boerka executie parkeerplaats Kaboel

Gelukkig was er óók een Nederlandstalige site die erover berichtte, gelukkig!  Het gebeurde allemaal zéér in het Frans en zelfs voor deze Nederlander die in totaal 8 jaar Franse les heeft gehad was het niet te volgen. De beste video-reportage staat toch wel op een Franstalige site.  Nou ja, beste . . . . . je kunt daar het beste zien hoe bang de filmer is geweest. De kwaliteit van het beeld is “mobieltje”, maar voor de echte oplettertjes onder ons is het vooral opvallend dat de “camera-man” niet van zijn plek durft te komen. Hij durft de nazislami’s niet van wat dichterbij te filmen.

Er staan in die video een paar krankzinnige wijven te klaphanden – de medestanders van Ineke van Gent, Jolande Sap, Karin Dekker, Femke Halsema, Claudia de Breij – en ze schreeuwen: “Boerká-blah-blah-blah!”

Precies dus het verhaal van die vijf bovengenoemde nazi-wijven én ook van de Nederlandse politie: “Waar maak je je druk over?”

En misschien moesten we ook maar ophouden met ons druk te maken.

We moesten die burgeroorlog maar gewoon laten komen.

Want als de boerka gewoon wordt in het straatbeeld in Nederland, dan weet ik één ding zeker.

Dan zijn er mensen die de vuurwapens opnemen

En hopelijk richten ze die wapens op de gedogers en op de racistische baardmannen achter de gedogers.

Hopelijk geen Breivikken.

Dus dat er door hun eigen cultuur (de Noorse) misleide kinderen vermoord worden.

En die mensen die de vuurwapens opnemen?
Die zullen “fascisten” genoemd worden, terwijl zij alleen maar degenen zijn die naar het laatste redmiddel grijpt om een racististisch-nazislamistisch systeem buiten de deur te houden.

Waar was ik nou?

Oh ja, bij een verslag van het optreden van de nazislamisten.

“Dinsdagavond stond er een debat over extreemrechts op de agenda. Spreekster was de bekende Franse journaliste Caroline Fourest, die onlangs een ophefmakende biografie over de extreem-rechtse politica Marine Le Pen schreef. Eerder publiceerde ze ook een kritisch boek over islamfilosoof Tariq Ramadan.

Een veertigtal demonstranten, sommigen gehuld in boerka of sluier, nam plaats in de zaal en onderbrak het debat met Caroline Fourest met geroep en gescheld. De moderator besliste om het debat helemaal af te breken. De Franse journaliste werd weggeleid door veiligheidsagenten.

De actie was georganiseerd door ULB-onderzoeker Souhail Chichah. Hij noemde Caroline Fourest een “polemisch persoon” en was er niet over te spreken dat ze een vrije tribune krijgt. Hij beschuldigde haar van islamofobie. Bovendien “zorgt een dergelijk irrelevant debat voor een ‘versluiering’ van de echte problemen”. Het debat over de sluier en de boerka noemt hij ‘boerkablabla’.”

Je ziet hier geïllustreerd wat er achter de Inekes van Gent, de Femkes Halsema, de Karins Dekker, de Jolandes Sap en de Claudias de Breij schuilt. Bovengenoemde dames houden netjes hun masker op, maar bij dat wijf dat naar voren stormt om Fourest een taart in het gezicht te drukken, zie je de sexuele hysterie (als dat geen tautologie is) die achter dit soort krankzinnige boerkaab-standpunten móét zitten. Zie hoe zij de tieten laat schudden onder het roepen van “frappez-moi!” (sla me dan!)
____________________________

Link naar dit artikel op AmsterdamPost