Ludo Abicht heeft contact met de werkelijkheidLudo Abicht probeert contact te krijgen met de werkelijkheid

Ik heb een paar vrienden en vriendinnen in het Vlaamse land die professor Ludo Abicht heel goed kennen. Sommigen zeggen: het is in de kern een goed mens, die Ludo, maar . . . . . . . en dan beginnen ze te speculeren over de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat hij in al zijn Gutmenschlichkeit de Jodenhaat bevordert en niet beseft dat de islam de oudste manifestatie is van een nazi-mentaliteit. Andere “vrienden” die hem ook héél goed kennen, zeggen dat hij toch een doodgewone laffe rat blijkt die slangachtig meepraat met iedereen, maar tenslotte toch uitkomt op Israëlhaat en islamofilie. Zou professóór Abicht tóch gewoon een klassieke echte genetische antisemiet wezen?

Mij bereiken veel berichten uit dat gezegde Vlaamse land die mij duidelijk maken dat de waanzin echt bestaat. En niet alleen in Ludo Abicht. Ik zou dat moeten weten, want ik ben historicus. De geschiedenis van de mensen getuigt van niks anders. Nee, dat is niet waar: de geschiedenis getuigt van heel véél anders, maar ook van die telkens terugkerende massamoord-bloed-orgieën en van samenlevingen waarin de besten door onderdrukking diep ongelukkig gemaakt worden. Ja, Clio huilt: niet eens vanwege het lijden, maar vanwege de onwil van de Abichten en de Zaagwieën om kennis te nemen van de bronnen ervan. Nee, ze hoeven het lijden niet op te lossen: alleen maar erkennen waar de oorzaken van dat lijden liggen. De oplossing van elk probleem begint met de definiëring ervan. Ook het Algemene Probleem van de Mensheid. En van het Algemene Probleem van de Mensheid is “islam” een heel groot onderdeel en “Palmaffia” is weer een onderdeel van dat onderdeel.

Ik kreeg een paar dagen geleden van een Vlaamse kennis een uitnodiging toegestuurd die het voor de goede verstaander helemaal zegt. Ja, dat ben ik dus zelf, die goede verstaander.

“In onze OKRA Academie vandaag een interessante voordracht met een actueel thema ‘De Islam in Vlaanderen en België: onbekend, onbemind?’ door prof. Johan Leman. Wanneer: do 04/12/14 om 14:30 Waar: Auditorium van het P.Z.H.Hart  Poperingseweg 12, 8900 Ieper.” [mijn blauwe vet, natuurlijk]

Ieper? Ieper? Waar doet me dat toch aan denken? Maar inderdáád, dat mag in deze tijden van massa-halsafsnijdingen door de islam wel eens gezegd worden: wij kénnen de islam zo slecht! Weet u wat “P.Z.H.Hart” betekent? Ik heb het gegoogled: “Psychiatrisch Ziekenhuis Heilig Hart”. Dé plaats dus om zo’n bijeenkomst te houden. Moet ik herinneren aan het feit dat het Heilige Hart aan de mythische Jezus toebehoort en dat de mythische Jezus een héél andere figuur was dan de mythische Mohammed?

Je kunt de mensen niet dwingen tot inzicht. Je kan alleen aanwijzingen geven, in de vorm van links bijvoorbeeld. “You can take a horse to the water, but you cannot make it drink.”

Waarover had ik het eigenlijk? Over twee stukken in de Vlaamse krant “De Standaard”, dat is dus die ex-katholieke krant waar de morele standaard wordt gezet. Een van die stukken is van Ludo Abicht: “En waarom zouden de Palestijnen geen recht hebben op autonomie?” Antwoord: omdat dan binnen de kortste keren Hamas, het kleine tweelingbroertje van IS(IS), aan de macht is “op de Westbank” en die “Palestijnse Staat” in een raket-lanceer-platform zou veranderen, net zoals ze met Gaza hebben gedaan.

Chams Eddine Zaougi vacuum verpakt.jpgOok Chams Eddine Zaougi probeert vanuit zijn vacuum-verpakking hartstochtelijk contact te krijgen met de buitenwereld

Een tweede stuk is van Chams Eddine Zaougui. Een leuterkont die ik al eerder fileerde. Ik zal er héél kort op in gaan. Het is één grote klont van Verzwijging & Leugen. U aangeboden door “De Standaard” voor al uw verfijnde katholieke moraal en crypto-Jodenhaat. Dat stuk van die Chams Eddine Zaougui is mij ook doorgestuurd vanuit het Vlaamse land. Het heet: “De cirkel van wraak” en het zit, net als het stuk van Abicht achter een betaalmuur. Geef er geen kwartje aan uit! Ik heb het gelezen en het is – wat zei ik nou zojuist? – het is één grote klont van Verzwijging & Leugen. Die titel alleen al! Want u begrijpt, lezer, dat vooral Israël in dit stuk verantwoordelijk gesteld wordt voor het alsmaar niet ophoudende geweld. Terwijl natuurlijk de waarheid precies omgekeerd is.

Luister. Kijk. Begrijp. Of niet. Ik kan gewoon verwijzen naar het MEMRI of Palwatch en de Abichten en Záágwieën verzoeken gewoon eens kennis te nemen van wat daar aan bérgen documentatie wordt geproduceerd van de totále gruwelijkheid van die hele islamwereld. En nu geef ik gewoon nog een paar links naar de leugenpropaganda van de Palmaffia’s. Bekijkluister dat. En raak erdoor verlicht. Of verduisterd. Ga hier kijkluisteren, of ook hier. Een van de twee: je weet dat het lasterleugens zijn van het Absolute Kwaad of je weet het niet. Meer smaken zijn er niet, heer professóór Ludo Abicht. Die Zaagwie spreek ik niet eens meer aan.
______________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron