In 2012 heb ik 27 oktober uitgeroepen tot Nationale Collaboratiedag. Ook in 2013 heb ik aan de 27e oktober aandacht besteed. Want op die dag in 2010, toen het kabinet Rutte met gedoogsteun van Wilders koud was aangetreden, werd een motie ondertekend door initiatiefneemster (!) Femke Halsema (Groen Links), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) waarin de regering werd verzocht

“IN WOORD EN DAAD UIT TE DRAGEN DAT HET TEGENGAAN VAN ISLAMISERING GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS”.

Dat betekent: de islamisering van Nederland mag niets in de weg gelegd worden. Deze motie werd nagenoeg kamerbreed aangenomen met alleen de tegenstemmen van PVV en SGP.

De motie Halsema, Cohen, Pechtold, Roemer gaat naar mijn oordeel de geschiedenisboeken in. Hoe die geschiedenis geschreven zal worden, zal afhangen van de mate waarin Halsema cum suis slagen in hun destructieve cultuurverraad middels de islamisering.  Die islamisering tegenhouden zal waarschijnlijk niet meer lukken zonder burgeroorlog.  Want de Linkse Kerk gaat door met de voorwaarden ervoor te scheppen.

Ik weet niet of er hoofdelijke stemming is geweest bij die motie en ik heb ook geen zin het uit te zoeken, dat moet het Tribunaal Cultuurveraad & Islamcollaboratie maar doen dat na of misschien nog tijdens de komende burgeroorlog ingesteld zal worden. Ik ben voor veroordelingen tot werkkamp met een humaan regime: sober, met overdag stevige lichamelijke arbeid en in de avond cursussen islam, die niet gegeven zullen worden door Maurits Berger. Een type als Halsema zou minstens drie jaar van me krijgen.

Het laatste islam-begrijp-project van Halsema is inmiddels alweer een tijdje geleden. Het is uitgebreid en in meerdere delen zwaar gesubsidieerd op de “Publieke” Omroep verschenen. Ik heb de rotzooi gefileerd, zoals ik zoveel uitingen van linkse waanzin heb gefileerd. Maar het helpt niet. Het is of quasi-links gekker wordt naarmate hun Historische Ongelijk evidenter wordt. Neem nou zo’n Arie Boomsma die de bijna twee miljoen kijkers van DWDD met intense overtuiging zit voor te houden dat de Islamic State (IS) “níé-híé-híéts” met de islam te maken heeft. Het is alsof je zegt dat de SS niks met de nazi’s te maken had.

 

De reactie is inmiddels ingezet. Krankzinnig links kan beginnen met “dat krijg je nou van dat islambashen”. Analoog aan: “Islamitische Staat en Hamas en alle verdere problemen met de islam zijn de schuld van Israël”. Deze zondag 26 oktober vindt een “Hogesa Demonstration” plaats in Keulen en men verwacht zo’n 5000 man. Hogesa? Hooligans gegen Salafisten! Hier is het lied dat erbij hoort. Helemaal de Weimarsfeer. Horst Wessel-lied en een vleugje Ernst Busch, bijvoorbeeld het Lied vom Klassenfeind.

De informatie over de islam is inmiddels een oceaan. De linkse dwazen staan aan het strand in de vloedlijn met hun voeten in het water, maar ze slagen erin de blik zodanig hoog te houden dat ze zelfs de horizon niet zien. Geert Wilders, wiens verhaal steeds beter wordt, getuige zijn optredens in Amerika, is opnieuw aangeklaagd vanwege de waarheid spreken. Wat zegt u? Orwell? Jaja. Honderd procent.

Ik ben katholiek opgevoed en ik ben nog steeds licht katholicerend, maar wel in een driehoek tussen Gerard Reve, Carnaval en de Katharen en mét een gloeiende hekel aan het Vaticaan en mét heftige zielsbewegingen bij Gregoriaanse koren.

Ik heb als jongenssopraantje in het kerkkoor gezongen. Als ik een kopstem opzet kan ik het Ave Maria nog steeds hoog zingen. Dus ik had die neiging nog wel eens iets “daar boven” aan te roepen in tijden van nood. Jaja: Maria ook! Dat was ondanks het feit dat God na Auschwitz natuurlijk niet meer kon bestaan. Maar de laatste tien jaar is mijn lijntje naar boven eigenlijk gewoon gebroken geraakt. De aanroep-impuls is er nog wel, het hart wil omhoog, maar in dezelfde seconde is er het besef dat het zinloos is. En dat komt door het Kwaad van de oudste manifestatie van het nazisme ter wereld, de islam. Dit enorme Kwaad, de collaboratie ermee van het linkse zelfmanifestantendom en het verraad aan Israël wat daarbij hoort, heeft me van de laatste mogelijkheid beroofd mezelf voor de gek te houden inzake het bestaan van een Goede God. En nu is er zeer onlangs iets gebeurd dat me definitief uit het paradijs van de kinderlijke godsdienstige gevoelens heeft gestoten. Dat meisje dat op initiatief van en door haar eigen vader gestenigd wordt in Syrië. Ik raak dat meisjesstemmetje niet meer kwijt waarmee ze haar vader meermalen smeekt haar te vergeven. Het papaatje met zijn grijze baardje blijft onvermurwbaar. En zo hoort het ook voor een moslim. Hij bindt zelf de voeten van zijn dochter vast zodat ze niet uit de kuil kan klimmen als de zware stenen haar beginnen te raken.

Naast het papaatje aan de rand van de kuil staat een jeugdige baviaan met volle baard aan het meisje te vertellen dat het toch echt Allah’s wil is dat ze zo dadelijk een waarschijnlijk langzame en zeker uiterst gewelddadige dood zal sterven. Hij is mudjevol van morele zelfvoldaanheid. En hij vertelt dat ook islamitische mannen hier een les uit moeten trekken, namelijk dat ze hun vrouwen genoeg moeten neuken. Ja, dat is een moeilijke plicht. Maar het moet. Nou ja: hij zegt het op een hypokrietere manier. Islamitische mannen, zo zegt hij, moeten hun vrouwen “niet zo lang alleen laten”. Of dit doodgestenigde meisje ook te lang alleen was gelaten door haar man, vermeldt het verhaal niet. En of ze ueberhaupt seksuele troost bij een andere man dan haar echtgenoot had gezocht, of ze dus “schuldig” was, is ook onbekend. Maar in elk geval is de essentie van de islam hier goed hoorbaar en zichtbaar: seks en geweld, het onafscheidelijke duo.

Onlangs schreef ik over de voetballer Franck Ribéry die bij Bayern München speelt:

“Toen ik de islamiet Franck Ribéry zag met zijn nieuwe baard en nadacht over het feit dat hij bij overwinningsfeesten geen bier of champagne over zich heen wil krijgen, maar wel een minderjarig meisje neukte, begon ik te mijmeren over de islam. Tenslotte, zo bedacht ik, gaat die islam alleen over neuken . . . . . . . en de manieren om aan zoveel mogelijk jonge vrouwen te komen. Die manieren blijken roven en moorden te zijn en die manieren blijken toevallig ook nog testosteronverhogend waardoor je weer meer zin in neuken krijgt. Dat geloof zit goed in mekaar en ik begin steeds beter te snappen waarom vrouwen er zo dol op zijn. Dat de islam vooral over Moorden & Neuken gaat – en dat een bepaald soort wijfjes daar héél nat van wordt – wordt bevestigd door de verhalen van West-Europese jonge tot zéér jonge moslimaatjes uit zogenaamd gematigd islamitische gezinnen, die via ronselpraktijken en internet in Syrië en Irak bij IS belanden als het zoveelste neukertje voor de halsafsnijders. Lees: “Belle en het Beest: meisjes op weg naar de IS-oorlog”.

En nu heb ik het wéér opgeschreven. Blijkbaar kan ik het nog steeds opbrengen, ondanks dat het niet helpt. Omdat de nep-linkse dwazen die collaboreren met het meest reactionaire Kwaad uit de menselijke geschiedenis niet te helpen zijn. Want van de islam op zich zouden we niets te vrezen hebben als die linkse vijfde colonne er niet was. En misschien zouden we dan in staat zijn om manieren te bedenken om voor de geestesziekte die islam heet ook in moslimlanden een begin van genezing te brengen. Maar we hebben niet alleen die vijfde colonne binnen onze niet meer bestaande grenzen, maar ze zijn aan de macht in de hele cultuur en in de politiek. Als we de subsidienetwerken die deze macht in stand houden niet op korte termijn kapot weten te krijgen, is het Westen, in elk geval West-Europa verloren. Dan krijgen we méér EU, nóg minder grenzen en nóg meer immigratie van moslims.

De combinatie islamofilie en Jodenhaat begint overigens ook in Amerika steeds verontrustender vormen aan te nemen. Caroline Glick bericht dat er steeds openlijker een bruinhemden-tactiek wordt gevolgd door Jodenhaters in Amerika, dat wil zeggen ze proberen via SA-achtig geweld Joden en verdedigers van Israël een plek in de straten, op de universiteiten en in het publieke debat te ontzeggen. Glick wijst ook op de uitvoering van de opera “De Dood van Klinghoffer” door de deftige Metropolitan Opera van New York, waardoor voor een cultuurrelativistisch “links” publiek het antisemitisme opnieuw salonfähig gemaakt wordt en in één moeite door de terreur van de Palestijnse maffia’s wordt geromantiseerd.

Lara Logan verbreekt haar stilzwijgen. Tahrirplein, bij het uitbreken begin 2011 van de “Arabische Lente” in Egypte. Ze vertelt hoe ze anaal en vaginaal met vele mannenvuisten werd verkracht en nauwelijks aan de dood ontsnapte. Zie ook het artikel van “Blonde Mevrouw” getiteld “Zij verkrachtten me in alle gaten, poogden me te scalperen en te vierendelen”. Ik citeer uit dat stuk op “De Vrije Chroniqueur“:

“Toen de batterij van de camera leegraakte en het licht uitging, ging ook het licht in het leven van Lara uit. Van alle kanten werd zij vastgegrepen, betast en al snel bruut verkracht. “Ze is een Jood!” en “trek haar broek uit”. (Toen Annabel Nanninga verslag deed van de pro-ISIS demonstratie, hoorde zij hetzelfde; “trek haar broek uit!”. Dit was het moment dat Nanninga wist dat ze weg moest komen. Zij is door de politie ontzet. Hetgeen Lara is overkomen, is Annabel bespaard gebleven. Maar het risico was daar. Hier in Nederland.)”

Intussen hoor ik die meisjesstem vanuit die kuil alsmaar haar pappie smeken en schreeuw ik de nep-linkse zelfmanifestanten toe:

MENE TEKEL!
____________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron