ZIE DE AANGELATEN DES HEMELS!Zie de aangelaten van Allah vingerwapperen. Ik zou Halina Reijn daar graag tussen flikkeren en dan in het zwarte jurkje dat ze bij DWDD aan had.

Slank en gebruind liep ik over de zomerse Dappermarkt toen ik Halina Reijn tegenkwam. Ja, ik heb er ooit goed uitgezien! Ik droeg een singletje, een onderhemd,  van een donker oranje, die de sierlijke gespierdheid van mijn torso goed deed uitkomen. Mijn verschoten spijkerbroek en ook mijn naikie-sportschoenen hadden precies de goeie graad van versletenheid. Met mijn collega’s had ik zojuist het opbouwen van de marktkramen voltooid: een stoere stallenzetter was ik, een kraamverzorger, van alle markten thuis. Op de Dappermarkt heb ik ze opgebouwd en afgebroken, maar ook op het Waterlooplein en des maandags op de Westerstraat en ’s zondags ook nog op de Nieuwmarkt. Mijn lezers hebben zich natuurlijk allemaal wel eens afgevraagd waar ik zo bijdehand ben geworden. Nou, dáár dus. Op de Amsterdamse markten, waar ze het uitgevonden hebben.

Het was die morgen op de Dappermarkt nog voor tienen, dus de echte drukte moest nog beginnen en daarom zagen we elkaar al van verre aankomen. Nou ja: het was vooral Halina die mij zag: in die dertig tot veertig meter die we samen overbrugden tot het moment van elkaar kruisen, slaagde ze er in om mij een keer of vijf van hoofd tot voeten (en weer terug) met haar ogen te verslinden. Openlijk hongerig was haar blik. Ik heb, zo hoop ik, licht geamuseerd terug gekeken. Ze was heel withuidig, Halina, en ze droeg een licht zomerjurkje met grote bloemen erop. Welk jaar was het? Ergens begin jaren 1990 schat ik. Ik was ongeveer 45, zij zal een jaar of zeventien, achttien geweest zijn en ik had geen idee wie ze was. Maar dat smoeltje vergeet je niet gauw en toen ze BN-er begon te worden, herkende ik haar natuurlijk. En wat jammer dat ze die hunkerende blik niet meer aandurft en dat ze nu aanleiding is voor krantenkoppen als “Reijn smeekt om versiertips”.

Jammer ook dat ze reactionair is geworden. Nou, ja eigenlijk gewoon ronduit krankzinnig, Halina, samen met de rest van het linkse narcistisch-hedonistische zelfmanifestantendom en jammer dat ze reclame maakt voor een quasi-religie, een totalitair systeem dat al 1400 jaar het slechtste in mensen naar boven haalt en omgekeerd ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op de meest foute types.

Ik heb een paar weken geleden de islamofiele waanzin van Arie Boomsma beschreven, en een comment onder mijn stukkie maakte me attent op het optreden van Halina Reijn op 9 oktober 2014 in DWDD. Ze hoorde tot mijn verbazing bij die 6400 die hun morele prioriteiten op orde hebben en die dus, terwijl de islam de wereld voor de zoveelste keer in zijn extreem bloedige geschiedenis in brand aan het steken is, aangifte gingen doen tegen de enige Nederlandse politicus die de moed heeft dat Kwaad dat islam heet te benoemen.

Hoofddoek-Arie                           Arie Boomsma met “hardhoofddoek“.

Halina_Reijn                            Halina Reijn met “hardhoofddoek

Maar we hadden het over het optreden van Halina Reijn in DWDD. Ik heb het stukje vanaf 3:20 een paar keer bekeken. En raakte vervuld van een kalme walging. Nee, het lag niet aan Matthijs van Nieuwkerk. Die was zijn gewone, oppervlakkige en schreeuwerige zelf, vol van door zijn redactie voorgekookte zinnetjes. Zou-ie vlak voor elke uitzending een lijntje coke nemen? Het ging over het Grote Nieuws. Terwijl het berichten regent dat in heel Europa de terreurdreiging van de islam toeneemt, heeft het Openbaar Ministerie in Nederland besloten de man te gaan vervolgen die dat gevaar al tien jaar op allerlei manieren benoemt, deze keer via graag drie keer minder Marokkanen.

