NANNINGA EEUWIGE SCHOONHEID

Annabel Nanninga is best een mooi meisje en ik dacht aanvankelijk nog wel dat ze een jongetje was

Het verzinsel van de islam beledigen is net zo erg als het feit van de Holocaust ontkennen. Aldus GeenStijl.

De laatste zin van dit stukje moraal-filosofie luidt:

“Of het nou geitenneukers, gierige haakneuzen of pedomijters zijn.”

Kijk, dát is een uitsmijter die een deurtje dicht doet. Die van de gaskamer of de verbrandingsoven zou ik zeggen. Ze hebben weer een intellectueel gevonden bij GeenStijl. Nanninga heet-ie deze keer.

Geen idee heeft-ie dat “haakneuzen” net iets anders is dan “geitenneukers”, omdat het Westen een millennium van Jodenhaat en een Holocaust achter de rug heeft en géén millennium van moslimhaat en moslimmoord en de moslims op hun beurt óók een dik millennium van Jodenhaat en Jodenmoord achter de rug hebben. Dat is vast te ingewikkeld voor Nanninga. Vooral als je dan ook nog vermeldt dat die “haakneuzen” de redelijke grondslag hebben gelegd waarop die “pedomijters” eeuwenlang hebben voortgebouwd. En dat maakte weer de lichte kant van de Verlichting mogelijk en aldus het corpsbalgebral van Nanninga.

Zal ik het eenvoudig maken, Nanninga, lul-de-behanger, met je mega-bek? De tak waarop je zit, debiel, is de Joods-Christelijk-Verlichte traditie en die ben je juichend aan het afzagen, stomme zak. De seksuele moraal van “pedomijters” mag te wensen overlaten, maar bij de structurele seksuele perversie en wreedheid in de moslimwereld is dat peanuts. Al eens gehoord van een falende commissie Deetman in de wereld van de islam, Nanninga?

Voor cultuur-filosoof Nanninga horen die Joden, christenen en moslims in dezelfde categorie van “duistere pre-middeleeuwse woestijnsekte”. Dat werd eerder ook al verkondigd op GeenStijl en onder de titel “Johnny Quid is een laffe hondelul die reclameteksten schrijft” schreef ik toen het volgende:

“En ik heb jaren geleden een poosje de illusie gehad dat de GeenStijlers en POW-ers bondgenoten zouden zijn in de strijd. Maar het zijn hippe immoralisten gebleken. Dan lees je bijvoorbeeld zo’n doorgesnoven rant van die mafkees Johny Quid van GeenStijl. Die vindt het allemaal van hetzelfde, de islam en de Joods-Christelijk-Verlichte traditie:

‘Want ziek tot op het mergbeen, die fundamentalistische religekkies. Ongeacht namens welke god ze zich ontzettend beledigd voelen.’

Tsjonge-jonge, wat weet het bijdehandje het weer goed! Maar ik zou hem willen vragen:

‘Zeg, dolle hond, waar en wanneer zijn de laatste ongelovigen of afwijkelingen nog door een christelijke inquisitie omgebracht?’ Je struikelt godverdomme in het hele Westen sinds 1968 over de Jezus-grappen, stomme klootzak. Is dat voldoende Tendentieus, Ongefundeerd & Nodeloos Kwetsend trouwens? Anders kan ik er nog wel een schepje bovenop doen.”

Terug naar het studenten-café. Nanninga schrijft:

“En dan waren dit nog joden he. Gekwetste moslims reageren nog veel brisanter op spotprentjes.”

Kijk, Nanninga heeft dus toch een vaag besef dat het met die Joden toch wat anders zit dan met die moslims. Maar zijn stoere less-than-zero-houding plus zijn modieuze cultuurrelativisme  (niks is belangrijk, alles is hetzelfde) staat hem niet toe het wezenlijke onderscheid te maken. Want je verwacht toch niet dat onder het leukgrapboemvuurwerkwoord “brisant” de volgende passage te vinden is:

“Bij gewelddadige protesten tegen de Deense spotprenten van de profeet Mohammed in het noordoosten van Nigeria zijn zaterdag zeker vijftien doden gevallen. De meeste slachtoffers waren christenen, die door demonstranten werden doodgeslagen of in brand gestoken. Volgens getuigen zijn onder de slachtoffers ook drie kinderen en een priester. De demonstranten staken bovendien vijftien kerken in brand. Ook werden winkels van christenen geplunderd. Pas na drie uur slaagde de politie erin een einde te maken aan de rellen, waarbij duizenden moslims waren betrokken.”

