Westra Hans (Anne Frank Stichting)

Hans Westra, staande als overwinnaar op het dak van het Anne Frankhuis: hoe symbolisch

Eerst had ik als kop gekozen boven dit stukje: Hans Westra is een dolle hond. Gewoon uit wanhoop en woede. Omdat ik het niet meer trek. Ik leef in een cultuur die totaal gedomineerd wordt door gekken en domkoppen. Gisteren schreef ik: “Ik zat bijna te schreien van verlangen om ze alle drie te wurgen.“ Welke drie? Eigenlijk doet dat er niet toe. Ze zitten in alle gesubsidieerde niches en storten de hele dag hun collaborerend gelul over je uit. Dat stukje van gisteren ging toevallig over de nazislamofielen die ook nog van de pliesie zijn: Welten en Sitalsing.

Op Hoeiboei schreef Carel Brendel ook over deze twee dapper boerkaverdedigers en meldde terloops:

Met dit blog loop ik het risico dat ik de Anne Frank Stichting op mijn dak krijg. De scheidende directeur Hans Westra gaf gisteren (6 januari) een afscheidsinterview aan de Volkskrant. Hij is er voorstander van om ook‘islamofobie’ aan het discriminatie-pakket toe te voegen.‘Ik hanteer voor mezelf de maat: als je wat over een bepaalde bevolkingsgroep of religie wordt gezegd, vervangt door jood, kan het dan ook door de beugel? Vrouwe Justitia is blind en maakt het niet uit of je moslim, jood, man, vrouw of wat dan ook bent.’ “

Ik wou dat ik de Anne Frankstichting eens op mijn dak kreeg. Maar ik denk niet dat de Auschwitz-misbruikers durven, want ik zal dan zo’n gigantische rel schoppen dat ik de mainstream-media haal. Om te beginnen: als ik ooit vanwege bezoedeling van de nazislam “op het politieburo ontboden” wordt teneinde door de geïslamiseerde politie van Nederland politiek correct bijgespijkerd te worden, dan zal men mij met tien agenten mijn huis uit moeten slepen. Wie mij door een collaborerende en gehersenspoelde platvoet de morele les wil laten lezen, kan beter een arrestatieteam meebrengen, want mijn razernij zal kosmisch zijn. Ik zal bovendien zorgen dat het gefilmd wordt. Laat ze maar eens kwamen, zou ik zeggen.

Donselaar Jaap van                                               Jaap van Donselaar

Nu heeft de Anne Frankstichting onder het directeurschap van Westra twee pseudo-wetenschappers in dienst, in feite twee met de nazislam collaborerende ideologen, die alles in het werk stellen om deze vorm van fascisme te vrijwaren van kritiek. In comment nummer 16 onder dit artikel over het collectieve Stockholmsyndroom heb ik in december 2010 het volgende over deze twee idioten gezegd.  Leest u even mee?

“Wie zijn Jaap Van Donselaar en Peter Rodrigues? Die zijn al jaren bezig met hun ‘Monitor Racisme & Extremisme’ op kosten van de belastingbetaler de nazislam mooi te praten en degenen die kritiek hebben op de nazislam voor racist uit te maken. Vandaag verschijnt alweer hun negende ‘monitor’ en waarachtig zijn voor het eerst (!!!) ook vormen van islamitisch extremisme opgenomen. Ik heb het gezever van het verdwaasde tuig in het Volkskrantverslag niet echt goed gelezen, want dan ga ik kotsen. Het Ankeilertje bij de foto van het stel had ik genoeg aan:

De auteurs waarschuwen voor al te gemakkelijke etnische profilering. ‘De achtergrond van mensen kan mee spelen, maar mag nooit leidend zijn.’

Neen hoor: Turk, Marokkaan en islam staan los van elkaar. En islam moet je al helemaal niet in verband brengen met totalitarisme, nazisme, vulgaire platheid, materialisme, bloeddorst, granieten onveranderlijkheid, met het ontbreken van gewetensvrijheid en wetenschappelijke vrijheid, met een priesterkaste die regeert in naam van de “Führer”, Mohammed, met uebermenschen-waan, xenofobie, conspirisme , rancunisme, expansiedrift, oorlogszucht en racisme jegens vrouwen, met Jodenhaat, Jodenhaat, Jodenhaat en Jodenhaat.

Rodrigues Peter                                                   Peter Rodrigues

De slotzinnen van de halve garen heb ik ook gelezen:

“Je wilt geen antisemitisme, maar ook geen islamofobie. Door het een te bestrijden,moet je niet het andere veroorzaken.”

Godallemachtig!!!!

De islam IS antisemitisme en “islamofobie” IS de bestrijding daarvan!!!!

“Halve garen” noemde ik ze. Maar in een intieme mailgroep schreef ik vanochtend: “En heb je de slotzinnen van die twee dolle honden gelezen?”

Tot zover mijn commentaar van december 2010.

Carel Brendel meldde in februari 2009 dat het niet-zo-komisch duo Donselaar & Rodrigues alles wat kritiek op de nazislam heeft als extreem-rechts beschouwt en mensen die tekenen van de geestesziekte “islamofobie” vertonen – Hoezo Orwell? Ben je gek zeg! – willen gaan registreren. “Islamofobie”, zegt Brendel, willen deze twee heren op één lijn gaan zetten met racisme. Ik zeg het nog maar eens: dus voortaan wordt als racistisch aangemerkt kritiek op een ideologie die in theorie en praktijk al 1400 jaar antisemitisch is en racistisch ten opzichte van vrouwen. Let op! Deze gekken zitten niet in een psychiatrische inrichting, maar verdienen met deze waanzin een mooi salaris aan de Universiteit van Amsterdam. Wat de vraag natuurlijk doet rijzen in hoeverre de UvA, toch ook mijn Alma Mater, een open inrichting is geworden.

Het kan niet anders of ik moet allang en ruim in het registratiesysteem van deze twee gedachtenpolitie-agenten zitten. Maar ik heb nog nooit iets van een aanklacht gehoord. Dus ik zou zeggen: komt er nog wat van, collaborerende mafkezen?

Deze Hans Westra en zijn twee Stalinistische wroeters, Jaap van Donselaar en Peter Rodrigues, hebben iets gedaan dat onmetelijk veel erger is dan seksueel misbruik van een jong meisje.  Ze hebben met Anne Frank de smerigste politieke Auschwitz-porno bedreven die mogelijk is. Ze hebben haar als icoon misbruikt in de ultieme perversie en haar ingezet ter bescherming van een ideologie die het oudste nazisme van de wereld is, de islam.

Zo. Lees eerst dit: “Jodenhaat neemt weer gruwelijke vormen aan.”

En klaag me vooral aan, klootzakken!
_____________________

Link naar dit stuk op AmsterdamPost