Feynman op GeenStijl:

“De tekenen dat deze religieuze oorlog geïmporteerd wordt naar Europa worden steeds duidelijker. ( . . .) In het midden van zulke duidelijke signalen vervalt Nederland in geouwehoer in de marge. Wilders wordt vervolgd voor minder x3, terwijl de PvdA-trilogie ‘kutmarokkanen‘, ‘etnisch monopolie‘ & ‘Marokkaanse jongeren vernederen‘ gedoogd wordt. Woordspelletjes in het Paleis van Justitie terwijl buiten de haat en het geweld toeneemt.”

Geouwehoer in de marge? Was het maar zo onschuldig! Matthijs vroeg of juffrouw Reijn nu genoegdoening voelde, omdat zij toch ook behoorde bij die 6400 Uebermenschen. Je zag dat ze het toch wel een plechtig moment vond. Halina Reijn: het geweten van Nederland. Je moet die ernst eens zien waarmee ze haar leidende ethische rol zit te vervullen. Ze ziet er best geil uit: helemaal in het zwart met een kort rokje en geraffineerd opgemaakt. Ze zit zodanig dat er veel dijbeen is te zien. Geil wijf en hoge moraal! Onweerstaanbaar! Ik heb de moeite genomen af en toe het beeld stil te zetten. Dat smoeltje! Wat een inbeelding! Wat een arrogantie! Let op het bewuste strak en emotieloos kijken, terwijl ze de mond héél lichtjes vooruitsteekt. Agressief, dom, zelfingenomen rotzakje. Ik had vreselijke zin een vuist in dat huichelaangelaatje te planten, terwijl ik toch eigenlijk normaal dol ben op vrouwen en er nog nóóit een geslagen heb.

Screenshot 26(1)“Let op het bewuste strak en emotieloos kijken, terwijl ze de mond héél lichtjes vooruitsteekt. Agressief, dom, zelfingenomen rotzakje.”

Wat zou ze nou eigenlijk nog vangen aan uw en mijn belastinggeld voor zo’n uurtje bijzit in DWDD? Duizend euro minimaal! Wilders zaait angst en haat, zegt ze. Wat kan je daarop nog antwoorden, in tijden van Islamitische Staat? Wat mij betreft: het zou mij persoonlijk diepe genoegdoening geven als mevrouw Reijn zwaar gewond zou raken bij de eerstvolgende islamitische aanslag of door een stel bontkraagjes verkracht en half vermoord zou worden. Nee, dood moet ze niet: graag bij bewustzijn blijven! Waarachtig: ik kan er niet meer onderuit. Dát zou ik als rechtvaardigheid ervaren. Of ik het erg vind dat ik dat zo voel? Jazeker: ik ben óók liever een goed mens, vervuld van mooie gedachten.

Er was, vertelt Halina, nogal discussie ontstaan in haar vriendenkring over haar aangifte en er waren mensen geweest die haar hadden gewezen op een rapper die misschien wel erger dingen zei dan Wilders. En waarom ze die rapper niet ging aanklagen, hadden die vrienden gevraagd. Ja, ik denk wel dat ik weet welke rapper hier bedoeld wordt. Ik heb over hem geschreven en het is een nazi. Terwijl Wilders een fatsoenlijk mens is, die dit soort nazi’s juist aan de kaak stelt. En Halina Reijn is een ingebeeld actreuteltje met de morele diepgang van een niet al te intelligente puber.

Wilders had het Kwaad deze keer de naam “Marokkanen” gegeven en hij had het héél netjes gebracht in de vorm van een vraag “Willen jullie meer of minder Marokkanen?” Nou, elk fatsoenlijk mens die de laatste decennia in de Nederlandse steden en dorpen zijn ogen open heeft gehad, zal uitroepen: méér, méér, méér Marokkanen! Wat is dát een zegen geweest voor stad en land!

Kijk, ik zou óók graag eens aangeklaagd worden. Daarvoor ben ik bereid uit mijn relatieve anonimiteit te treden, mijn gezicht in de gedrukte media en op internet terug te vinden en aan de bewaking te moeten. Nee, tv-debatten zou ik niet doen: ik ga niet met gekken in rechtstreekse discussie. Linkse idioten, is mijn ervaring, zijn in staat dermate krankzinnige dingen te zeggen, dat je uren nodig hebt om de diepte van de waanzin te peilen. En dan moet je nog aan de formulering van een antwoord beginnen.

Dus liever niet, echt niet, echt niet, echt niet, maar er is blijkbaar geen andere weg. Want in heel Nederland, in heel Europa zijn de gekken aan de macht. Er móét iets opengebroken worden. Dus ik zal in het kader van mijn voortdurende pogingen óók eens aangeklaagd te worden het Marokkanen-probleem nét ietsje forser onder woorden brengen dan Wilders deed. En ik hoef daartoe alleen maar mezelf te citeren. In een stuk getiteld Hassnae Bouazza heeft een typisch Marokkanenprobleem van juli 2013:

“Het is beeldvorming, het is de schuld van de mediaas, het komt omdat ze geen stageplek kunnen krijgen. Maar ik denk dat veel Marokkanen van nature racisten zijn én misdadigers én ook nog genetisch defecte moordenaars-in-spe. Ik denk dat trouwens niet alleen van veel Marokkanen maar in het algemeen van veel islamieten. Waar haal je dat vandaan, Pennings? Dat haal ik uit het feit dat de islam een seksueel aangedreven roofmoordenaars-ideologie is, nauw verwant aan het nazisme, die in 1400 jaar, dat is 70 generaties, genetische effecten móét hebben gehad op een sowieso wrede tribale bevolking. Ik haal dat uit de actualiteit van de islam wereldwijd.

Ik haal dat uit een filmpje op YouTube: ‘Kankermongool, je halve kont staat open slet!’ Uit nog een filmpje op YouTube: ‘Joden moeten uitgeroeid worden. Ik heb graspin hier, ik wil ze gelijk prikken, die Joden.’ En uit een berichtje op GeenStijl: ‘Tasjesrover (M) trapt zieke mevrouw (60) kapot’. Ik haal het uit het programma ‘Lichtgetinte huidskleur gezocht‘. Van het overzicht van het Marokkanenprobleem 2012 van GeenStijl. Uit een stukkie van Joost Niemöller die in juli 2013 de oogst aan een paar zomerweken van Marokkanen-terreur  etaleert. En dat is dan nog alleen maar wat het nieuws haalt. En uit mijn eigen ervaringen natuurlijk, waarmee ik pagina’s kan vullen, wat ik in 2006 al inderdaad heb gedaan, ga maar eens lezen.

Wat het nieuws haalde, zei ik net. En dan heb je nog wat het nieuws niet haalde. De zomerzondagmiddag van 21 juli 2013 in een Amsterdams park. Een aantal Marokkanen met scooters staan bewust een breed pad te blokkeren.  Een echtpaar met een kinderwagen dat er graag langs wil wordt openlijk geterroriseerd. Van een jong stel dat komt aan fietsen, waagt de man het om te bellen. Hij wordt meteen bedreigd. ‘Hé, klootzak, ik maak je kapot. Maar eerst vermoorden we je wijf voor je ogen.’ “

Ik ben van 1945 en historicus van mijn oude ambacht. Achteraf weet ik dat ik die richting heb gekozen omdat ik “Auschwitz” wilde “begrijpen”. Dat is me gelukkig niet gelukt. Maar een ding is me wel gelukt: ik heb een besef ontwikkeld dat de geschiedenis van de mensen voortdurend gruwelijke episodes oplevert, vol van gekte en wreedheid. En ik probeer de tekenen te verstaan, mijn intuïtie, mijn voelhorens zo goed mogelijk te laten werken. Vanaf de jaren 1980 ben ik steeds meer gaan beseffen dat die Marokkaanse cultuur een foute cultuur is. In zijn geheel? Ja, in zijn geheel. Net zoals de islam in zijn geheel een diep misdadig systeem is. Ik las laatst een getuigenis van een Nederlander die een paar jaar in een Marokkaanse gevangenis had doorgebracht. Daar zitten bosjes mensen in die gevangenissen letterlijk weg te rotten, zei hij. En om niks, zei hij. Om de meest lullige vergrijpjes. Zo is het in de hele cultuur van de islam, zo is het in het hele Midden Oosten, behalve in Israël: een mensenverachtend gruwelsysteem.

