(Door: Martien Pennings)

Afgelopen zondag 3 november 2012 had “Van Rossem” van GeenStijl een lollig Israël-bashend aitumpje. Op dezelfde dag schreef ik een kritiekje op dat lollig Israël-bashend aitumpje.  Dat deed ik op de site die u nu onder ogen hebt. Vervolgens was mijn webmaster zo vriendelijk op GeenStijl onder gezegd lollig Israël-bashend aitumpje aandacht te vragen voor mijn kritiekje.


En toen?

Toen werd de verwijzing naar mijn kritiekje door de redactie van GeenStijl verwijderd en kreeg mijn webmaster een megapermaban van GeenStijl.

How lullig can you get?

Het is niet de eerste keer dat ik aandacht moet vragen voor het rattige opportunisme, de lege domheid en benepen kleinburgerlijkheid van GeenStijl en Pow-nieuws. En ook niet de eerste keer dat ik moet wijzen op het mainstream-antisemitisme van beide media-outlets dat zich vermomt als Israël-haat.

Wie geïnteresseerd is, kan hier terecht voor een geïnspireerde tekst van mij onder de titel: “Van Rossem domkopt namens GeenStijl over antisemitisme en het Wilhelmus”. In dat stuk zitten weer een aantal links, die opnieuw leiden naar vermakelijkheden rond de afdeling Lullig & Bijdehand in medialand.  Deze link zit er trouwens niet bij, namelijk naar het stuk met de titel: “GeenStijl breekt alle corpsballengebralrecords”.

Die rat op de illustratie bij dit stukkie stelt natuurlijk zowel Geen Stijl als Pownieuws voor en hij wordt aan de lijn gehouden door een “paarse broek”, de metafoor die de quasi-rebellen zelf hanteren voor de reclamewereld. Want als er nou ooit kleinburgerlijke rancuneschrijvertjes aan de leiband van de commercie hebben gelopen . . . . . .

________________

Link naar dit artikel bij E.J. Bron