WIRECENTER

Het verband tussen enerzijds Quids antisemitisme en anderzijds de vorige en de in de maak zijnde Holocaust is natuurlijk vaag. Vandaar ook een vage foto. En het zijn blote wijven omdat Quid zo van seks houdt.

Ik had beloofd dat ik tot half november niks zou publiceren omdat ik dringend wat anders te doen heb, maar ik maak een uitzondering voor een immoreel stukje van vandaag op GeenStijl van Johnny Quid. Waarom? Omdat het onderwerp van groot belang is in verband met de geestelijke volksgezondheid. En ook omdat het zo makkelijk scoren is en nauwelijks arbeid kost.

Ik heb Benno Barnard eens horen zeggen dat je antisemieten gemakkelijk herkent, omdat zo gauw er iets met Joden is, hoe marginaal ook, ze er meteen bovenop springen. Je hoeft, aldus de heer Barnard, tijdens een gesprek in een gezelschap aan de bar alleen maar woorden als “Israël” of “Jood” te laten vallen en de Jodenhater in het gezelschap meldt zich automatisch. Deze formulering van de heer Barnard is me vooral bijgebleven, omdat hij in plaats van “een theelepeltje” net zo goed had kunnen zeggen “met een héél klein stokje”. En misschien was “je hoeft ze maar met een stroomstootwapentje ter grootte van een lucifer aan te raken, of ze branden los” óók een goeie typering geweest. Maar hij zei in werkelijkheid: “Je hoeft maar met een theelepeltje in ze te roeren, of de antisemitische rotzooi borrelt omhoog.”

Van Johnny Quid van de fatsoensrakkertjeswebsite GeenStijl heb ik al een aantal malen op onderbouwde wijze aangetoond dat hij een lul is. Bijvoorbeeld in februari 2012 onder het motto “Johnny Quid is een laffe hondelul die reclameteksten schrijft”. Maar al gauw kwam ik er achter dat Quid vooral een Jodenhater is en in november 2012 schreef ik over “De morele porno van Johnnnny Quid: oorlogsgeile Joden”. In juni 2014 werd mij duidelijk dat Quids Jodenhaat te maken had met zijn Gristelijke jeugdtrauma’s en ik legde dat uit in mijn stuk van juni 2014: “Het reactionaire gelul van Johnny Quid die eigenlijk Matthijs van den Beukel heet“. Zie ook “Johnny Quid is een antisemiet en Johnny Quid is een antisemiet (II)“, beiden van juli 2014.

Vandaag, 4 oktober 2014, heeft iemand weer met een theelepeltje in de morele ingewanden van Quid geroerd en wat komt er te voorschijn in deze tijden van het Islamitisch Kalifaat? “Texel thuisbasis voor seksrabijn en orthodoxe joden!” Mooi stukje marginaal gelul over een qua nieuwswaardigheid micro-eilandje in het wereldgebeuren dat ook nog plaatsgrijpt in een verborgen hoekje van een Nederlands Wadden-eiland. Maar ja: het gaat over Joden, hè? En dan hebben de geobsedeerden meteen laser-focus!

UPDATE 5 OKTOBER 2014:

En natuurlijk had het antisemitische NON-journaal het item ook meteen prominent in de 8-uur-aflevering van zaterdagavond 4 oktober: kijk vanaf 6:15. Het NON-journaal durfde niet het stukje essentiële informatie weg te laten dat vooral de Israëlische regering uit is op de arrestatie van de pedo-seks-rabijn. Die gore moed had Quid wél.

UPDATE 14 OKTOBER 2014:

Nu zou je toch BIJNA weer zegen dat Johnnnnny Quidd GÉÉN antisemiet is, want hij kaakstelt iemand met de mooie naam van PERDIEP RAMESAR aan de schandpaal die in Trouw nóg dieper domlult over Joden dan Quid zelf gebruikelijk placht doende te zijn. Zouden mijn diatribes dan toch geholpen hebben? En waren die regelmatige uitvallen van Matthijs van den Beukel naar Israël en “oorlogsgeile Joden” dan toch alleen maar domheid, ongeïnformeerdheid, christelijk jeugdtrauma en gemakzuchtig meegaan in de Dagelijkse Linkse Media-Hersenspoeling? En zou Matthijs inmiddels iets voorlichtends over Israël hebben gelezen? Bijvoorbeeld dit opstel? Ik blijf het nauwlettend in de gaten houden en zal Van den Beukel opnieuw bijsturen als het nodig mocht blijken te zijn.

____________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron

Advertenties