• Screenshot_45

(Door: Martien Pennings)

Getipt door de messcherpe intellectueel Bas Paternotte, kreeg ik bovenstaande tweet van Imama Halsema onder ogen. Het gaat over al die goedmenselijke zelfmanifestanten die een Groot Kwaad ontdekt hebben in de wens om minder Marokkanen, dus minder criminaliteit, minder nazislam en minder Jodenhaat in Nederland te willen en derhalve massaal aangifte zijn gaan doen. Halsema twitterde:

“Ik ben van de oude school: strafrecht is ultimum remedium, en zeker bij expressiedelicten. Raar als progressieven er plotseling mee dwepen.”

Expressie-delict: ik weet waarachtig niet waarom ik dat gewoon een géíl woord vind. Oeltimum remedioem is Latijn en betekent: laatste redmiddel. Maar zoals we gewend zijn van Valsema huichelt ze. Want tegen mij heeft ze in 2012 aangifte gedaan wegens heel erge bedreiging en belediging, terwijl er niks anders aan de hand was dan dat Halsema en de hele de linkse meute, inclusief Paternotte, er weer eens blijk van gaven niet te kunnen lezen. Ik bedreigde niemand. Het enige wat ik deed was vijf domme wijven duidelijk maken wat een boerka betekent voor vrouwen die er niet een vrijblijvende geile gadget in mogen zien. De officier van justitie was het blijkbaar met mij eens en seponeerde. Wie het verhaal wil lezen:

“Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap, Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . . . (2)”

Huichelaar Halsema heeft bovendien een regentenmentaliteit. Moet je eens goed tot je door laten dringen hoe vanzelfsprekend ze volksopvoeding vindt door onze totaal verdwaasde nep-elite waarvan ze deel uitmaakt:

“Hele colleges die plotseling aangifte gaan doen, alsof het een mode-artikel is. Ze kunnen toch gewoon leiding geven?”

Ja, leiding van deze narcistische domme doos, dat komen we in Nederland nog te kort. Voor wie mijn Groot Halsema Opstel wil lezen: “Femke Halsema, de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag”.
_____________________________________
Link naar dit stuk bij E. J. Bron

Advertenties