Ga eerst naar aflevering (4) van de serie van Flepke & Haatsnee onder de titel “Seks en de Zonde” die onder andere de vraag stelt of het “feministies” verzet van vrouwen binnen de islam ook nog een beetje géíl is. Luister naar het liedje dat aan elke aflevering voorafgaat en vergezeld gaat van zwoele Oriëntaalse harem-achtige beelden. Ik schreef eerder al: wie de moeite neemt om naar de clip te gaan kijken die van deze rapsong op YouTube staat, kan constateren dat het zingmeisje verkleed is als Ali Baba en zich dansend tussen dure Mercedes-automobielen en Saoedie-achtige Arabieren beweegt. De romantiek van de olie-islam! De beelden zijn vulgair en de tekst van het liedje agressieve wartaal. Let vooral op dat uithaaltje aan het eind – “with a bang!” – waarin een krolse poes zit die verongelijkte-meisjes-achtig en toch agressief klaarkomt. Kortom: helemaal inhoud, stijl en levensopvatting van Femke zelf: permanent verontwaardigd én een klaarkomertje van jewelste!

Bovenstaande fotocollage staat hier en hier. Het verhaal erbij luidt dat de foto links genomen zou zijn op het moment dat de ouders van het meisje voor haar ogen vermoord werden en de foto rechts toen haar hart eruit gesneden was, waarschijnlijk ter verkoop aan een donorbank. Door Syrische islamitische “rebellen”. Mij maakt het niet uit of deze feiten precies waar zijn, maar ze staan voor wreedheden die elke dag begaan worden door moslims overal ter wereld, vooral jegens vrouwen. Deze wreedheden zijn in overeenstemming met de onhervormbare leer van die islam, een nazisme avant, pendant et après la lettre, een racistische roofmoordenaars- en slavenhalersideologie die al 1400 jaar niks anders doet dan bloedbaden aanrichten en levens vernielen.

Ik denk niet dat het Oepsiepoepsie Femmelewemmelke het aan kan, maar ze zou eens naar de site Politically Incorrect moeten gaan en daar gaan bezichtigen hoe aan de rand van de kuil de ene na de andere christen de hals langzaam doorgezaagd wordt waarna het lichaam de kuil ingetrapt wordt. Door moslims. Allicht. Van “Boko Haram”. Dat betekent: alles uit het westen is verboden. Waarbij je je afvraagt waar dat kartelmes dan geproduceerd is. Fillempie niet in de mainstream media natuurlijk, wel bij E. J. Bron. De mainstream-media, het NON-journaal bijvoorbeeld, waren druk met het uitmelken van weer een domme uitglijer van de antisemiet Jean-Marie le Pen. Want Wilders. U begrijpt.

Dat het verhaal van het uitgesneden hart van het kleine meisje plausibel is, kan je bijvoorbeeld afleiden uit een kleine episode uit een uitzending van The Blaze van Glenn Beck die E. J. Bron ge-embedderd heeft en waarin een “rebel” in Syrië een hart en een lever uit een gedode tegenstander snijdt. Ja, hij zet ook nog even de tanden in die lever. En anders lees even mee in “Promise and Fulfillment: Palestine 1917-1949” (1983) van Arthur Koestler:

( . . .) en in elk geval begingen de Joden geen individuele daden van sadisme (. . .) Maar op andere plekken werden de lijken van Joden die in Arabische handen waren gevallen gecastreerd gevonden en met hun ogen uitgestoken. ( . . .) Voor ik Tel-Aviv verliet heb ik de hand gelegd op een collectie foto’s die ik aan Alexis Ladas van de Commissie van de Verenigde Naties heb doorgegeven. Ze tonen grinnikende mannen in Arabische uniformen poserend voor de fotografen met hun bajonetten verzonken in een stapel naakte en verminkte lijken, en dergelijke ( . . . ) ik vermeld dit onderwerp met tegenzin ( . . .) dit soort zaken is niet begonnen met de oorlog; vanaf de dag van de eerste Joodse nederzettingen, was een Jood als hij de langs de kant van de weg vermoord werd gevonden bijna altijd verminkt. [mijn vet]

Ik heb het nog steeds op kunnen brengen om, nadat ik de afleveringen een, twee, drie, vier op tv had gezien, ook nog eens via mijn computer naar “Uitzendig Gemist” te gaan en de betreffende aflevering aan een filering via close listening te onderwerpen. Maar ik heb het zo langzamerhand wel gehad met het Femke. Ze loopt door Birmingham en ze constateert dat het er toch wel allemaal erg islamitisch uitziet in bepaalde wijken. You don’t say! Maar van een uitwas als de islamic grooming gangs horen we niks en dat is ook de bedoeling van de politieke correctheid, zoals de fenomenale David Wood uitlegt. Bij E. J. Bron werd er ook ruim aandacht aan besteed: hier en hier en hier.

Wat we wel horen: het verwarde gezeik van een geboren Engelse die met zichzelf in de knoop zit, twee huwelijken achter de rug heeft waarin ze geslagen werd – uiteraard door moslimmannen. Het geflipte wijf heeft met van alles geflirt – Boeddhisme, Christendom en nog wat – en ze kwam uit bij de islam-met-niqaab die haar innerlijke vrede schonk. Gefeliciteerd. A suitable case for treatment. Als u gaat kijken: let wel op de extreme welwillendheid waarmee het Femke deze gekkin tegemoet treedt. Ja, dat heeft ze wel, Femke, bescháving! Ze ontmoet ook nog een Alevitische Koerdische die gedichten schrijft vanwege in Turkse gevangenissen gemarteld. Lief meisje en niet stom. Enfin, ga zelf maar kijken.

Volgende week godzijdank het laatste deel.

UPDATE 10-06-2014:

Femke was dus in Turkije. En zond het op zondagavond uit. En hoeveel zou dat nou gekost hebben? En hoeveel inzicht leverde dat nou op? A. Nanninga tikte een stukkie. En zette dat de maandag daarop op GeenStijl. En hoeveel zou dat stukkie nou gekost hebben? En hoeveel inzicht leverde dat stukkie op? Kijk en vergelijk! Ik citeer een stukkie uit het stukkie van Nanninga:

“( . . .) plaatsing van een monument voor de Armeense genocide, op privéterrein van een Armeense organisatie. Wat blijkt. De demonstranten zijn in de Diyanetmoskees opgeroepen om te gaan demonstreren. Daartoe werden gratis bussen ter beschikking gesteld. Diyanet is een Turkse overheidsdienst, het Ministerie voor Geloofszaken. Verder heeft de Turkse consul-generaal in Nederland mensen gesommeerd de demonstratie bij te wonen. De demonstratie zelf verliep ook opmerkelijk: de leus “Karabach zal het graf van de Armeniër worden” werd gescandeerd en er speelde een Ottomaans uitgedost orkest Turkse militaire muziek. Dat is dus alsof men verkleed als SS-er, het Horst Wessellied zingend en JUDEN RAUS scanderend, gaat betogen tegen een Auschwitzmonument.”

Femke was dus in Engeland. En . . . . . . zie boven (ongeveer):

Moslims bedreigen Brits onderwijs
____________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron