RÖHM ERNST MET ADJUDANTENVette homo en SA-leider Ernst Röhm met naast hem een adjudant die meer het verwijfde homo-type is. Zeg nou zelf: die kop van Röhm, zuiver Paul de Leeuw toch?

TOCH?

LEEUW PAUL ALS RÖHM

In de hetze tegen Sarrazin wordt het totalitaire karakter van de islamofascistische collaboratie expliciet. Er geldt al decennia een beroepsverbod voor critici van de multikul en aan-de-kaak-stellers van het islamofascisme en hun collaborateurs. Maar wat tot nu toe impliciet en informeel was, is als bij toverslag expliciet én formeel geworden. De explicitering wordt afgedwongen omdat de informele terreur niet meer werkt, namelijk die co-opterende kongsi’s van politiek “correcten” die critici van het islamofascisme buitensluiten dan wel voor “racist” uitmaken. Men gaat nu over tot openlijke censuur en tot openlijke Berufsverbote. De scheuren in het Orwelliaanse complex leiden tot paniek en openlijke repressie, het Orwelliaanse complex van geperverteerde definities, van multikul, van collaborerende islamofilie, van stiekeme liefde voor het totalitaire, van Gutmenschliche zelfmanifestatie, van narcisme, van politiek hedonisme, van weigering tot geestelijk volwassen worden, van “idealisme” en vooral van subsidies, subsidies en nog eens subsidies voor extreme salarissen.

Voor bovenbenoemd complex kan je als symbool die foute vetzak Paul de Leeuw nemen. Deze zieke geest toucheert uitzinnige bedragen via de publieke omroep en dus uit belastinggeld. De méér dan grof gesalarieerde ploert kan intussen zijn tv-shows gebruiken om de wat simpeler huismoederlijke types (m/v) van Nederland in zijn tv-shows te indoctrineren met haat tegen alles wat realistisch en fatsoenlijk is. Deze niet-lieve mongool “verdient” dus enorme bedragen met schade aanrichten aan al wat cultureel echt belangrijk is. Hij kan bijvoorbeeld zijn vreugde uiten op de Nationale Buis bij de gedachte dat Geert Wilders dood zou zijn. Neen, “vermoord” zegt-ie niet, Paultje, zo slim is vetklep wel. De knipogende oproep aan de opvolger van Volkert van der G. blijft impliciet. Waar Geert Wilders zo dom was om zijn gemoed te luchten met dat voorstel tot “knieschoten” en wel naar aanleiding van waarachtig angstaanjagend haatvolle “voetbalrellen” (2007) door Marokkanen, verpakt Paul de Leeuw zijn moordoproep subtieler. Openlijk voor een knieschot pleiten als reactie op manifestaties van een haat-ideologie die al 1400 jaar de aarde teistert en oceanen van bloed en lijden heeft veroorzaakt contra een stiekeme oproep tot moord op de man die deze ideologie aan de kaak stelt. Zal ik jou eens wat zeggen, Paul de Leeuw? Je bent een vette, laffe en geperverteerde rat. En dat “geperverteerd” slaat niet op je homoseksualiteit, smerige rotzak.

De volgend fase zal zijn dat de linkse SA, met types als Paul de Leeuw als leiders én als hetzers op de achtergrond, geweld gaat gebruiken.

En in een nóg weer latere fase, als die linkse SA, wanneer al die collaborateurs met het islamofascisme hun gewelds- en hetz-functies hebben verricht, zullen de haatbaarden met nog véél grover geweld met hen afrekenen in een reprise van de “Nacht van de Lange Messen” (1934). Net zoals Hitler dat heeft gedaan met Ernst Röhm en zijn SA (Sturm-Abteilung) en precies zoals de nazislamisten onder Khomeiny na 1979 de strotten van de “linkse” helpers en masse doorsneden nadat ze hun foute en goedgelovige dienst hadden gedaan.

En als Geert Wilders ooit vermoord wordt, dan voorspel ik een bestorming van het Binnenhof, als eerste fase van de burgeroorlog. Het staat op alle wanden van onze nationale huiskamer – Neen! Op alle wanden van het Europese huis: Mene tekel!

___________________________

Link naar het oorspronkelijke stuk op Artikel 7