Fransje Timmermans

We hebben weer een echte “anti-Zionistische” en liegende schurk op Buitenlandse Zaken. Fransje Timmermans vertegenwoordigt het foutste kwezelkatholicisme dat zich denken laat, vooral met betrekking tot de Joden. De rest van zijn standpunten is complementair: zalvend richting islam, dol op “de Palestijnen” en minachtend naar de PVV.

In de Volkskrant op 10 juli 2009 schreef Fransje:

“De mensen die zo toeteren over de boerka, de Venlose zulutoeter incluis, maken al die herrie om de positie van de islam ter discussie te stellen. Hou die erbuiten. Aan de kwestie zelf zitten al ongemakkelijke kanten.”

Ik zei toen:

“Ja, laten we de laatste én de eerste wereldwijde manifestatie van een nazi-mentaliteit, namelijk de islam, er buiten laten. En laten we die boerka los zien van de ideologie, net zoals het SS-uniform  los van het nazisme, of  zoals de zwarte kap van de beul los van de klap met die bijl in je nek. En waarom zouden we de ketenen van een slaaf in verband brengen met slavernij?  Zou-ie nou menen wat-ie zegt, die Timmermans? Is-ie echt zo dom? Of weet-ie hoe intens aanstootgevend z’n gezwatel is en doet-ie ‘t erom? Het is ook die combinatie van dit soort liederlijkheden en dat uitgestreken smoeltje, waaronder ik steeds naar het patersboordje zoek. Die wolk van eigenwaan waarin-ie wandelt. Dat aanstellerig-nichterige waarmee-ie z’n ranzigheden debiteert. God, wat haat ik die kwal!”

Vorige maand, oktober 2012, toen hij wist dat hij minister van Buitenlandse Zaken ging worden van het kabinet dat in de steigers stond, was zijn eerste daad: roepen dat de PVV buiten de wet gesteld en verboden moest worden.

Zijn eerste daad toen-ie daadwerkelijk  minister van Buitenlandse Zaken was geworden? Geheel conform de Europavijandige EU-richtlijnen verraad plegen aan Jeruzalem,  daarmee een daad van collaboratie stellen met de nazislam, de Palmaffia’s  en het werelwijde antisemitisme dat zich tegenwoordig vermomt als Israëlhaat.

Vergis je niet in het vermogen van deze gladde schurk om zijn diepe haat voor alles wat werkelijk fatsoenlijk is, dus voor Israël, te verbergen achter de vroom gelispelde leuzen die door zijn soort de laatste jaren de populaire waanwijsheden inzake de Joodse staat zijn gaan vormen.  Hij is als Minister van Buitenlandse Zaken een waardige opvolger van die andere katholieke schurk, Hans van den Broek, de man die inbrak in een tv-uitzending van de VARA om te voorkomen dat er milde satire vertoond zou worden richting Ayatollah Khomeiny, die hardop sprak van Israël als een “dief” van Palestijns land (hier op 7:55) en meende dat het slachten van Theo van Gogh verklaarbaar was als reactie op het beledigen van “wat mensen ten diepste beweegt”, te weten: de mythische Profeet Mohammed, massamoordenaar, sluipmoordenaar, roverhoofdman, slavenhaler en kleuterneuker. Jaja! Zover van Jezus kan je als kwezelende katholikwal geraken!

De Telegraaf meldt:

“DEN HAAG –  De kersverse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) heeft het Israëlische plan voor de bouw van 1285 woningen in Oost-Jeruzalem en op de Westelijke Jordaanoever veroordeeld. Dat liet het ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag weten.

Volgens minister Timmermans is de bouw van nederzettingen in de Palestijnse gebieden in strijd met het internationale recht. „Het ondergraaft de twee-staten oplossing, waarbij Israël en een toekomstige Palestijnse staat in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan”, aldus de minister.

Internationaal recht verbiedt elke kolonisatie van bezet gebied. Israël heeft de Palestijnse gebieden bezet sinds de Zesdaagse Oorlog van 1967. Dat is nu het voornaamste obstakel voor een vredesakkoord tussen Israëliërs en Palestijnen.

Timmermans: „Nederland zal zich blijven inzetten voor een vredesakkoord tussen Israël en de Palestijnen, waarbij de zorgen en belangen van zowel Israël als de Palestijnen zorgvuldig in acht worden genomen.” [mijn schuin en mijn vet]

Dit zijn dus allemaal leugens. Het zijn geen “Palestijnse gebieden” maar gebieden die volgens het nog steeds van kracht zijnde verdrag van San Remo (1920-1922) behoren tot het vestigingsgebied van de Joden. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Minimaal is Samaria-Judea te definiëren als “omstreden gebied”, omdat het niet exclusief toegewezen was aan Arabieren of Joden en de scheidslijn van 1948 alleen maar een wapenstilstandslijn was. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Na twee keer (1948 en 1967) met genocidale bedoelingen te zijn aangevallen vanuit dit gebied – waarbij aangetekend moet worden dat het drie keer zou zijn geweest als koning Hussein van Jordanië in 1973 (Yom Kippoer-oorlog ) niet te bang voor zijn eigen “Palestijnen” was geweest – mag Israël volgens alle internationale recht die “Westelijke Jordaanoever” (Samaria-Judea!) koloniseren . “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Israël “koloniseert” overigens maar 2% (!) van Samaria-Judea.  “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Die “kolonisatie” ondergraaft niet de twee-staten-oplossing, want Israël heeft voortdurend genereuze voorstellen gedaan, waarin Israël alléén maar verdedigbare grenzen eiste en bereid was een compromis te sluiten inzake Jeruzalem.  “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Uitsluitend de onwil en het onvermogen van de Palmaffia’s om vrede te sluiten en de wil om Israël te vernietigen “ondergraaft de twee-staten oplossing”. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. De Palmaffia’s hebben geen enkele belangstelling voor “in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan”. “Bezet” en “bezetting” zijn dus leugenwoorden. Het “voornaamste obstakel voor een vredesakkoord tussen Israëliërs en Palestijnen”, ja zelfs het énige obstakel is dus te vatten in die vijf woorden tot welke Palestina-specialist Professor Dennis Praeger na een leven van studie het “gecompliceerde Palestijnse probleem” terug bracht: “De Arabieren willen de Joden vermoorden!”

Fransje Timmermans! Ga eens luisteren en kijken  naar dat 5-minuten-filmpje van Dennis Prager!  Jij wenst niet de simpele waarheid die daar verteld wordt onder ogen te zien en daarom vind ik jou oprecht een huichelende misdadiger die het diepste verraad pleegt dat moreel mogelijk is: dat aan de Joodse staat na de Holocaust. Jij pleegt dat verraad aan de Joden opnieuw na het grootste teken dat de Christenheid ooit gekregen heeft om nu eindelijk op te houden met het verraad aan het volk dat Jezus voortbracht.

Mene Tekel!
_____________________

Link naar dit stuk op E. J. Bron