Door Martien Pennings

halsema-rotte-appel-eva-bij-de-slangenboom

Het zijn er maar twee, deze grappige dames. Maar ze vertegenwoordigen de morele verrotting-tot-in-de-kern van een hele Westerse quasi-elite. Als we er niet in slagen die quasi-elite van hun sleutelposities te krijgen, is het Westen, althans West-Europa verloren. Ik dicht Amerika nog net iets meer veerkracht toe.

Boerka en niqaab, hierna gezamenlijk te benoemen als de boerkaab, staan voor de gruwel van 1400 jaar islam, voor de sharia die het hele Westen aan het binnenkruipen is, voor rechteloosheid van vrouwen, voor een vorm van superslavernij waarin de slavin zo totaal bezeten wordt door de meester dat ze geen gezicht meer heeft voor de buitenwereld.

De boerkaab staat vooral voor de dagelijkse terreur jegens vrouwen in de wereld van de islam, een islam die zijn diepste wezen bloot geeft in de dagelijkse massamoord op vrouwen in die wereld.

In een artikel getiteld “De islamitische massamoord op vrouwen” concludeerde ik december 2010 het volgende:

“Dat zijn er in het glorieuze bestaan van de islam gedurende 1400 jaar dik 50 miljoen. Dat is een moleculaire Holocaust. Een dun uitgesmeerde Holocaust, maar wel een Holocaust en in volume nog veel gigantischer dan die andere van 1939-1945. Ik bedoel: als je dit racistische geweld tegen vrouwen een beetje spreidt over een langere tijd, dan hoef je het niet industrieel aan te pakken en in een paar jaar te proppen, zoals de nazi’s deden.”

In de islamitische wereld worden vrouwen niet alleen tot op heden gestenigd, maar ook bij tientallen en misschien honderdtallen dagelijks gewurgd, onthoofd, doodgestoken, doodgeschoten, verbrand, verdronken of tot zelfmoord gedreven. Een bericht uit de New-York Times van een verkracht meisje in Bangla Desh dat als “straf” doodgegeseld werd, is het topje van een vrouwenlijkenberg

Als de hoofddoek het gewone symbool van vrouwverdierlijking is in de nazislam, dan is de boerkaab de SS-variant ervan.

Maar er bestaan autochtone Nederlanders die zo ruimdenkend zijn dat ze de boerkaab-boetes willen betalen die moslima’s in Nederland krijgen.

Hier een stuk uit het bericht uit Trouw:

“Verder stelt de minister dat 98 procent van de islamitsche vrouwen zonder boerka rondlopen. Het is maar dus maar de vraag of het dragen voor de islam zo belangrijk is, blijkt uit zijn woorden. In een aantal gevallen wordt echter een uitzondering gemaakt. Carnavalskledij, waaronder een sinterklaasplak, vallen niet onder het verbod.

“Dus een boerka of niqab als carnavalskleding dragen mag wel?”, vraagt José Cabrera y Charro van Feestkleding 365 zich af. “Daarom gaan wij ze als feestkleding verkopen. Het gaat ons om het beschermen van de vrijheid van iedereen. Het is niet goed als we toestaan dat er één niet zo populaire groep of godsdienstuiting uit wordt gehaald en wordt verboden.”

Tsja, 40 jaar geleden liep 80 procent van de vrouwen in Cairo ook nog rond zonder hoofddoek en werden er volop minirokken in Kaboel gesignaleerd.

En Femke Halsma twittert opgewekt dat ze het met het vrolijk-vrijheidslievende verhuurbedrijf helemaal eens is.

Goeiemorgen. Een vrolijke dag allemaal! http://www.feestkleding365.nl/accessoires/boerka/ (via @Superjan & @molovich) 22 uur geleden via Twitter for iPhone

Ik schreef onlangs nog over een andere diepdenkvrouw die, net als Halsema heerlijk ha-ha-ha doet over de boerkaab. Ga kijkluisteren hoe Lachebekje-Met-Een-Hoofdletter Claudia de Breij in dit filmpje (op 12:20) zegt:

“Omdat die boerka zo beladen was, omdat mensen dat wilden verbieden! Wat ik nog steeds onzin vind. Ik dacht, ik moet gaan tapdansen in een boerka zodat mensen zien: er is niks aan de hand met een boerka!”

Ik zei het al eerder***:

“Claudia is zelf dus erg lesbisch en de vrouw met wie ze toen samenwoonde vond het toch wel een risico. Alhoewel er dus niks aan de hand is met een boerka en zeker niet voor een lesbienne die woont in Afghanistan zelf.”

Óf we krijgen deze totaal verrotte quasi-elite uitgerookt uit hun subsidie-holen, en dan in heel Europa, of 2000 jaar Joods-Christelijk-Verlichte traditie zijn op termijn ten dode opgeschreven.

______________________________

***Zie comment 14 onder het betreffende stuk. De titel luidt: “HOE IN DE VROEGE MORGEN HET VERLANGEN KAN OPKOMEN HAATBAARDEN TE MITRAILLEREN”.

______________________

Link naar dit stuk op AmsterdamPost

Advertenties