boerka executie parkeerplaats Kaboel

(Door: Martien Pennings)

. . . . . . en toen volgde bij eerste publicatie op 11 februari 2012 een passage waarin Oriana Fallaci een YouTube-filmpje beschrijft waarin te zien is hoe drie dames in boerka met een pistoolmitrailleur casual afgeknald worden op een parkeerplaats in Kaboel. De bedoeling van mijn tekst was om de bovengenoemde Néderlandse dames, die allemaal net zo casual over de boerka deden als de afknalling van die drie boerka-dames zich voltrok, met de multiculturele neus op . . . . . eh . . . . . . op de stenen van die parkeerplaats in Kaboel te drukken.

Onder het linkse leipenistendom brak vervolgens een twitterorkaan los, waarin ik ervan werd beschuldigd klaar te staan om bovengenoemde dames net zo te executeren als die Talibanist op die parkeerplaats in Kaboel. Joost Niemöller wist zelfs te melden dat ik het ook op de kinderen van een van die dames had voorzien. Op de website van HP/De Tijd gaf Bas Paternotte blijk van zijn onvermogen tot begrijpend lezen. Maar het resultaat was in elk geval dat mijn ode aan de boerka-babes iets van 30.000 views kreeg.

Ik schreef indertijd, toen het boerkastuk verscheen, nog op een nogal elitaire en avantgardistische website, geheten Amsterdam Post, want net zo min als het linkse grachtengordel-zelfmanifestantendom hou ik ervan om mij met het gewone volk af te geven. Dat recht-voor-zijn-raperige is niks voor mij. Het kan mij niet bijdehand, snobistisch en exclusivistisch genoeg zijn: enfin, men ziet waar ik nu schrijf. Op Amsterdam Post is het stuk overigens niet meer te lezen, omdat de advertentie-inkomsten van die site ernstig bedreigd werden bij handhaving van mijn tekst. Ja, de wereld van de commercie is, zoals bekend, er een van hoge waardenethiek en normatieve moraal.

Ik zelf ben erg slecht. Dat komt omdat ik, vergeleken met de Goede Mensen, wel eens last heb van de onderbuik en ook bezit ik nog dat residuele stukje reptielenbrein dat de mens agressief maakt. De Goede Mensen zijn evolutionair verder gevorderd. Maar ik  – ocharme! – heb wel eens een impuls richting bloedpap, vlammenwerpers, mitrailleurs, over het asfalt uitgesmeerde hersens, met blote handen operatief ingrijpen en wurgen. Ik heb die impulsen wel kunnen bedwingen tot nu toe. Mijn blanco strafblad heb ik niet te danken aan het feit dat ik niet betrapt ben.

Ik schrijf dit allemaal weer eens op, omdat ik dezer dagen een e-mail-discussie had met een vriend over deze oude kwestie. Zodoende las ik mijn eigen stuk nog eens aandachtig door. Waarna ik aan die vriend het volgende mailde:

En nu ik zelf die tekst nog eens doorlees:
Wat een kwaliteit!
Wat een literair en polemisch vermogen!
Wat een morele en intellectuele klasse!
Wat een geestelijke volwassenheid!
Ik word steeds trotser op die tekst!
En wat een geestelijke armoede als je daar alleen maar een vermeende “bedreiging” uithaalt.

Dit stuk kan beschouwd worden als deel uitmakend van een zesluik:

1) Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande   Sap, Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . .
(11 februari 2011)

2) Twitter-kwetter-tsjilp: paniek in de volière (15 februari 2011)

3) Femke Halsema: vanwege bedreiging door moslims uit de politiek?
(16 februari 2011)

4) Femke Halsema durft niet met mij in debat, oftewel: de valse bewogenheid van nep-links (13 februari 2012)

5) Femke Halsema en het grotere kwaad: de kern van mijn razernij (24 Maart 2012)

6) Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap, Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . . . . . . . . . . (AFLEVERING TWEE) (3 augustus 2013)
______________________
Link naar dit stuk bij E. J. Bron