Officieel is Frans Timmermans natuurlijk diep bewogen door dode Joden. De levende, die zijn het probleem voor Frans.

De godvergeten jodenhatende huichelaar Frans Timmermans, over wie ik hier, hier, hier, hier en hier eerder schreef, is vóór de boycot van Israël, de enige humane en succesvolle democratie in het Midden-Oosten, maar NIET voor een boycot van een van de meest gruwelijke regimes in datzelfde Midden-Oosten, Saoedie-Arabië.
Wát zeg ik?
De Saoedies boycotten?
Nee, hij gaat zelfs verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat Wilders die hellehonden daar de waarheid heeft gezegd!
Tsjongejonge!
Met welk een dreunen vallen de maskers!
En wat een zin heb ik mijn vingers in dat gezichtsspek van Timmermans te begraven en het van zijn kaken te scheuren, of ook wel rechtstreeks voor de strot te gaan en die operatief naar buiten te brengen, eveneens zonder instrumenten.
Hier is het interview dat PowNews de antisemitische ploert ter zake afnam.

Dan kunt u vanaf 1:40 Timmermans horen zeggen:

“Ik vind dat de actie van Wilders beneden alle peil is om de vlag van een land te misbruiken om mensen op hun ziel te trappen, want dat is het enige waarom het hem gaat.”

Op die vlag staat dat er geen andere God is dan Allah en dat zwaard eronder betekent dat wie er anders over denkt zijn kop afgehakt wordt. Op die moordenaars-ziel mag Wilders dus van Timmermans niet trappen. En Timmermans weet ook zeker dat het Wilders alleen om dat kwetsen van de gevoelige Saoedische ziel gaat en dat Wilders geen hoger doel wil dienen met zijn actie, bijvoorbeeld het islamonazisme aan de kaak stellen.

UPDATE: Kijk hoe toevallig nu toch, een van die duizenden structureel misbruikte, mishandelde en uitgebuite Philipino’s in Saoedie-Arabië is door haar slavendrijver met kokend water overgoten wegens het niet gauw genoeg klaar hebben van de koffie.

UPDATE 2: Goed stuk van Joost Niemöller terzake: “Heeft Timmermans zijn niet-Jood verklaring al ondertekend?”

Een bericht op Likoed Nederland: “Deze maand legde de strafrechter in het Saoedische Buraidah in totaal 32 jaar gevangenisstraf en 4.500 zweepslagen op aan vijf mannen die Valentijnsdag hadden gevierd met zes vrouwen.”

En kijk eens even Nieuwsuur van 21 mei 2014 vanaf 13:10. Dan zie je dat niet alleen Timmermans het schandelijk vindt om de Saoedische nazi’s te kritiseren. Toen Wilders zijn stickeractie startte, rond Kerstmis, vond ook de gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher al dat de actie van Wilders “alleen bedoeld [was] om mensen te kwetsen”. De arme, goedwillende, hardwerkende moslims in Nederland, zei Asscher, krijgen, als je de Saoedische nazi’s kritiseert op die manier óók “een klap in het gezicht”. Je moet vooral op dat zeiksmoeltje letten, als-ie zijn kwijlebabbeltje doet. Rutte valt hem nu vanwege de dreigende boycot bij. Het is “onnodig grievend, kwetsend en weinig smakelijk”, zei Rutte. Nee, het in bloed en willekeurterreur gedrenkte boevenpak in SA in bescherming nemen, dát is pas smaakvol!

Er zit trouwens een item vlak voor het Saoedische item en wel op 11:10 waarin verhaald wordt van de breed in de Iraanse media uitgemeten arrestatie van een stel jonge Iraniërs die, zoals in vele landen, een “karaoke-clipje” hadden gemaakt van de hit “Happy” van Pharrell Williams. Ze moesten voor de staatstelevisie spijt betuigen.

UPDATE 3 (23 Mei):

In het “gesprek met de minister-president” op vrijdag 23 mei laat Rutte hetzelfde comateuze, debiele, diep lafhartige huichelverhaal horen: de PVV heeft “op een erg onsmakelijke wijze nationale symbolen, waaronder de vlag, maar ook weer de islam in een kwaad daglicht gesteld”. Verder repte de empé uiteraard van veel schade aan het bedrijfsleven en dat zulks banen ging kosten. Over de mogelijkheid de problemen met de Saoedies op te lossen zegt Rutte, en ik geloof dat-ie het werkelijk meent: ”Ik heb altijd groot vertrouwen in het redelijke gesprek met redelijke mensen”. Ja, de islam en de Rede: een onafscheidelijk paar! Nog een kwootje? “Saoedie-Arabie en Nederland hebben al heel lang heel hechte banden, dus ik heb goede verwachtingen dat het mogelijk is deze plooi deze plooi glad te strijken.” Ja, inderdaad: je zit naar de publieke omroep te kijken en je beseft weer scherp dat je in een gekkenhuis leeft en dat je door bavianen wordt geregeerd.

UPDATE 4 (25 MEI):

In antwoord op de terreuraanslag in Brussel op 24 mei bij een synagoge, waarbij vier mensen werden gedood onder wie twee inwoners van Tel Aviv, zei minister Lieberman onder andere:

“De terreuraanslag in het Joods Museum te Brussel, waarbij vier onschuldige mensen werden vermoord, is het resultaat van anti-Israëlische en antisemitische opruiing tot haat, uitgedrukt, onder anderen, in de oproep tot een boycot van Israël en van Israëlische producten, evenals in anti-Israëlische activiteit in internationale forums en de adoptie van een automatische, eenzijdige anti-Israël positie.”

En dit is dus waarom ik Frans Timmermans met zijn boycot-Israël-acties een misdadiger, antisemiet en Holocaustvoorbereider noem.
__________________

Advertenties