Nigel Farage heeft Barosso’s “State of the Union” besproken. Op deze site staat de video:  Farage brengt slecht nieuws voor degenen die hoopten dat de Euro en de EU ineen zouden  storten vóór dat de schade vergelijkbaar zou zijn met wat de Sovjet-Unie in Rusland tot 1991 aanrichtte. Maar Farage ziet het somber in en als de Nederlandse verkiezingsuitslag een graadmeter is, dan vindt de Europese bevolking blijkbaar ook dat er méér EUSSR moet komen. Als  Wilders van de verkiezingen  een referendum over de EU en de islamisering wilde maken, dan is dat mislukt.  Althans: de Nederlandse  bevolking heeft gestemd vóór EU en islamisering. Maar dat heeft die bevolking niet bewust gedaan: ze hebben geen idee van wat er op het spel staat.

Farage zegt in boven gelinkte video:

“I have to accept that you [Barosso c.s.] now have the whip hand over the citizens of Europe and I now think that this Euro-crisis will go on for a whole miserable decade. In the end you have to face the reality that even France and Germany cannot survive together in the same economic and monetary Union.”

Hij legt uit dat Barosso’s maatregelen om de democratie van natiestaten kapot te maken en de macht bij de Euro-Sovjet te leggen waarschijnlijk gaan slagen. Barosso, zegt Farage, heeft duidelijk gemaakt  “that he will fight till the last German tax-payer” om de zuidelijke landen in de Euro-Sovjet te houden. Om tenslotte, wellicht pas over tien jaar, erachter te komen dat zelfs Frankrijk en Duitsland té verschillende economieën hebben om één munt te voeren.

Ik ben bang dat we het van de jeugd ook niet moeten hebben. Een kikker moet je langzaam koken, dan springt-ie niet uit de pan. Dat geldt voor de ouderen. Maar de jeugd wordt in die verhoogde temperatuur geboren. Ze weten niet anders, dan dat het op straat in West-Europa vergeven is van de hoofddoeken en dat er een verre macht in Brussel is die zorgt dat die hoofddoeken zich nog zullen vermenigvuldigen, de bijbehorende mentaliteit propageert en die hen niet alleen cultureel, maar ook materieel steeds armer maakt zonder dat ze het merken. Een boerka wordt heel gewoon gevonden: met zo’n ding kan je gewoon stemmen in Amsterdam. Waarom niet? Femke Halsema en Jolande Sap vinden een boerka ook héél gewoon. Waar maak je je druk over?

Een relatief jeugdige Europarlementariër spreekt Farage na afloop van zijn Barosso-speech belerend toe. Deze Oostenrijkse socialist ziet het allemaal helemaal niet zo somber in als Farage. “Sommige van de oudere mensen geloven u misschien, maar ik niet!”, roept-ie tegen Farage.  Je moet eens leren luisteren, beveelt-ie Farage aan. “Zeg eens iets nieuws”, roept-ie tegen hem. En hij bedoelt: aanvaard deze realiteit van EU en islam toch als een prachtig nieuw gegeven waarmee we idealistisch verder kunnen. Farage antwoordt hem dat juist deze Leichtfried – zo heet de narcist – had moeten luisteren naar de Franse, de Nederlandse en de Ierse bevolkingen die meermalen hebben laten weten géén EU te blieven.

De verkiezingsuitslag in Nederland wijst er echter op dat de EU-propaganda inmiddels  zijn werk heeft gedaan. Net als de Israël-demonisering en de islam-mooi-praat van de mainstream-media-mono-cultuur de bevolking hebben gehersenspoeld. Het bewustzijn van de Nederlandse bevolking is blijkbaar: EU goed, islam kan best, Israël slecht. Dat is in overeenstemming met de Eurabië-agenda, die sinds de oliecrisis van 1973 bewust gevoerd wordt door onze nep-elite: een krachtig tegenwicht tegen “Amerika” (want stiekem zijn ze “anti-kapitalistisch”), vrije toevloed van olie (tegen 2 euro per liter aan de pomp), vrijwaring van Arabisch-islamitisch-Palestijnse terreur (Madrid!? Londen!?), ruim baan voor Jodenhaat in de vorm van Israëlhaat, socialistische maakbaarheids-tirannie en privileges voor de Europese “nomenklatoera”.

Het is natuurlijk niet toevallig dat onze onvolprezen webmaster E. J. Bron op deze site vlak onder de speech van Nigel Farage een waarschuwing heeft geplaatst van Vladimir Boekovski, die zeven jaar in Sovjet-strafkampen heeft doorgebracht.

Boekovski legt uit dat de EU verontrustende parallellen heeft met de voormalige Sovjet Unie. Het Europese parlement lijkt dezelfde machteloze functie te hebben als vroeger de “Opperste Sovjet”, namelijk om af te stempelen wat er in het “Politburo” in casu de “Europese Commissie” wordt besloten. Een dozijn ongekozen functionarissen maakt uit wat voor wetten er komen, zonder ook maar de geringste volksinvloed. Daar omheen zit een enorme bureaucratische bovenlaag, een “nomenklatoera” die, als ze al niet corrupt is in de eng juridische zin, in elk geval uitzinnige salarissen  en zeer veel privileges geniet en dus met hand en tand het instituut zal verdedigen wat hen dat mooie leventje bezorgt: de Europese Unie.

De vernietiging van de natiestaat en de creatie van een “nieuwe mens”, zegt Boekovski, was het doel van de Sovjet-Unie en ook van de Europese Unie. De propaganda van zowel SU als EU luidde dat er een eind moest komen aan de natiestaat om oorlog te voorkomen. Net als de SU kan de EU alleen maar implodering voorkomen door voortdurend te expanderen, dus door natiestaten op te vreten.

Een verschil is dat de EU nóg  geen echte strafkampen kent, maar  . . . . virtuele strafkampen wel degelijk! Wie buiten de politiek correcte monocultuur valt en bijvoorbeeld islamkritisch is, kan een carrière wel vergeten. Het “cordon sanitaire” is de omheining van een virtueel strafkamp, van, zegt Boekovski “een intellectuele Goelag”. En ik voorspel: als de islamisering over een jaar of tien nog verder is voortgeschreden, zal “links”, samen met de vertegenwoordigers van het Geloof van de Tolerantie en de Vrede ook echte, materiële strafkampen hebben gebouwd. “Links” en de islamitsche “cultuur” komen  alvast overeen in één noodzakelijke eigenschap voor dit soort dictaturen: het liegen komt van nature. Wist u dat de term “politiek correct” uit het Stalinistische jargon komt?

Als Farage het goed ziet, dan heeft de islamofiele nep-elite met haar Eurabië-agenda de catastrofe met een aantal jaren uitgesteld. Boekovski voorspelt een enorme chaos als de EU ineenstort en met dit uitstel-van-ineenstorting zal de chaos alleen nog maar groter worden.  “Ik heb in uw toekomst geleefd”, zegt Boekovski, “en het werkte niet.”

Althans de Nederlanders hebben met deze verkiezingen duidelijk gemaakt dat ze de kelk tot op de bodem willen leegdrinken, de totale chaos willen zien uitbreken op een moment –  over een paar jaar –  dat de verrotting nog veel verder zal zijn voortgeschreden. Ik zag dat de overheersende duiding van deze verkiezingen in de mainstream-media luidt: de Nederlander wilde rust en stabiliteit. Dat zal wel kloppen, dat “de Nederlander” denkt daarvoor gekozen te hebben. En ze denken dat dankzij diezelfde mainstream-media.  Maar ik heb nieuws voor “de Nederlander” en zijn media : ze hebben gekozen voor voortgaande islamofilie, Israëlhaat, verarming, tirannie en tenslotte de totale chaos en misschien de burgeroorlog.

__________________________

Link naar dit artikel bij E. J. Bron

Advertenties