En wat doet Halina Reijn? Die gaat Geert Wilders aanklagen, de man die al tien jaar zijn vrijheid kwijt is vanwege zijn moed om als nagenoeg enige het Kwaad aan de kaak te stellen.

En wat doet Halina Reijn nog meer? Die poseert vol liefde met een hoofddoek-draagster. De hoofddoek die een dubbele Jodenster is, want symbool van de racistische onderdrukking van de vrouw binnen de antisemitische islam, maar ook voor de vijandschap en minachting van het Übermenschen-geloof richting ‘ongelovigen’. Die dubbele Jodenster dus die een symbool is voor die moorddadige, antihumane en racistische slavenhalersideologie, die ik graag de nazislam noem omdat dit ‘geloof van de vrede’ alle essentiële kenmerken met het nazisme deelt: Jodenhaat, expansieve oorlogszucht, Führer-principe, Uebermenschen-ideologie vermengd met slachtofferisme en rancunisme. Die hoofddoek dus waarvan de bewuste moslim weet dat elk exemplaar een vlag is geplant in vijandelijk Westers gebied. Die hoofddoeken waaraan ik mij verplicht moet blootstellen, aan welks aanblik ik niet kan ontkomen en die mij honderden keren per dag worden opgedrongen. En waarvan ik weet dat ze al 1400 jaar een onhervormbare totalitaire ideologie vertegenwoordigen die via list en bedrog en bedreiging mijn continentpuntje opnieuw aan het veroveren is. Via list en bedrog en bedreiging en vooral ook met de medewerking van nuttige idioten als Halina Reijn, die symbool kan staan voor een cultuur die naar de ondergang geleid wordt door nitwits en domkoppen die van hun eigen gezond niet weten. Maar ze voelen zich intellectuele en morele geweldenaars!

voorpapa(2)Zou er nou ooit een moment komen waarop de linkse Goedmens inziet hoe diep reactionair, stupide, fout, ja misdádig deze affiche is? Tjonge-jonge: wat zijn het toch griezels!

Ik had eigenlijk met het bovenstaande willen eindigen. Maar ik waarschuw al tien, vijftien jaar en er zijn steeds meer waarschuwers bij gekomen. Vergeefs, want ik geloof niet dat het voor linkse idioten ooit genoeg is. Dus nóg maar eens geprobeerd. Ga eens naar die één minuut durende nieuwsflits van POW. Geluidsfragment van die juweliersvrouw uit Deurne die 112 belt nadat ze die twee Marokkaanse overvallers heeft neergeschoten. Haar paniek maakt vooral duidelijk dat ze niet wil dat de twee rotzakken kapot gaan. Let wel: dit tuig heeft haar en haar man overduidelijk naar het leven gestaan met vuurwapens. En dan zien we een paar reactietjes uit de Marokkaanse gemeenschap. Die Marokkanen daar in Deurne zijn dus heel verontwaardigd. Een grietje met een vette groene hoofddoek: “Kun je net zo goed een pistool pakken en iemand zó neerschieten: dat gáát niet!” Ja, dat is krankzinnig, maar het is géén individuele gekte. Het hoort bij de islam. De moslim is namelijk nóóit de schuldige. Is het nog steeds niet doorgedrongen tot linkse halve garen dat Marokkanen standaard altijd alles ontkennen, al zijn ze betrapt op heterdaad of staan ze uitgebreid op bewakingscamera’s? Ze zijn nóóit schuldig en hebben áltijd gerechtvaardigde grieven. En als ze de kans krijgen dan slaan ze collectief aan het moorden. Die foto met die vingerwapperaars hier boven geeft het mooi aan: in de hemel is Allah en van Hem mogen wij al die Kufars koud maken. Ze zijn echt totaal geschift. Elke redelijkheid is deze types gewoon genetisch vreemd.

