gruyter de carolineCaroline de Gruyter

De buurvrouw is voor de kerstdagen naar haar buitenhuis in Frankrijk en ik haal de NRC’s voor haar uit de brievenbus. Doorgaans leg ik het vod ongelezen meteen voor haar deur, maar ik dacht, kom, laat ik het driedubbeldikke zaterdag-voor-de-kerstnummer eens inkijken. Heel aardige column van Youp van ’t Hek en een verstandig stuk van Sweder van Wijnbergen over die idiote zorgwet van Schippers. Een aangrijpend interview met de ouders van Régis Crolla, omgekomen met vlucht MH 17. Ik ken een van de vrienden van Régis. Nog wel meer niet onverstandige artikelen. Het viel me mee. Maar dan stuit je toch weer op die harde foute NRC-kern, die altijd weer te maken heeft met de drie I’s: Islam, Immigratie en Israël.

“Caroline de Gruyter”, zegt de NRC, “is correspondent te Wenen en schrijft een wekelijkse column over politiek en Europa”. Zij neemt deze kerstdagen de antisemitische en nazislamofiele honneurs voor de NRC waar. Ik ken het wijf niet. Nooit iets van haar gelezen. Ze blijkt twee boeken te hebben geschreven. Eentje heet “De Europeanen”, is van 2006 en gaat over “leven en werken in de hoofdstad van Europa”. Brussel dus. Het andere is van 1997 en getiteld “Het koffiehuis van Mohammed Skaik en andere taferelen uit speelgoedstaatje Gaza”.

En waarover gaat dat? “De correspondente van NRC Handelsblad geeft een beeld van het sinds 1994 onafhankelijke mini-staatje Gaza waar Arafat zich heeft gevestigd en wat eens vrij Palestina moet worden.” Je mag dus vermoeden dat De Gruyter á la Joris Luyendijk laat zien dat terroristen net mensen zijn en niet alleen vanwege dat knusse woord “speelgoedstaatje”, maar ook vanwege haar kerstcolumn in de NRC die tot titel heeft “Fijn, de erkenning van Palestina, maar te laat”. Inmiddels is dezelfde column, die dus op 20 december in de NRC stond, op 22 december óók in de Vlaamse “Standaard” verschenen. Ja, de linkse elites van het mainstream-media-monopolie-conglomeraat weten elkaar altijd weer in foute smeerlapperij te vinden.

Ik ga niet de moeite nemen ook maar één van de leugens die ze opschrijft te citeren en aan de kaak te stellen. Behalve lasterliegend is deze column net zo steriel als de schrijfster eruit ziet. Kraak noch smaak en desondanks trekt je bek ervan samen. Ja, dit magere wijf is antisemiet. Hoe weet ik dat? Het kán niet dat je blijkbaar “correspondent” in Palestina en Israël bent geweest en al jaren in EU-kringen in Brussel rondloopt en niet beter weet dan de vuiligheid die ze opschrijft. Ik kan me best voorstellen dat ze de korte geschiedenis van Israël die op mijn website staat niet kent, maar je zou toch bijvoorbeeld wel kennis hebben kunnen nemen van de laatste speech van de Israëlische ambassadeur bij de Verenigde Nazi’s, Ron Prosor: hier bij E. J. Bron mét de Nederlandse vertaling.

UPDATE 22 DECEMBER 2014:

De gevolgen van bijna 40 jaar antisemitische hetze onder het mom van “kritiek op Israël”, zoals die door het linkse mainstream-monopolie-media-conglomeraat wordt gevoerd begint nu gevolgen te hebben in Europa die zelfs bewuste hetzers als Caroline de Gruyter niet kan ontgaan.

Het NON-journaal van hedenmorgen 22 december 2014:

“Een automobilist in de Franse stad Dijon is vijf keer doelbewust ingereden op voetgangers. Elf mensen raakten gewond, twee zijn er slecht aan toe. Het gebeurde midden in de stad, de dader is aangehouden. Volgens de Franse media riep de man ‘Allah Akbar’ toen hij op de voetgangers inreed. [Naar het voorbeeld van de “Palestijnen” in Jeruzalem dus.] Afgelopen zaterdag stak een man in Tours twee agenten neer. Ook hij schreeuwde ‘Allah Akbar’.”

De “correspondent” te Frankrijk meldt dat hij vernomen heeft dat de man wraak wilde nemen vanwege de “kinderen van Palestina”. Dat deze moslim niet weet dat hij voor het wreken van de kinderen van Palestina bij Hamas moet wezen die vanachter de “kinderen van Palestina” raketten op Israël afvuurt, is niet alleen te wijten aan het feit dat hij waarschijnlijk via zijn schotelantenne alleen maar naar Arabische van het antisemitisme druipende haatzenders kijkt, maar is ook de diepe schuld van het linkse mainstream-monopolie-media-conglomeraat dat al collaborerend de sfeer heeft geschapen waarin zijn wanen onweersproken bleven.

Oh ja: die mijnheer die in New York twee politie-agenten point blank door de kop heeft geschoten gewoon omdat ze politieman waren, is natuurlijk ook gewoon een Mohammedaan. Dat heeft het conglomeraat vooralsnog verborgen weten te houden. Heette-ie niet “Ismaaiyl Brinsley”? Juist ja: Ismaël de zoon die Abraham bij slavin Hagar verwekte. Ismaël, de oervader van de stam der vervloekten, dat wil zeggen, die van de islam. Wat nog meer pleit voor islamitische affiliatie van deze Ismaël Brinsley is het feit dat-ie alvorens die twee agenten te vermoorden zijn eigen vriendin in de buik schoot. Geloof van de vrede én van de vrouwvriendelijkheid immers!

Ismael Brinsley___________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron