Franck Ribéry van Bayern Müchen met twee diverse baardgeilstertjes

Toen ik de islamiet Franck Ribéry zag met zijn nieuwe baard en nadacht over het feit dat hij bij overwinningsfeesten geen bier of champagne over zich heen wil krijgen, maar wel minderjarige kafir-hoertjes neukte, begon ik te mijmeren over de islam. Tenslotte, zo bedacht ik, gaat die islam alleen over neuken . . . . . . . en de manieren om aan zoveel mogelijk jonge vrouwen te komen. Die manieren blijken roven en moorden te zijn en die manieren blijken toevallig ook nog testosteronverhogend waardoor je weer meer zin in neuken krijgt. Dat geloof zit goed in mekaar en ik begin steeds beter te snappen waarom vrouwen er zo dol op zijn.

UPDATE 6 OKTOBER 2014:

Dat de islam vooral over Moorden & Neuken gaat – en dat een bepaald soort wijfjes daar héél nat van wordt – wordt bevestigd door de verhalen van West-Europese jonge tot zéér jonge moslimaatjes uit zogenaamd gematigd islamitische gezinnen, die via ronselpraktijken en internet in Syrië en Irak bij IS belanden als het zoveelste neukertje voor de halsafsnijders. Lees: “Belle en het Beest: meisjes op weg naar de IS-oorlog

UPDATE 2 NOVEMBER 2014:

Michael Stürzenberger heeft ook over Ribéry geschreven. Hier de aanhef van zijn artikel:

“Franck Ribéry verandert uiterlijk steeds meer in Bilal Yusuf Mohammed, zoals zijn Mohammedaanse naam luidt. Uitgerekend in een tijd, waarin de hele niet-islamitische wereld de “Islamitische Staat” (IS) vreest, laat hij zijn baard steeds langer en voller groeien. Zijn uiterlijk lijkt daarmee op dat van de Salafisten, die de oorsprong van de islam en daarmee de oorlogszuchtige “profeet” Mohammed nadoen. Uit hun gelederen trekken honderden in de Jihad om “ongelovigen” te kruisigen, te onthoofden of op andere wijze te vermoorden. Hij noemt zijn zoon “Saif al-Islam”, wat “zwaard van de islam” betekent.”

Zullen we op de dag dat we herdenken dat Theo van Gogh tien jaar geleden werd vermoord hier nog iets aan toevoegen? Nee, dat doen we maar niet.

UPDATE 27 MEI 2015:

“Bijna dagelijks bereiken ons berichten van de barbaarse praktijken van Islamitische Staat in Syrië en Irak. Ze moorden de bevolking uit in ware slachtpartijen, onthoofden aan de lopende band en verwoesten oude monumenten van onschatbare waarde. Zainab Bangura, een VN-vertegenwoordigster die seksueel geweld in ‘t conflictgebied opvolgt, deed een boekje open over de gestructureerde manier waarop IS vrouwen verkracht en tot seksslaven maakt.” (Bron: hier en hier en neem ook even kennis van dit.)

UPDATE 13 AUGUSTUS 2015:

In de Belgische Standaard een aan de New York Times ontleend bericht dat er in het IS-gebied in Syrië en Irak een ware religieuze cultus is ontstaan rond het hebben van seks-slavinnen door IS-terroristen. Ze bidden voor en na de verkrachting en leggen soms hun slachtoffers uit dat ze een aan Allah welgevallige daad verrichten. Ook prepuberale meisjes worden verkracht. En er is een enorme handel in seks-slavinnen.

__________________

Dit stukkie is overgenomen door E. J. Bron