Dionne Stax lijkt een lief blond prutske dat van haar eigen gezond niet weet. Maar op haar presenteerstoeltje bij het NON-journaal is ze terecht gekomen op grond van diepgang en intellect. Het kan dus niet anders of ze komt er een keer achter dat, iedere keer als het over Israël gaat, ze gemanipuleerde Jodenhaatrotzooi zit te presenteren.

In december 2013 heb ik een stuk geschreven onder de titel “De mainstream-media en hun verzwijgmacht: de casus van de New York Times en de Holocaust”, waarin de fatale rol duidelijk wordt die het verzwijgen door de NYT van de Holocaust heeft gespeeld. Nou ja: verzwijgen is niet helemaal het goede woord: er stonden in de periode 1940 – 1945 soms kleine berichtjes zonder kop erboven op pagina nummer zoveel over massamoorden in Polen, maar je kwam er vaak niet achter dat het om Joden ging. De krant berichtte zelfs over de opstand in het ghetto van Warschau zonder te melden dat het een Joodse last-ditch-fight betrof. De eigenaar van de krant de aristocratische Jood Arthur Hays Sulzberger vond die Europese Joden maar vulgair en hij wilde niet dat de NYT bekend zou komen te staan als een Jodenkrant.

Zo doen ze het nog steeds bij de NYT: de laatste 40 jaar zijn ze bezig Israël te demoniseren en de moorddadige Palmaffia’s te knuffelen. De Joodse idioten die het “liberal” J Street aan de Eastcoast bevolken zijn opgevoed door een NYT die staat in de traditie van Sulzberger. Daarom viel het Judas-boek van Ari Shavit, “Mijn Beloofde Land”, waarin Israël met een kus ten diepste wordt verraden, zo goed in het pulletje bij de Oostkust-Joden van Amerika. Gelukkig is er sinds de jaren 1970 ook een heel ander geluid, namelijk dat van Commentary, een blad dat in Amerika de rol vervult die de Jerusalem Post in Israël speelt.

Net zoals in het hele Westen, en vooral in Europa – voor bijvoorbeeld Duitsland stelt Die Welt het aan de kaak – wordt ook in Nederland de verzwijgmacht in dienst van de Jodenhaat, van de Israëlhaat en van de bevordering van een nieuwe Holocaust uitgeoefend door álle mainstream-media. Leon de Winter karakteriseerde zeer recent nog een artikel in de Goedvolkkrant aldus:

“De Volkskrant van gisteren toonde hoe succesvol Hamas de media bespeelt. Een stuk op de voorpagina van die krant, die de indruk wekt te zijn geschreven door de propaganda-afdeling van Hamas, suggereert dat Israël doelbewust burgers doodt, en in een tweede stuk klaagt de krant (ja, klaagt) dat Israël te weinig slachtoffers heeft en zichzelf te goed verdedigt. De eenvoudige gedachte dat er geen slachtoffers in Gaza zouden zijn als Hamas geen raketten zou afvuren, kwam niet op de pagina’s van deze krant voor. Kennelijk vindt de Volkskrant het afvuren van raketten op Israël een vanzelfsprekende zaak.”

Dat is dus de “positieve” kant van de hersenspoeling waaraan het Nederlandse publiek wordt blootgesteld, maar de negatieve kant is zeker zo belangrijk. Ik denk dat het grootste deel van de desinformatie uit verzwijgen bestaat. Neem nu het NON-journaal van zeven uur deze morgen. Presentatie door het lieve blonde prutske Dionne Stax, die ongetwijfeld weer puur op haar talent en intellectuele diepgang op haar stoeltje terecht is gekomen. Kijk vanaf 4:48.

Stax: “In de Gazastrook is opnieuw hard gevochten. Het dodental is aanzienlijk opgelopen. Volgens Hamas vielen er bij de laatste gevechten 74 doden. En daarmee zou het Palestijnse dodental op ruim 700 zijn gekomen.”

Zucht. Hier zijn de expliciete instructies van Hamas aan de bevolking van Gaza hoe met de Westerse pers om te gaan: altijd spreken over búrgerdoden! Lees ook de rest van de leugenmanipulatie. En uit dit voorlichtingscentrum zou ook maar één betrouwbaar woord of ook maar één kloppend cijfer komen? Kijk toch eens even naar dit recente filmpje van een woordvoerder van Hamas: een bestand is altijd alleen maar een rustpauze in een strijd die eeuwig door zal gaan tot de laatste Jood uit Palestina verdreven is.

Terug naar het 7-uur-journaal van vanmorgen. Volgt een voice over bij vooral een langdurig beeld van een gewond jongetje:

“Dit ziekenhuis in Gaza kan de gewonden maar nauwelijks aan. Slachtoffers van weer een nacht en dag harde strijd tussen Israëlische troepen en Hamas. De VN waarschuwen dat er snel een staakt-het-vuren nodig is omdat er en tekort aan voedsel dreigt in Gaza. Aan Israëlische zijde sneuvelden er 5 militairen. In totaal heeft het conflict na 2 weken 32 Israëlische militairen het leven gekost. Ondertussen onderhandelt de Amerikaanse minister Kerry over een bestand. ( . . . ) Maar Kerry erkent dat een bestand nog ver weg is. Hamas zegt dat er alleen een staat-het-vuren mogelijk is als er een eind komt aan de blokkade van de Gazastrook.”

Zullen we het maar wéér analyseren, terwijl we weten dat het geen moer helpt?

Dat ziekenhuis in Gaza zou geen gewonden hoeven te verzorgen, er zou geen tekort aan voedsel dreigen en er zou geen “blokkade” zijn als de Palmaffiose Hamas niet de eigen bevolking zou gijzelen, hersenpoelen met haatpropaganda en niet elke vredesstem die desondanks misschien zou opklinken de strot zou afsnijden. Als Hamas geen terreur uitoefent, doet Israël niks. “Harde strijd” klinkt dus onterecht alsof er twee vechten die alle twee schuld hebben. Dat is niet zo! Hamas roept dit bewust over zichzelf af. Hamas wil dit! Deze maffia’s leven van oorlog, haat, terreur en parasitisme. Daarom is een bestand ook “ver weg”. Die eis dat de “blokkade” eerst moet worden opgeheven, is misdadige obstructie: er is namelijk helemaal geen blokkade voor voedsel, maar alleen voor oorlogstuig en tunnelbouwmateriaal. Het is Hamas zelf die de tekorten kunstmatig opwekt, omdat de Hamasmiljonairs grof geld verdienen aan wat er door al die smokkeltunnels gaat, die voor een flink deel terreurtunnels blijken te zijn, zijn en die Israël nu aan het opblazen is.

Nee, de Nederlandse media zijn niet evenwichtig. En het is allemaal eigenlijk zo ver-schrik-ke-lijk eenvoudig en voor de hand liggend. Besteed eens 2 minuten aan dit filmpje en wees voorgelicht. Of besteed 9 minuten met een dame die ik graag een NOS-journaal zou zien presenteren en die Douglas Murray aan het woord laat. Maar toch worden deze grote waarheden consequent door de linkse mediamonopolisten verzwegen. Met dit als resultaat. En dit. En dit. En dit. Ik waarschuw al een decennium: een burgeroorlog en pogroms komen naar Europa. Dank zij, onder vele anderen, het NOS-journaal.

En dan kan je zeggen: die maffia-moslims van de gangster-islam kijken niet naar het NOS-journaal, die kijken naar al-Jazeera, maar ze kunnen te keer gaan omdat de autochtone Nederlanders wat betreft de islam in slaap worden gehouden door (onder andere) het NOS-journaal en van datzelfde journaal de indruk krijgen dat dit  moslimgeboefte best een punt heeft jegens Israël.

UPDATE 25-7-2014:
Ze wéten het dus wel, het NOS-journaal-gajes, getuige dit item op hun website: “Anti-Joods protest in Den Haag”. Op de website dus. Vooral níét in het hoofdjournaal op de tilleviezie natuurlijk! Ook de NOS heeft de plicht tot dé-escalerend optreden! Net als Jozias Van Aartsen en de politie. Héél verantwoordelijk! Ga maar eens kijken wat dit dé-escalerend optreden in de praktijk betekende voor Annabel Nanninga van GeenStijl.  Je zou willen dat het NOS-tuig net zo plichtsbewust en dé-escalerend bezig zou zijn als het om Israël gaat: maar dan zijn ze liever bezig deze moorddadige fanaten gelijk te geven door Israël te demoniseren.

Op Front Page magazine een mooie bedankbrief van Hamas zelf aan de internationale mainstream-media voor al dat verzwijgen. Die is dus ook bedoeld voor ons eigen NON-journaal!
___________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron