Van Agt en Haniyeh

Op 1:42 van dit filmpje buigt het helle-serpent Van Agt zich vertrouwelijk over naar een belangrijke leider van Hamas, mijnheer Haniyeh, die bekend is van zijn uitspraken dat Israël en verder alle Joden vernietigd moeten worden. Wat zegt u? Zoals dat ook in het beginselprogramma van Hamas staat? Inderdaad. “Israel will arise and continue to exist until Islam wipes it out, as it wiped out what went before.”

Haniyeh met kleuterterroristAch, doe mij een plezier en kijk eerst ook even naar het begin van dit filmpje waar David Horowitz memoreert dat de leider van Hezbollah – een met Hamas zielsverwante organisatie – gezegd heeft dat-ie het prettig zou vinden als alle Joden zich in Israël zouden verzamelen, zodat-ie niet de moeite zou hoeven doen de Joden wereldwijd op te jagen om ze te kunnen doden.  Kijk even totdat die vette hoofddoek op de vraag van Horowitz antwoordt: “For it!”

Terug naar het filmpje met antisemitische ploert Van Agt. Daarin zit een grappige voice-over van een mijnheer met een Palestijnensjaal die op zijn laatst ook in beeld komt. Dat Engels van ‘m! En dan die casual-neutrale toon waarop de rat een “echte Westerse nieuwslezer” probeert te imiteren. Hij probeert aannemelijk te maken dat het Westen zo langzamerhand aan het inzien is dat Hamas een héél gewone “regering” is waarmee je héél gewoon moet praten. Nou, als het aan Dries van Agt ligt vinden we conclaafjes met de aanstichters van een volgende Shoa hartstikke gewoon.

Als u dat recente filmpje met Hanieyh hebt gezien en vooral beluisterd, dan weet u dat hier een massamoordenaar aan het woord is. En dat types als Jimmy Carter en Dries van Agt samenwerken met Hamas om het Westen zand in de ogen te strooien en de nieuwe Endlösung mogelijk te maken. Het bedriegen wordt wel steeds moeilijker. Het is geen 2008 meer.

_______________________________

Link naar dit artikel op AmsterdamPost