Screenshot_27

(Door: Martien Pennings)

Ze gaat ’s morgens rond tienen wel eens hardlopen langs de Amstel in Amsterdam, Tweebeeke, strak in het zwart en met een zonnebril vanwege de beroemdheid.  Dan komt ze langs mijn sportschool aan de Weesperzijde. Misschien moet ik haar eens naroepen: ”Het zijn géén bezette gebieden, Tweebeeke,  en het is géén internationaal recht!” Maar ach, dat helpt niet, want dat sterkt haar weer in haar opvattingen over slecht rechts en je kunt het haar niet méér kwalijk nemen dan al die andere halve garen van de mainstream-media die dezelfde lulkoek zwatelen over Israël.

Gisteren gaf Tweebeeke weer eens ongewild bloot wat er verder in dat gehersenspoelde breintje zit.

Nieuwsuur gisteravond 21 januari 2014. Vijfenvijftigduizend foto’s van elfduizend jonge mannen die gemarteld en vermoord zijn, waarschijnlijk door het Assad-regime, al zijn de “rebellen” daartoe natuurlijk net zo hard in staat.

Kijkluister vanaf 27:35.

Tweebeeke vraagt aan Jan Eikelboom, ook al zo’n vooringenomen klootzak als het gaat om Israël:

“Zal deze publicatie van deze gruwelijke foto’s een soort Abu Ghraib-achtig effect hebben en een totale ommekeer in het denken in het Westen?”

De Abu Ghraib, zoals men weet was de martelgevangenis van Saddam Hoessein, alwaar het bloed door de gangen stroomde en het afknallen van gevangenen dagelijkse kost was.  Maar over die periode had Tweebeek het nu precies niet toen ze sprak van “Abu Ghraib-achtig effect”. Ze had het over de incidentele vernederingen waaraan Iraakse gevangenen hadden blootgestaan toen de Amerikanen er de baas waren. Nee, in die Amerikaanse periode zijn er géén gevangenen gedood en de betreffende cipiers zijn bestraft.

Lees al mijn odes aan het NON-journaal !!!
_________________
Link naar dit stuk bij E. J. Bron

 

Advertenties