De mevrouw in kwestie van wie Van Rossem inmiddels denkt dat zij misschien wel hoaxt

Dat is misschien wel een hoax, die Joodse mevrouw die in elkaar geslagen zou zijn door twee Palestijnenvrienden die mischien wel Marokkanen zijn. Aldus meldt Van Rossem namens GeenStijl.

Tussen neus en lippen schrijft hij ook dit op:

“Ook bij ons: het zou ons namelijk geen moment verbazen als zo’n aanval écht plaats zou vinden in de agressieve marge van de “verhitte discussie” in Nederland over ISR-PAL (lees: de achterlijke fanatismestrijd over een oorlog die de onze niet is).” [mijn vet]

De Joods-Christelijk-Verlichte traditie in Europa is verwikkeld in een apokalyptische strijd op leven en dood met een 1400 jaar oude erfvijand, de islam, de oudst bekende incarnatie van een nazi-cultuur. De 5e colonnes van die islam zijn massaal binnen de Europese poorten en roeren zich heftig in onze straten. Israël is namens die Joods-Christelijk-Verlichte traditie, dus namens Europa in de frontlinie van die Eindstrijd. Maar Van Rossem heeft het over een “achterlijke fanatismestrijd over een oorlog die de onze niet is”. Moeten we hier nog andere qualificaties aan hechten dan in het kopje boven dit stukkie? Namelijk dat Van Rossem duidelijk een intellectueel is?

UPDATE 6-8-2014:

Dat Van Rossem inderdaad een doodgewone domkop is – ik kan er niks creatievers van maken – bewijst hij in een item op GeenStijl van latere datum. Op 8 augustus 2014 plaatst hij een sublieme en geniale rant van Pat Condell. Maar op diens rant is Van Rossem . . . . . eh . . . . . “krieties”. Ongeveer dus zoals de jeugd in de jaren 1960 en 1970 hartstikke krieties was op alles.

We citeren een passage uit Van Rossems “kritiek” op die geniale en perfecte rant van Pat Condell:

“Ho. Stop. Wacht even, FC Zion. Niet meteen woedend de panelen betreden en schuimschreeuwend ‘NIEWAAR, zo zijn wij niet, wij zijn gewoon beter dan die achterlijke moslimterroristen’ neerplempen. Eerst een test. Vraag uzelf het volgende af: Gaat DEZE CARTOON te ver in het stereotyperen van de joden en Israël? Een clubje jankjoden vindt namelijk van wel. U ook? Dan bent u dus geen besneden balhaar beter dan de kleinzielige en achterlijke Mohammedanen waar u zich als Vriend van Israël zo boven verheven voelt. Hypocrisie in Gaza, ook dat werkt twee kanten op.”

Ik zou zeggen: ga die cartoon bekijken. Dan zie je een verveelde der-Stürmer-Jude met een standaard-televisie-afstands-bediening zonder enige scrupules bezig met het uitvoeren van “virtuele” bombardementen op Gaza. Men weet via het NOS-journaal en alle mainstream-media dat via deze “virtuele” bombardementen vrouwen en kinderen worden vermoord. Wat zeg ik? Uitsluitend vrouwen en kinderen!

De waarheid die deze cartoon perverteert is deze: . . . . . . . . . Tsjee! . . . . . En ineens houdt het vermogen tot argumenteren bij mij op. Kan zomaar gebeuren als je oog in oog staat met gekken als Van Rossem die niet in staat zijn feiten tot zich te nemen die hun domme mening weerspreken. Ik ga geen links meer geven. Die staan er in het bovenstaand stuk al voldoende. Ik ben nog het antwoord schuldig op de vraag: “Gaat DEZE CARTOON te ver in het stereotyperen van de joden en Israël?”

Mijn antwoord luidt: voor wie de Joden in Israël houdt voor de nieuwe nazi’s die geen gaskamers meer nodig hebben omdat ze de modernste computer-game-killing-machines ter beschikking hebben is dit een héél aanvaardbare cartoon.


_______________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron