Screenshot_23

(Door: Martien Pennings)

Over welk resultaat hebben we het?  We hebben het over dit resultaat. Ga eens kijken op GeenStijl en misschien heb je de leerzaamste 6 minuten van je leven over nazislam en multikul.

Wat je in die 6 minuten ziet is het gecombineerde resultaat van de import van islam en de al 40 jaar aanzwellende lastercampagne tegen Israël van de randdebielen en antisemieten die onze media, onze politiek en ons onderwijs in handen hebben.

Dit is natuurlijk niet alléén het resultaat van Dries van Agt en Hans van den Broek. De inspanningen zijn Nederland-wijd over de hele breedte van de cultuur geleverd. Wat je in dat filmpje ziet – en laten we dit filmpje óók niet vergeten – is mede te danken aan de onvermoeibare inzet van mevrouw Meulenbelt en Harry van Bommel (SP) en van al die illustere namen die verbonden zijn aan het Rights Forum en van Marcel van Dam en Het Nederland Palestina Komitee. Van Martijn de Koning en Femke Halsema. En gewoon van mevrouw Van Hoogstraten van het gewoon antisemitische NOS-journaal en van Pauw en Witteman en van de Gristenen tegen Israël  en van de Volkskrant en van de antisemitische VPRO en van de VARA-site de Joop en nog een keer van de VARA-site de Joop en ook van World Press Photo.  En de kus van Gerdi Verbeet voor Abbas helpt natuurlijk en ook dat de Majesteit deze ploert in privé-audiëntie ontving. Ach, de reeks van namen en instellingen kan eindeloos doorgaan.

Voor wie een half uur over heeft en voorgelicht wil worden: hier hebben Roelf-Jan Wentholt en ik in het kort samengevat wat je van Israël moet weten. En terloops vertellen we ook iets over de islam.

___________________

Link naar dit stuk bij E. J. Bron

Advertenties