TMMERMANS HUICHELAARWat is het toch een rat! Wat zijn het toch ratten daar bij de PvdA! Dat gelóóf je toch niet? De PvdA en alle PvdA-achtigen zijn verantwoordelijk voor het dóórgaan met het binnenhalen van islamieten=antisemieten in Nederland en Europa, ze hebben zo’n beetje de leiding gehad van de hetze tegen Israël in politiek, media en onderwijs en nu . . . . . . . klaagt deze misdadiger dat de Joden beginnen weg te trekken? Hoe kan je nou géén moordneigingen krijgen van dit soort godvergeten Untermenschen?

Ik heb onder de titel “Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken” recentelijk ook nog twee stukken onder-stront uit het PvdA-kader door de plee gespoeld. Hier zijn mijn odes aan Frans Timmermans persoonlijk. Moge hij zo spoedig mogelijk onder verschrikkelijk lijden creperen, een lijden waartegen géén terminale pijnbestrijding, géen palliatieve sedatie helpt. Ik hoop dat de rotzak zo snel mogelijk – maar niettemin zo lang mogelijk kosmisch lijdend – naar de hel vertrekt.

Fransje Timmermans’ eerste daad als minister: verraad aan Jeruzalem

Timmermans koestert de Jodenhaat van zijn moslim-electoraat

Nee, Diederik Samsom en Fransje Timmermans zijn niet bang om Israël

Fransje Timmermans moet een doodstraf naar keuze krijgen

Frans Timmermans (PvdA): antisemiet, misdadiger en Jodenmoordenaarshelper

Esther Voet en antisemiet Frans Timmermans samen contra Geert Wilders

Timmermans wil Israël boycotten en excuses aanbieden aan Saoedie-Arabië

Saoedie-Arabië, de pianospelende baviaan Mark Rutte, de antisemiet Frans Timmermans en de gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher

UPDATE:

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron, alwaar commenter “Rudi” zegt:

“Moge hij zo spoedig mogelijk onder verschrikkelijk lijden creperen, een lijden waartegen géén terminale pijnbestrijding, géen palliatieve sedatie helpt.”

Behalve dan een middel dat ze in Israël ontwikkeld hebben en alleen daar op de markt is, dat zou pas ironisch zijn.

_________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron