BOERKA MET POLITIE AGENT

Tegen handhaven van een boerkaverbod wordt wel eens ingebracht: “Ja, maar dan komen die vrouwen helemaal niet meer buiten.” Nou, dan moet de volgende stap zijn dat de politie de woning binnenvalt waarin de vrouw gevangen wordt gehouden. De gijzelnemende haatbaard dient aangeklaagd te worden wegens racistische vrijheidsberoving, een nieuwe kategorie die ik graag aan het wetboek van strafrecht zou toevoegen. Zo’n nazislamitische Uebermann houdt namelijk die vrouw gevangen op grond van lichamelijke kenmerken: spleetje tussen de benen, baarmoeder, melkklieren in de borst etcetera.  Dat noemen wij de puurste vorm van racisme.

Eigenlijk zouden we alle woningen wereldwijd moeten binnenvallen waar mensen geterroriseerd worden. Je wilt niet weten wat er bijvoorbeeld uitgevreten wordt in de woningen van Saoedie-Arabië met “personeel” (slaven) en vooral met vrouwen, zowel moslima’s  als ongelovige slaven.  Maar ja, zoals ik eergisteren al zei, dan moet je de halve mannelijke bevolking van de islamitische wereld uitroeien. Dat gaat niet.  Dus zouden we moeten we besluiten tot containment, zoals in zijn met “X” ondertekende “The Sources of Soviet Conduct” Van George Kennan. Amerika moest, zei Kennan “promote tendencies which must eventually find their outlet in either the breakup or the gradual mellowing of Soviet power.”

Dat moesten we ook doen met de islamitische wereld. Maar ja, die olie, hè? We worden nu systematisch cultureel ondermijnd door het geld dat we daar veel te veel voor betaald hebben. We hebben daar een parasitaire klasse gecreëerd die ook mooi de tijd heeft voor die sabotage,  in de islam een prachtig instrument van totalitaire onderdrukking  heeft en verder geen enkele creativiteit aan de dag legt dan neukie-neukie en een beetje in het rond moorden.  Het Westen heeft de humane antikoloniale lessen ter harte genomen en nu zitten er in de meeste voormalige koloniën veel grotere schurken van eigen bodem dan er ooit blanke imperialisten zijn geweest. Ik heb lang geleden ooit gevraagd: Rekolonisatie met de rechten van de Mens in de Hand?

Nee dus. Vanwege de onhervormbaarheid van de islam, hetzij ten koste van héél veel geweld, geen invallen in de woningen van de patriarchen van Bahrein, Saoedie Arabië en Iran. En vanwege die olie dus zelfs geen containment.  En dan was er nog een factor? Wat was dat ook alweer? Oh ja, het collectieve nazislammooipraten van onze gesubsidieerde nep-elite.  Ook om die reden zelfs geen containment van de islam. Dus wij begrijpen heel goed dat de totaal vermafkeesde Nederlandse nep-politie heropgevoed zou moeten worden. Maar het zou toch prettig wezen als daar zodanig aan gewerkt gaat worden dat het boerkaverbod  als een prioriteit streng gehandhaafd wordt. En dat , wanneer moslima’s gevangen worden gehouden in hun eigen huizen in Nederland,  de politie daar gewoon naar binnen zou gaan. Zou dat kunnen, Nederlandse overheid? Gewoon de allerprimairste humaniteit handhaven?

___________________

Advertenties