Goeie kijktip van GeenStijl. Nog eens die docu uit 2005 waarin Katja Schuurman de rode draad inspreekt over de moord op Theo van Gogh en vooral  de onontkoombare conclusie trekt dat Mohammed Bouyeri een tijdlang informant van de politie moet zijn geweest en daarin blijkbaar zo teleurgesteld is geworden dat hij het nodig vond Theo Van Gogh te vermoorden.

En passant wordt weer eens duidelijk uit wat voor incompetente weekdieren onze nep-elite bestaat. Het meest tekende is een monoloogje van politiecommissaris Welten tijdens de persconferentie van “de Amsterdamse driehoek”, burgemeester, korpschef en hoofdofficier van justitie. Het is de middag van de morgen van de moord. Kijk vanaf 5:53 in aflevering 1. Welten is aan het woord:

“Berichtgeving is vanmorgen om kwart voor negen sprake geweest.”

Berichtgeving is sprake geweest!

Je kan niet voorzichtig genoeg zijn. Zou zo maar kunnen dat er iets heel anders is gebeurd is dan dat een haatbaard in een reldellah Theo van Gogh van de fiets heeft geschoten en vervolgens met een mes afgeslacht.

“Berichtgeving is vanmorgen om kwart voor negen sprake geweest van het fietsen van het latere slachtoffer Theo van Gogh Linnaeusstraat. Daar is hij ingehaald door een andere fíétser, welke fíétser op een gegeven moment aan het schieten is geraakt in de richting van het slachtoffer.”

Fietser aan het schieten is geraakt!

Hoe kán die fietser nou aan het schieten zijn geraakt? Misschien omdat het een moorddadige en krankzinnige haatbaard was die gek is geworden door een moorddadig en krankzinnig geloof?

De moord op Theo van Gogh?
“Berichtgeving sprake geweest fietser aan het schieten geraakt!”
_____________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron