Screenshot_59

(Door: Martien Pennings)

Ik, die dacht zo’n beetje alles te weten over de misdadigheid van de islam en die van de Palmaffia’s in het bijzonder, ben verdiept in Caroline Glick, “The Israeli Solution” en . . . . val toch nog van de ene verbijstering in de andere.  Glick weet op die punten nog oneindig veel meer dan ik en ze schrijft het geduldig detaillerend en ordenend op. Mijn verbijstering geldt de duurzame massiviteit van de islamitische, Arabische, “Palestijnse” misdadigheid alleen al tegenover de Joden in Palestina en alleen al gedurende de laatste 90 jaar, maar ook en vooral de duurzame massiviteit van het heulen door nagenoeg de hele Westerse nep-elite met het islamitisch-Arabisch-“Palestijnse” Kwaad. Nog op 14 maart 2014 luidde de eerste zinnen van een artikel van Likoed Nederland aldus: “De Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door de Palestijnse regering. In plaats van daar wat aan te doen, verspreidt zij die leugen verder.”

Ik haal een paar feiten uit een klein inleidend paragraafje over de misdadigheid van de Europese quasi-elite alléén al in 2013 aan. Zie bij Glick de pagina’s 221 en 222.

In het jaar 2013 werden reguliere verkiezingen gehouden in Israël, het enige humane, democratische en stabiele land in het Midden-Oosten,  waaruit Netanyahu als overwinnaar kwam.

Intussen was, in dat jaar 2013,  de Arabische Lente in het Midden-Oosten tot volle bloei gekomen, vooral in Syrië, Egypte, Libië en Irak. In landen als Saoedi-Arabië en Iran is het altijd al lente. Ja, precies, dat bedoel ik: oceanen van bloed en terreur.

Op de dag van de Israëlische verkiezingen in datzelfde  jaar 2013 hield de Britse minister van Buza William Hague een toespraak voor het Britse parlement, waarin hij verklaarde dat de meest dringende prioriteit van de Britse buitenlandse politiek de stichting van een Palestijnse Staat was.

In  de lente van 2013 waarschuwde de Litouwse minister van Buza, Linas Linkevicius (what’s in a name?) dat het boycotten van producten uit de “bezette gebieden” wel eens een opmaat zou kunnen zijn voor een algehele boycot van Israëlische producten. Litouwen, Litouwen . . . . . wat was er ook alweer met Litouwen en Joden?

In de zomer van 2013 mislukten de onder leiding van Catherine Ashton gevoerde onderhandelingen met Iran over het Iraanse atoomprogramma en was Iran een steenworp verwijderd van het maken van een atoombom . In diezelfde zomer 2013 besloot de EU de  boycotactie tegen Israël in gang te zetten. Er kwamen speciale labeltjes aan de Israëlische producten te hangen, zodat iedereen goed kon zien dat die producten uit een moreel inferieur land kwamen.

Frans Timmermans en zijn PvdA zijn natuurlijk in Nederland de grote gangmakers van de BDS-actie en van de Jodenhaat. Vandaar de kop boven dit stukkie. In die lente en zomer van 2013 waarover Glick het heeft, heb ik inderdaad geschreven over de antisemitische misdadigers bij de PvdA: Samsom koestert de Jodenhaat van zijn moslim-electoraat (10 maart), Nee, Diederik Samsom en Fransje Timmermans zijn niet bang om Israël (17 maart), Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen (19 juli).

Ik ben door dit massieve verraad van het Goede de vertegenwoordigers van onze nep-elite persoonlijk gaan haten. Zodanig dat ik ze Groot Kwaad zou willen aandoen. Nu had ik al langer dwangmatige moordfantasieën rond, bijvoorbeeld,  Mag Moet Abbas. Dan zag ik hem door een woedende menigte naakt opgehangen worden aan zijn voeten, zijn dikke pens opengesneden, waarna hij langzaam onder verschrikkelijke pijnen zou sterven. Ja, ik vind dat ook heel erg, dat zelfs een Goed Mens als ik, mits lang genoeg getreiterd, tot zulke gedachten kan komen.

Maar nu beginnen die gedachten zich uit te breiden van de echte, daadwerkelijke Jodenmoordenaars als Abbas naar de Jodenmoordenaarshelpers als Frans Timmermans en bijvoorbeeld dat gruwelwijf Ashton. Wat moet ik toch doen? Was ik maar Links en dus een evolutionair verder gevorderd specimen van de Homo Sapiens. Dus zonder dat residu aan reptielenhersens waarvan ik, primitieveling, last heb. Enfin, het scheelt dat ik het mij bewust ben. Heb ik niet eens ergens gehoord dat dát nou precies de voornaamste les van de Verlichting is: een bewustzijn van het Irrationele & Gewelddadige in de mens? Nou, in de Rechtse mensen  dan. We hebben het niet over Linkse Übermenschen. Die zijn perfect.

Screenshot_60

God! Wat is dat tyfuswijf toch lelijk! God! Wat is dat tyfuswijf toch fout!

____________________

Link naar dit stuk bij E. J. Bron