Lees ook:

Monique van Hoogstraten & Dionne Stax & “Palestijnse” gebieden & Haagse Schilderswijk (2 juli 2015)

Is Dionne Stax incontinent? Deze vraag komt op naar aanleiding van de islamitische massamoord in Orlando” (12 juni 2016)

Dionne Stax van het NON-journaal: ik zit lekker in mijn vel en jullie kunnen allemaal de tiefus krijgen (16 december 2016)

Dionne Stax (NOS-journaal) is intens verdrietig om Trumps moslim-discriminatie  (29 januari 2017)

Volgens mij heeft Dionne Stax een uitstekend functionerende relatie. Dat meisje straalt bevredigdheid uit. En daardoor heeft ze d’r zin-an. Je moet ook eens letten op die prachtige uitspraak van alle a-klanken. Maar ik zou er toch prijs op stellen als ik niet elke keer tegelijk met het meestal toch enigszins ernstige wereldnieuws zou worden geconfronteerd met die obscene Lust am Leben van Dionne Stax. Je moet alleen al eens kijkluisteren naar de manier waarop ze bijvoorbeeld vanmorgen na het journaal van 9 uur afscheid van de kijker nam:

“Het volgende NOS-journaal is om tien uur. Ik wens u een héél mooie dag.”

Ik heb Rik van de Westelaken ooit benoemd tot “het meest vergenoegde manneke dat ze bij het NOS-journaal voorhanden hebben”. Daar kan Dionne Stax nu naast gezet worden als het best doorgepookte vrouwtje bij deze nieuwsdienst.

Ik wil het nog wel eens herhalen: een presentator of presentatrice moet sober zijn. Het beste is Simone Weimans. Ik zal het nóg maar eens een keer zeggen:

“Wat heeft dat toch iets náárs, de ernst van het nieuws en dan die geile genotskoppen van de jeugdige presentatoren die allemaal op hun eigen manier de tv-persoonlijkheid willen uithangen. Toontjes, maniertjes. ( . . .) Jan Blokker heeft ooit iets raaks over die ijdelheid gezegd ter gelegenheid van het feit dat het NON-journaal had aangekondigd dat de hele presentatie weer eens ‘in een nieuw jasje’ gestoken ging worden. Blokker vond dat één presentatiejasje voldoende was. Dat kon aan een spijker naast een houten lessenaar gehangen worden en de presentator van dienst moest dat dan gewoon aantrekken.”
________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron