Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Nazislam? Ja, de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre. Dat moeten we weten om het artikel goed op waarde te kunnen schatten dat op 22 januari 2014 in de antisemitische en nazislamofiele Volkskrant stond onder de ophitsende en demoniserende kop: “We willen geen moslims meer in dit land. We maken alle moslims af”.

Het gaat over christenen die zich in de Centraal-Afrikaanse Republiek uiteindelijk teweer stellen tegen moslims. Ze zijn óók aan het moorden geslagen, want waar de islam zijn lelijke kop opsteekt, wordt iederéén tenslotte een bloeddorstig monster. Emmet Scott heeft zelfs eenmaal  en andermaal beredeneerd dat de primaire ontsporing van het christendom überhaupt aan de islam te wijten is.

De Volkskrant-verslaggeefster, Sacha Kester, meldt in haar artikel dat ze een directeur van Human Rights Watch aan de lijn heeft gehad die zei:

“Het geweld neemt alleen maar toe. Na negen maanden van moord en misbruik door moslimmilities, nemen christelijke milities wraak. De haat groeit, over en weer, en daarmee het extremisme. Sommige militieleden vertelden me vanmorgen dat ze uren hadden gelopen om die moslimwijk te grazen te kunnen nemen.”

Natuurlijk had Kester het stuk met die melding moeten beginnen, namelijk dat de moslims begonnen zijn, zoals de moslims sinds de dagen van de mythische Mohammed al 1400 jaar altijd en overal het geweld beginnen. En de actuele mega-context wordt door Kester al helemaal niet vermeld: de moorddadige terreur die wereldwijd door moslims op dit moment tegen christenen wordt gepleegd, helemaal in lijn met die eerdere 1400 jaar. De christenen en de Joden zijn nóóit degenen die het geweld beginnen. Ja, ook in Palestina zijn de moslims degenen die vanaf de jaren 1920 de haat en het geweld gaande houden.

Ik ben bang dat het zelfmoordhumanisme (een term van Sam van Rooy) dat de Westerse wereld teistert inderdaad zijn doel zal bereiken, namelijk het einde van Western Civilization: the continuing Experiment. Want als de islam eenmaal wereldwijd heerst, zullen de duisternis en de smart onomkeerbaar gaan heersen. De heersers zullen een minderheid van wrede genotzuchtigen zijn, zoals nu reeds in alle islamitische landen. Het verwijfde en verweekte Westen zal het ultieme machismo, de islam, voor eeuwig aan de macht hebben geholpen.
___________________
Link naar dit stuk bij E. J. Bron