Door: Martien Pennings)

ROTH MALKI

Dit is een Israëlisch meisje van 15 jaar, ze heet Malki Roth en ze is vermoord door het lieflijke en ingetogen hoofddoekje dat hier beneden is geportretteerd. De moeder van Malki: “For a mother to bury her loving, gentle child is torture.”

TAMIMI AHLAM ACHT STUKS

Bovenstaand gezicht dat helemaal niet zou misstaan achter de kassa bij Albert Heijn is van Ahlam Tamimi. Zij was heel blij dat ze Malki Roth en nog 7 andere Joodse kinderen had vermoord.  Wie kennis wil nemen van haar ingetogen vreugde kan hier gaan kijken en ook hier en ook daar.

ROTH FRIMET

De vrouw hier boven is Frimet Roth, de moeder van Malki Roth. En onder deze link zitten de gezichten en de namen van de 15 Israëli’s die in totaal stierven in de zelfmoordaanslag georganiseerd door Ahlam Tamimi. Van die slachtoffers hebben er 5 de achternaam Schijveschuurder en in deze reportage van EenVandaag komt een overlevende dochter aan het woord.

Screenshot_4

Hierboven zien we de cover (15 maart 2013) waarop een romantisch verhaal wordt aangekondigd van Bern Ehrenreich over het idyllische “Palestijnse” dorpje Nabi Saleh,  waar Ahlam Tamimi vandaan komt en waar zij als een heldin geldt. Dát is mooie reclame voor Tamimi en haar dorp! De NYT is de grootste krant van Amerika die 30 miljoen unieke bezoekers per maand alleen al op zijn website krijgt. Frimet Roth, de moeder van het vermoorde meisje Malki Roth heeft ook een weblog: “This Ongoing War”.  Daarop plaatste ze als tegenwicht – zei ik “tegenwicht”? –  een realistisch portret van het dorpje Nabi Saleh onder de titel: “A little village in the hills and the monsters it spawns”.

Uiteraard reageerde de NYT niet. Dus mailde moeder Frimet Roth een ingezonden brief naar de redactie. Hier is de slotalinea van die brief:

“Voor een moeder is het begraven van haar liefdevolle en zachtaardige kind een marteling. Om de moordenaar triomfantelijk en vrij te zien rondlopen en van het leven te zien genieten, wrijft elke dag zout in die wond. Maar om de NY Times deze pervertering van gerechtigheid te zien goedpraten met een cover story waarin de vele bewonderaars van deze vrouw in Nabi Saleh positief in de etalage worden gezet is journalistiek van de meest amorele soort. Jullie zouden je moeten schamen.”

Onnodig te zeggen dat de NYT de brief niet publiceerde. Zo kennen we de linkse monopolie-media. Die gaan zich niet schamen, maar die gaan gewoon nog harder lopen  op hetzelfde immorele pad.

___________________________

Link naar dit stuk bij E. J. Bron