IRAN omdat Amerika's vijanden meer tijd nodig hebbenDe regering van Netanyahu zegt dat Iran niet in staat mag zijn om voldoende verrijkt uranium te produceren om een atoom-bom te maken, omdat die bom dan vervolgens inderdaad op (korte) termijn in het geheim geproduceerd kan worden zonder dat de Amerikanen of misschien zelfs de Israëli’s dat merken.

De Obama-regering wil wachten tot Iran daadwerkelijk aanstalten maakt de bom te maken.

Maar het kleine moeilijkheidje daarmee is dus – zie voorgaande zin – dat lief Obambi-regerinkje misschien niet kleine schattige merkjes doen van ollie-pollie-bombje-bombje.

Dus is islamofiele Obama weer eens bezig met waar-ie al zijn hele ambtstermijn mee bezig is: alle verantwoordelijkheden en schuld bij Israël leggen en quasi -naïef de islam (in dit geval Iran) ontzien, de islam mooi-praten en de islam een vertrouwen geven dat alle ratio tart.

Je kan zo langzamerhand niet meer om de conclusie heen: die Obama is een schurk die een bedreiging is voor Israël, Amerika en de hele aardkloot.

Netanyahu heeft het gezegd: zoals de Amerikanen weigerden in 1944 de spoorlijnen naar Auschwitz te bombarderen . . . . .

Netanyahu heeft het gezegd: “Als eerste minister van Israël zal ik nooit toelaten dat mijn volk moet leven met de dreiging van uitroeiing.”

Lees de analyse van Irans dreiging op Israel Daily Alert.

________________________

Link naar dit artikel op AmsterdamPost