Gaat u tenslotte eens kijken naar een half uur moslimomroep. Een docu uitgezonden op zondag 24 juli 2014. Liefde voor mijn Profeet heet de docu. Nu is het zo langzamerhand wel voor 95% zeker dat Mohammed nooit bestaan heeft, maar dat doet niks af aan de enorme liefde die de moslims voelen voor deze mythische moordenaar en slavenhaler. Wie een paar “heldendaden” van de mythische Mohammed wil lezen, mag naar mijn stuk Mijn bijdrage aan het behoud van de eer van de Profeet Mohammed. Veel plezier! Maar ga nu eens kijkluisteren naar de moslims die met deze Uebermensch een liefdesband onderhouden, die álles overstijgt! Niet te vergelijken met gewone dagelijkse liefde, een liefde onvergelijkbaar met alle soorten liefde in deze wereld. Moslims houden meer van de profeet dan van hun ouders, van hun kinderen of van wie dan ook wordt door meerderen in deze docu beweerd. Let vooral op de man met het Ho Chi Minh-baardje: hij is voorbij de vervoering aangeland in het gebied van het onzegbare. We zien een aantal hysterische koorknapen tedere waanzin zingen.

Die glanzende, vreugdevolle hysterie van al die gekken! Maar dan de andere kant ervan! Sentimentaliteit en wreedheid zijn twee kanten van precies dezelfde medaille, weet de Wijze. Je kan je helemaal voorstellen wat er aan razernij ontstaat als deze mooie gevoelens rond de Profeet gekwetst worden. Dan berg je maar. “Vandaag de dag is de liefde voor de profeet ongekend hoog”, zegt een van de hysterici.

Warda Bouriel is duidelijk een autochtone bekeerlinge. Je kunt haar vanaf 13:40 bewonderen. Mij boezemt ze regelrechte en oprechte angst in. Kijk naar haar ogen. Bij deze vrouw wordt de hysterie koud geserveerd:

“Mohammed is belangrijker dan wie dan ook. Belangrijker dan mijn ouders, belangrijker dan mijn man, belangrijker dan mijn kinderen. De profeet Mohammed . . . . . mijn liefde voor hem . . . . . . het gevoel dat ik voor hem heb, is belangrijker dan hun liefde.”

Een aantal jaren geleden opperde ik het als absurde grap. Ik zei: zo gauw de burgeroorlog uitbreekt dan zeggen de linkse collaborateurs “dat krijg je nou van dat islambashen”. Maar zo absurd kan je het niet bedenken of linkse idioten maken het tot werkelijkheid. En ja hoor! De eerste tekenen zijn er al! Die leipenist Boomsma is met nog een aantal debielen de “polarisatie” gaan bevechten: De Volkskrant:

“De doek is dus ook geen protest tegen het nieuwe kabinet in wording of tegen de PVV, maar tegen polarisering in het algemeen. ‘Met het uitbrengen van de hard//hoofd-doek beoogt hard//hoofd een herwaardering van dit simpele en tegelijk zo belangrijke item, dat ons zou moeten verbinden in plaats van verdelen.’ ( . . .) Verschillende bekende Nederlanders, zoals Arie Boomsma, Halina Reijn en Jules Deelder, lieten zich met de doek fotograferen. Boomsma deed hem om zijn hoofd, Deelder draagt ‘m als sjaaltje. Boomsma draagt de doek ‘uit solidariteit met islamitische Nederlanders’ en ‘om de schaamte voor het huidige politieke klimaat te bedekken’, Deelder omdat hij zich ergert aan Geert Wilders (‘Wat een ongelofelijke paardenlul’). De doek (5 euro exclusief verzendkosten) is te bestellen op hardhoofd.com.”

Abu0904_468x597Nog maar eens zo’n vergeestelijkte spiritualist van het geloof van de vrede! Interesseert me eigenlijk geen zak hoe-ie heet.


En hier is een imam in actie in Denemarken in september 2014

UPDATE 15 OKTOBER 2014:

En dan hier de statistische onderbouwing van het gelijk van Geert Wilders en van het gelijk van het bovenstaande stuk: “Een cijfermatige verdediging van Geert Wilders
_________________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron