René van Brakel

Mijn geliefde NON-journaal vanmiddag 22 juli 2014 om 12 uur. Kijk vanaf 7:13. De nieuwslezende antisemiet van dienst, René van Brakel:

“Hamas moet zo snel mogelijk instemmen met een bestand zodat er niet langer meer burger slachtoffers vallen bij de strijd in de Gazastrook. Dat zegt de Amerikaanse minister Kerry.”

Wat ontbreekt hier, behalve de mededeling dat Kerry een net zo’n grote Jodenhatende rat is als de NOS-journaal-medewerkers?

Dat is de vermelding, ook door Kerry verzwegen, dat Hamas niet alleen een bestand afwijst, maar dat Hamas ook bewust zijn terreur vanuit bevolkingscentra pleegt in de hoop dat er burgerslachtoffers vallen, waarmee dan vervolgens Israël gedemoniseerd kan worden. Ook ontbreekt de vermelding – iets dat ook door Kerry wordt verzwegen – dat Hamas burgers zelfs oproept géén gehoor te geven aan de waarschuwingen van het IDF om bepaalde plekken te ontruimen omdat er gebombardeerd gaat worden. Hamas roept burgers juist op om daar naar toe te gaan.

Dan wordt Netanyahu getoond die op de Amerikaanse tv vertelt dat Israël niet anders kan dan zich verdedigen, dat geen land kan toestaan dat er voortdurend raketten neerkomen op zijn grondgebied en dat het IDF zo goed mogelijk probeert alleen militaire doelen te raken. Waarom komt Netanyahu aan het woord? Omdat ze bij de NOS vermoedelijk beginnen te beseffen dat ze steeds beter in de gaten gehouden worden.

En dan komt het stukje hersenspoeling waarop de NOS-ratten uit zijn. De nieuwslezer:

“De militaire verliezen in de Gazastrook lopen op. Gisteren sneuvelden 7 militairen waarmee het dodental op 29 komt. Aan Palestijnse zijde ligt het dodental op meer dan 500. Onder de slachtoffers veel vrouwen en kinderen. “

“Veel vrouwen en kinderen”: dát is de ultieme punch-line van de NOS-ratten. Dát is wat ze willen dat beklijft, zodat de Jodenhaat ook in Nederland moge toenemen. Dat gaat lukken, vooral onder moslims.

Hoe kennen ze die aantallen “Palestijnse” slachtoffers trouwens? Uit betrouwbare Palmaffiose bron natuurlijk. En u weet: daar liegen ze nóóit!

DDS wees ook nog op een rattig detail uit een NON-journaal-uitzending: er wordt wel verteld dat er tunnels ontdekt en opgeblazen worden die vanuit Gaza onder de grens door naar Israël lopen. Maar dat de bedoeling van die tunnels is om at random Joden te gaan vermoorden, nee dat wordt er weer niet bijgezegd door de stand-uppende “correspondent”.

UPDATE:
Je zou die totale gekken van het NON-journaal, als het althans geen overtuigde antisemieten zijn, toewensen om de tijd te nemen om althans één van die ueber-geniale rants van Pat Condell te beluisteren. Deze bijvoorbeeld. Zou dat nou doordringen tot achter die titanium platen die hun voorhoofden beschermen?

Lees al mijn odes aan het NON-journaal !!!

_______________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron