Screenshot_3

LEES OOK:

Spitsburgertje Johan Derksen zou eens moeten uitleggen wat-ie zo verkeerd vindt aan Geert Wilders
Johan Derksen is een viezerik met smetvrees
Kleinburger Johan Derksen moet zich tot voetbalgelul beperken
Johan Derksen, Farid Azarkan, Jeroen Pauw en de redeloze racistisch-fascistische Rif-apen uit Marokko
Jeroen Pauw, Johan Derksen, Jan Slagter en Natasja van Weezel bevorderen de Jodenhaat

(Door: Martien Pennings)

Een jaar geleden heb ik al een keer uitgelegd waarom Johan Derksen zich tot voetbalgelul moet  beperken. Het is een beetje een Jan Mulder-type, die Derksen, dermate “politiek-correct” en anti-racistisch dat je gaat denken dat-ie zelf iets heftig aan het verdringen is. Gisteravond bleek weer dat Derksens brein uitsluitend tegen voetbalproblemen opgewassen is en dat-ie, als het over grotemensen-politiek gaat, beter een koptelefoon kan opzetten met Danny Vera en zijn kanis houden.

De kwestie “moderne slavernij bij bouw stadions in Qatar voor WK-voetbal in 2022” komt aan de orde.  Wie wil weten hoe godvergeten wreed die nazislami’s in Qatar te werk gaan, kan hier terecht.

Maar voor de grandioze visie op dit probleem van Johan Derksen moet men hier kijken vanaf 01:62 in het derde deel van Voetbal International van RTL-4 van vrijdag 27 september.

Presentator Wilfred Genee:

“Ondertussen daar in dat Qatar valt er elke dag iemand van een stellage. Wat vinden jullie van het feit dat die arbeidsomstandigheden zo slecht zijn?”

René van der Gijp heeft iets door over islam en Midden Oosten en zegt cynisch:

“Dat doen ze normaal in dat Qatar niet, zo met mensen omgaan.”

Maar dan Johan Derksen, die bezwerend Gijp in de rede valt:

“Nee, maar de sjéík, de sjéík, die heeft dat natuurlijk uit handen gegeven. Daar zitten natuurlijk allemaal onderaannemers, hè? En al die mensen die zoeken goedkope arbeidskrachten en die worden uitgeknepen En ik denk dat de sjeik dit net zo erg vindt als wij nu het in een bekende Engelse krant gepubliceerd is . . . . maar ja, hoe lager je bent als onderaannemer, des te groter gangster je bent, want dat is natuurlijk een cowboywereld.”

Ja, “nu het in een bekende Engelse krant gepubliceerd is” . . . .

En ja, vanaf Atilla de Hun via Mohammed, Mao, Stalin, Hitler en Pol Pot tot de sjeik van Qatar zijn het natuurlijk de onderbazen die het ergste zijn.
En de ontkenning loopt altijd ongeveer van
“Es ist nicht wahr!”
via
“Und wenn das wahr ist, dann weiß unser Führer das nicht!
tot
Wir haben es nicht gewußt!

Voor wie mocht denken dat Derksen met “nu het in een bekende Engelse krant gepubliceerd is” iets anders bedoelde . . . . nee, de grootste zorg van de man met de leeuwen-manen en het voetbal-leeuwenhart is wel degelijk het gezichtsverlies van de voetballerij:

“Dit is heel slecht voor het imago. Ik denk dat ze er behoorlijk mee in hun maag zitten. Want de hele wereld leest dit en hier scoor je nergens mee.”

Zullen we besluiten met een uitsmijter van dat andere populaire voetbal-programma van vroegâh, dat van Spaan & Vermegen?

“Vuilnisman, kan deze zak ook mee!?!”

____________________________________________
Link naar dit stuk bij E. J. Bron