Zeer middelmatige student Nanninga:

“Soms heeft iemand anders weleens een ontzettende KUTmening over het volk waar u toe behoort, een god die u aanbidt of maakt iemand zomaar een grap die u ‘echt niet vindt kunnen.’ Dat steekt. Is even slikken. Vrijheid heeft een prijs en dat is een incassomomentje. Maak een kutopmerking terug tegen de grafbak die u zo duchtig heeft gekwetst en over tot de orde van de dag.”

Nee, grote filosoof. De prijs van de vrijheid is dat je af en toe iets verbiedt. Bijvoorbeeld het relativeren of ontkennen van de Grootste En Historisch Betekenisvolste Morele Ontsporing Uit De Europese Geschiedenis.

Maar dat ziet de heer Nanninga anders: “achterlijke artikeltjes”, waarmee “vingerwapperend dramtuig” zijn gelijk kan halen. En dat “dramtuig” blijkt het CIDI te zijn dat van de rechters zijn gelijk heeft gekregen tegenover de krypto-genocidalisten van de AEL van voorzitter  Abdou Bouzerda.

We kennen namelijk de reputatie van de AEL en zijn oud-voorzitter Abou Jahjah (“La valise ou le cerceuil” = “De koffer of de doodskist”. Voor wie? Voor de Joden In Israël natuurlijk!). Ik kan de site van de AEL niet meer vinden onder de link die ik ervan had, maar ik heb indertijd van die site twee iconische uitspraken opgeschreven, die prominent in beeld kwamen en blijkbaar de identiteit van de site uitdrukten. Een uitspraak van Nasser: “What was taken by force, will be liberated by force”. Malcolm X wordt ook op die site aangehaald: “by any means necessary”. Van Abdel Krim El Khattabi werd slechts vermeld dat hij “The founder of guerilla warfare” was. Verder werd de bezoeker van de site meteen geconfronteerd met de “Eed van Alpujjares” die in feite een oorlogsverklaring aan het Westen is. (Hier is overigens een starnakels dom en tenenkrommend kruiperig interview met de huidige voorzitter van de AEL Bouzerda, afgenomen door Raoul Heertje.).

Waar waren we? Oh ja: de prijs van de vrijheid is dat je af en toe iets verbiedt. De vrijheid van meningsuiting kan niet absoluut zijn omdat zij aan existentiële waarden raakt. Wel eens gehoord van de Popper-paradox, kwast Nanninga? Die is geïnspireerd door de Weimar-ervaring. Je kunt geen propaganda tolereren voor een ideologie die de tolerantie wil afschaffen en een totalitair en antihumaan systeem wil introduceren. En die Holocaustontkenning is nu precies een speerpunt van een nazislamitisch offensief om zo’n systeem in het Westen te vestigen, de sharia en het “kalifaat” dat ook jij, lul Nanninga, een ha-ha-ha-vermelding waard vindt.

Het is niet allemaal hetzelfde, Nanninga. De Holocaust is echt gebeurd. De nep-religie van de Profeet is een wrede en racistische mythe. En die mythe heeft weer echt bijgedragen aan die echte Holocaust en als die nep-religie daartoe bij machte zou zijn dan zou zij een Holocaust-in-de-overtreffende trap organiseren. Vat je wel, megahufter?

Nanninga:

“Nou, kom er maar in, boosjoden. En jawel, de gegriefde keppeldragers waren natuurlijk niet aan te slepen. Schande, boehoehoe, het zal JOUW barakgenoot maar zijn die door zo’n schoorsteen wordt geblazen, etcetera.”

Etcetera?
Nog geneukt?
Biertje, Lullo?

Wees maar blij dat ik je vader niet ben.

UPDATE: Die A. Nanninga blijkt een dame te zijn. “Paardestaart” bracht me op de hoogte in het eerste comment en gebruikte woorden die ik graag tot de mijne maak:

“’t Is een lullá Pennings. Een meisje dus, een echte vrouw die zich in de redactionele kleedkamers van het hockeyteam staande moet zien te houden door nóg erger te keer te gaan dan de jocks.”

(“Redactionele kleedkamers”: waarom vind ik dat nou zo mooi?)
_____________________________

Link naar dit stuk op AmsterdamPost