Mark Rutte: gewoon een prettig mens die er geen moeite mee heeft als hij dagelijks zes-honderd-drie-en-tachtig keer met een hoofddoek geconfronteerd wordt. Want Mark vindt dat er niks mis is met de islam. Vooral het Wahabisme vindt hij een variant vol redelijkheid.

Onder de titel “Timmermans wil Israël boycotten en excuses aanbieden aan Saoedie-Arabië” heb ik afgelopen dinsdag 20 mei een tekst gepubliceerd die ik in de uren en dagen daarna een paar keer upgedeet heb. Vanwege de ernst van de zaak, namelijk de bevordering van het antisemitisme onder het mom van “Israël-kritiek” en het gelijktijdige eufemiseren ván en collaboreren mét de Jodenhaters-bij-uitstek door bijna alle westerse quasi-elites, publiceer ik mijn stuk opnieuw onder een pakkende titel. Want je wilt gelezen worden, nietwaar? En aangeklaagd als het kan. Is er nou nergens een ambtenaar des justietsies die mij dat genoegen wil doen? Want dan zou er wellicht aandacht komen voor het feit dat de totale pervertering van alles wat waar en goed is door ook onze minister president met een stalen gezicht op de staatsomroep wordt opgelepeld. En die kritische intelligenterik van een meester-interviewer Pieter-Jan Hagens zit erbij, kijkt ernaar, hoort het en doet ook of we bezig zijn met de orde van de dag.

Daar gaan we dan! Reprise!

De godvergeten jodenhatende huichelaar Frans Timmermans, over wie ik hier, hier, hier, hier en hier eerder schreef, is vóór de boycot van Israël, de enige humane en succesvolle democratie in het Midden-Oosten, maar NIET voor een boycot van een van de meest gruwelijke regimes in datzelfde Midden-Oosten, Saoedie-Arabië.
Wát zeg ik?
De Saoedies boycotten?
Nee, hij gaat zelfs verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat Wilders die hellehonden daar de waarheid heeft gezegd!
Tsjongejonge!
Met welk een dreunen vallen de maskers!
En wat een zin heb ik mijn vingers in dat gezichtsspek van Timmermans te begraven en het van zijn kaken te scheuren, of ook wel rechtstreeks voor de strot te gaan en die operatief naar buiten te brengen, eveneens zonder instrumenten.
Hier is het interview dat PowNews de antisemitische ploert ter zake afnam.

Dan kunt u vanaf 1:40 Timmermans horen zeggen:

“Ik vind dat de actie van Wilder beneden alle peil is om de vlag van een land te misbruiken om mensen op hun ziel te trappen, want dat is het enige waarom het hem gaat.”

Op die vlag staat dat er geen andere God is dan Allah en dat zwaard eronder betekent dat wie er anders over denkt zijn kop afgehakt wordt. Op die moordenaars-ziel mag Wilders dus van Timmermans niet trappen. En Timmermans weet ook zeker dat het Wilders alleen om dat kwetsen van de gevoelige Saoedische ziel gaat en dat Wilders geen hoger doel wil dienen met zijn actie, bijvoorbeeld het islamonazisme aan de kaak stellen.

UPDATE: Kijk hoe toevallig nu toch, een van die duizenden structureel misbruikte, mishandelde en uitgebuite Philipino’s in Saoedie-Arabië is door haar slavendrijver met kokend water overgoten wegens het niet gauw genoeg klaar hebben van de koffie.

UPDATE 2: Goed stuk van Joost Niemöller terzake: “Heeft Timmermans zijn niet-Jood verklaring al ondertekend?”

Een bericht op Likoed Nederland: “Deze maand legde de strafrechter in het Saoedische Buraidah in totaal 32 jaar gevangenisstraf en 4.500 zweepslagen op aan vijf mannen die Valentijnsdag hadden gevierd met zes vrouwen.”

En kijk eens even Nieuwsuur van 21 mei 2014 vanaf 13:10. Dan zie je dat niet alleen Timmermans het schandelijk vindt om de Saoedische nazi’s te kritiseren. Toen Wilders zijn stickeractie startte, rond Kerstmis, vond ook de gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher al dat de actie van Wilders “alleen bedoeld [was] om mensen te kwetsen”. De arme, goedwillende, hardwerkende moslims in Nederland, zei Asscher, krijgen, als je de Saoedische nazi’s kritiseert op die manier óók “een klap in het gezicht”. Je moet vooral op dat zeiksmoeltje letten, als-ie zijn kwijlebabbeltje doet. Rutte valt hem nu vanwege de dreigende boycot bij. Het is “onnodig grievend, kwetsend en weinig smakelijk”, zei Rutte. Nee, het in bloed en willekeurterreur gedrenkte boevenpak in SA in bescherming nemen, dát is pas smaakvol!

Er zit trouwens een item vlak voor het Saoedische item en wel op 11:10 waarin verhaald wordt van de breed in de Iraanse media uitgemeten arrestatie van een stel jonge Iraniërs die, zoals in vele landen, een “karaoke-clipje” hadden gemaakt van de hit “Happy” van Pharrell Williams. Ze moesten voor de staatstelevisie spijt betuigen.

UPDATE 3 (23 Mei):

In het “gesprek met de minister-president” op vrijdag 23 mei laat Rutte hetzelfde comateuze, debiele, diep lafhartige huichelverhaal horen: de PVV heeft “op een erg onsmakelijke wijze nationale symbolen, waaronder de vlag, maar ook weer de islam in een kwaad daglicht gesteld”. Verder repte de empé uiteraard van veel schade aan het bedrijfsleven en dat zulks banen ging kosten. Over de mogelijkheid de problemen met de Saoedies op te lossen zegt Rutte, en ik geloof dat-ie het werkelijk meent: ”Ik heb altijd groot vertrouwen in het redelijke gesprek met redelijke mensen”. Ja, de islam en de Rede: een onafscheidelijk paar! Nog een kwootje? “Saoedie-Arabie en Nederland hebben al heel lang heel hechte banden, dus ik heb goede verwachtingen dat het mogelijk is deze plooi glad te strijken.” Ja, inderdaad: je zit naar de publieke omroep te kijken en je beseft weer scherp dat je in een gekkenhuis leeft en dat je door bavianen wordt geregeerd.

UPDATE 4 (25 Mei):

En de dag na dat “gesprek met de minister president” op vrijdag zat Rutte – kijk vanaf 2:20 – op zaterdag net zo makkelijk bij de prijsuitreiking van een Freedom Award aan meisje Malala dat voor haar kop werd geschoten vanwege het volgen van onderwijs door de Afghaanse Saoedies, die ook wel Taliban worden genoemd. Malala draagt haar hoofddoek weer heel anders dan het moslimaatje waarmee Rutte hier boven staat te glunderen, namelijk achter op haar hoofd als protestgebaar, maar dat maakt de ruimdenkende Rutte allemaal niks uit.

UPDATE 5 (4 JUNI 2014):

De krypto-antisemitische misdadiger Frans Timmermans wordt in een artikel van 3 juni van Likoed Nederland slechts op diplomatieke en eufemistische wijze een“gespleten persoonlijkheid” genoemd. Maar in een in een speech van 27 mei 2014 tegen het antisemitisme (!)in Europa in de Tweede Kamer noemde hij alleen het “rechtse” antisemitisme , maar niet het veel omvangrijkere en ook metterdaad moorddadige islamitische antisemitisme. Hij zette zelfs “islamofobie” op één lijn met antisemitisme en blijft terroristische “Palestijnse” organisaties gewoon financieren.

Malala Yousafzai

__________________