ENAIT IN HET WIT

Als u de betreffende uitzending van P&W bekijkt, zult u opmerken dat Mohammed Ali (Enait) nu niet geheel in het zwart maar geheel in het wit was gekleed. Hij kan het hebben!

Ik heb vaker over het chronisch lijpenisme van Pauw & Witteman geschreven en ze hadden inderdaad ook nu weer een intens fout stukje linkse tolerantie ingebouwd en die krankzinnige Mohammed Faizel Ali Enait nog maar eens uitgenodigd voor de afscheidsuitzending. Lachûûh!

Voor het hele item met deze psychopaat kijkt u vanaf 6:25 en kijk voor zijn dreigende taal vanaf 10:25.

Wat gaf Ali Enait als laatste boodschap mee aan het Nederlandse volk in de laatste uitzending van P&W? Dit:

“Ik denk dat de elite-dood van die elite-racisten zich zal manifesteren in 2020, dan heb je namelijk een hele nieuwe lading van Nieuwe Nederlanders die dan niet discreet zullen kloppen aan de deur maar als een stormram zullen binnenkomen.”

Het publiek – Maarten van Rossem, Gerard Spong, Peter R. de Vries – trekt geamuseerd de wenkbrauwtjes op. Op de achtergrond zitten wat moderne, vrije meisjes te ginnegappen. Ze hebben geen idee hoe serieus mijnheer Enait is en hoe serieus de demografische bedreiging is die de islam in heel Europa vormt. Ze weten niet, zoals het gewone volk dat nog wel eens een gewone-volk-moslim spreekt, hoe wijd verbreid het sentiment onder Nederlandse moslims is dat ik meermalen door diezelven aldus heb horen verwoorden in enige variant van “Wij nemen het hier een keer over.”

Nee, de uitspraak is niet opgepikt door de mainstream-media. Die hebben ook, net als het selecte publiek in de studio, superieur gewenkbrauwd en gapgeginnikt. Ik zei het al: lachûûh!

Ik citeer Pamela Hemelrijk, zaliger nagedachtenis:

“We hadden natuurlijk beter naar Pim Fortuyn moeten luisteren, maar dat is nakaarten. (Ik moet nog vaak terugdenken aan zijn relaas over de dag dat bij hem het kwartje viel. Hij lag in een ziekenhuis bij te komen van een zware operatie, en bij het bed naast hem was het de hele dag allochtonenkermis, omdat de familie zich niet aan de bezoekuren hield. Uiteindelijk vroeg een verpleegster, op Pim’s instigatie, of het bezoek afscheid wilde nemen. Bij het verlaten van de zaal sprak één van de vertrekkende Marokkanen tot Pim de gedenkwaardige woorden: ‘Wacht maar kale! Straks nemen wij hier de boel over!’ En eerlijk is eerlijk: hij heeft woord gehouden, die gozer.)” [mijn vet]

Pamela maakte één vergissinkje: Pim lag niet zelf in het ziekenhuis , maar kwam regelmatig op ziekenbezoek bij zijn secretaresse. Enfin,  Pamela vervolgt aldus:

“De grenzen dicht gooien voor immigranten uit moslimlanden, zoals Fortuyn bepleitte, heeft nu geen zin meer. Daarvoor is het al veel te laat. Ook zonder nieuwe import zullen ze zich in razend tempo blijven vermenigvuldigen, want als het op kinderen verwekken aankomt zijn wij geen partij voor ze. Criminele moslims en opruiende imams het land uitzetten is ook geen haalbare kaart meer, want het merendeel heeft de Nederlandse nationaliteit. De aanslagen in Madrid zijn mede beraamd door lui die in Slotervaart zijn geboren en getogen.”

Ik ben het op één punt niet met Pamela eens: het heeft wel degelijk zin om de grenzen alsnog voor moslims te sluiten, tenzij ze werkelijk in eigen land vervolgde asielzoekers zijn en er met geen mogelijkheid opvang in de regio kan worden geregeld.

_________________

Advertenties