collaborateursGeenStijl meldt:

“Zowel de NPO als RTL en SBS zullen niet aarzelen het nieuws te laten presenteren door een vrouw die een hoofddoek draagt. Die uitspraak deden Henk Hagoort, Bert Habets en Peter de Mönnink vorige week tijdens de Broadcast Media Society. Presentator Frits Wester voelde het drietal aan de tand over hun verwachtingen voor het nieuwe mediajaar. Nee, dit bedenken we niet. Het is ook geen gaap-stukje van DeSpeld. Het staat er echt, op Broadcast Magazine de Völkischer Beobachter van Het Reservaat: “Hoofddoekjes welkom bij NPO, RTL en SBS” (en dan bedoelen ze dus geen hoofddoekjes achter de dweilemmer of de kantinekasse, maar vóór de camera).”

De hoofddoek is objectief een symbool van een objectief nazistische quasi-religie. Dat is dus los van de zeer onterechte mooie gevoelens die de draagster misschien heeft bij die quasi-religie. Er zijn nauwelijks nog plekken in West-Europa waar ik mij kan onttrekken aan de aanblik van die hoofddoek. Ik ben een captive spectator, een gedwongen aanschouwer. Als ik in mijn wijk in Amsterdam een uur op straat rondloop heb ik . . . . . . . laat ik eens proberen te rekenen . . . . . dan zie ik minimaal 5 hoofddoeken per minuut: dat zijn er 300 per uur. En dat 365 dagen per jaar. Dat is toch heel wat anders dan drie weken Zwarte Piet en dan alléén maar als je toevallig in een Sinterklaas-intocht verzeild raakt.

Hier zijn de portretten van degenen die van mij ook als ik naar de televisie kijk tot een captive spectator, een “gevangen toeschouwer” willen maken. Dit zijn drie van de vele, vele links-narcistische hedonisten, van de zelfverheffingsneuroten, van de de better-than-thou-ers, die niet alleen mooie salarissen willen verdienen in mooie banen, maar die het ook graag fijn in hun eigen hoofd hebben door mooie gedachten over de nazislam te hebben. Nee, ik wil eigenlijk niet dat de burgeroorlog er komt, maar soms verlang ik er naar, alleen al om deze types voor een Revolutionair Tribunaal te kunnen brengen. Als de revolutie dan ook nog Grootnederlands karakter mag hebben dan kunnen we die Lieven Boeve ook meteen berechten: deze Vlaamse gek wil moslims inzetten bij de godsdienstlessen op Vlaamse katholieke scholen.

HAGÓÓRT HENKHenk Hagoort is getrouwd en vader van vier kinderen. Het gezin is woonachtig in Ermelo en lid van een gereformeerde kerk binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).”

MÖNNINK PETER DEPeter de Mönnink is benoemd als nieuwe topman van Sanoma Media Nederland. Dat maakt het Finse moederbedrijf vrijdag bekend.”

HABETS BERTBert Habets, CEO van RTL Nederland, is omroepman van het jaar geworden.”

UPDATE:

Spartacus schrijft over de Auschwitz-herdenking door de quasi-elite waartoe de drie hierboven behandelde islamofielen ook behoren:

“Dezelfde elite die vandaag heel de dag schijn-eerbiedig naar z’n tenen staat te staren is zelf 1:1 verantwoordelijk voor het feit dat joden wederom massaal hun identiteit verbergen of het continent gewoonweg ontvluchten. Zij hebben, met hun ongebreidelde idealisme en relativisme, de sluizen opengezet voor islamitische jodenhaat. En er zijn geen triljard gesubsidieerde jongerenwerkers die dat ongedaan kunnen maken. Maar, het wordt nog erger. Deze zelfde elite zou er hun hand niet voor om draaien in dezelfde adem als “dit nooit meer”, Israël buiten elke proportie te veroordelen, demoniseren en met een onmiskenbare progressieve agressie hun eigen gebroken geweertjes-gedachtegoed aan de joodse staat op te dringen. Nep-huilie doen om Auschwitz, toestaan dat moslims de joden het continent af treiteren, maar wel in de meest viscerale bewoordingen de bouw van Israëlische huizen op betwist grondgebied veroordelen. Die vluchtende joden moeten toch ergens gaan wonen, of niet? Alleen de zich meest moreel superieur wanende politici kunnen met een dergelijke discrepantie door het leven. Europese holocaust-herdenkingen zijn niets dan geïnstitutionaliseerde, potsierlijke en theatrale get-togethers waarbij politici zichzelf er al circkel-pijpend van overtuigen dat ze aan de juiste kant van de geschiedenis staan. Als deze hele Europese poppenkast iets aantoont is dit het volgende: louter joden zijn bereid en in staat de veiligheid van joden structureel te waarborgen.” [mijn blauwe vet]

En luister daarna nog even naar Pat Condell over de relatie tussen antisemitisme en islam en dus tussen islamofilie en islam. Verbind de puntjes! Connect the dots!

__________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron