PEGIDA WENEN NOS 1Linkse tegendemonstranten in Wenen

In Wenen, zo leer ik hedenmorgen van het NOS-journaal, is voor het eerst de Oostenrijkse Pegida-beweging de straat op gegaan. U weet wel: de anti-islamiseringsbeweging die vanuit Duitsland naar de rest van Europa probeert over te waaien. Kijk vanaf 4:15. De NOS-“correspondent” voicet over:

“Zo’n tweehonderdvijftig Pegida-aanhangers hadden zich verzameld in het centrum van Wenen. Daaronder ook neo-nazi’s die de Hitlergroet brachten.”

Ja, mogelijk waren die “daaronder”. We moeten de “correspondent” op zijn woord geloven. Want we zien in een menigte één arm nogal rechtstandig uit de schouder omhoog gaan, dus het laatste waaraan ik zou denken is een poging tot Hitlergroet. En als ze er al waren, dan waren het mogelijk linkse provocateurs die Pegida in diskrediet willen brengen. Wat wél in beeld kwam: één meisje met een zogenaamde “Palestijnensjaal”. Maar de “correspondent” merkte natuurlijk niet op dat die sjaal veel meer en reëler Hitlerisme symboliseert dan mogelijke rechtsradicale kaalkopjes die we niet zagen. Vele linkse tegendemonstranten waren helemaal in het zwart en maakten een meer militair geordende indruk. Dat klopte met de afloop: de Pegida’s slaagden er niet in hun mars door de stad te houden, in hun plaats deden de linkse zwarte fascisten dat.

De belangrijkste doodgravers van het Joods-Christelijk-Verlichte Europa blijven de monopoliemainstreammedia. Ik bestudeer nu het boek van Hans Moll, “Hoe de nuance verdween uit een kwaliteitskrant: NRC-Handelsblad neemt stelling tegen Israël”. Maar eens proberen of ik daar nog een keer een mooie samenvatting-recensie over kan schrijven. Maar het blijft vechten tegen een gigantische overmacht. Wat moet ik met mijn misschien duizend views van het onderhavige artikel tegen de hersenspoelings-tsunami die de systeem-media dagelijks loslaten op de Europese bevolking? Overigens: er zijn inmiddels door Peter van Ham en David Suurland twee gaatjes geschoten in het nazislamofiele & antisemitische bastion dat de NRC tot nu toe was.

Zal ik eens iets indrukwekkends zeggen? Ik bedoel: iemand citeren die volgens mij iets indrukwekkends zegt? Zullen we de goede zaak maar weer eens dienen door geduldig de woorden te gaan zitten overtypen die Hans Moll in zijn “Nawoord” citeert? Het zijn woorden die de Spaanse journaliste Pilar Rahola sprak op 8 februari 2010 op het Global Forum for Combatting anti-Semitism onder de titel “Joden met zes armen” (Jews with six arms).

“Vandaag, net als gisteren, vent links met totalitaire ideologieën, wordt verliefd op dictators en negeert in de aanval op Israël de vernietiging van fundamentele rechten. Links haat rabijnen, maar houdt van imams; schreeuwt tegen Israëlische soldaten, maar klapt voor de terroristen van Hamas; huilt voor Palestijnse slachtoffers, maar heeft minachting voor de Joodse slachtoffers. En wanneer de linkse media worden geraakt door Palestijnse kinderen, dan is dat alleen om Israël de schuld te geven. Links zal nooit de cultuur van de haat verwerpen, de voorbereidingen tot moord. ( . . .) Waarom zien we in Europa nooit demonstraties tegen islamitische dictaturen? Waarom zijn er geen demonstraties voor de miljoenen moslimvrouwen die slaaf zijn? Waarom komt links niet op tegen het gebruik van kinderen als bommendragers in conflicten waarin de islam een rol speelt? Waarom is links geobsedeerd door de strijd tegen twee van de meest solide democratieën op aarde, democratieën die door de bloedigste terreuraanvallen zijn getroffen: de Verenigde Staten en Israël. Omdat links niet langer ideeën heeft, maar alleen slogans. Links verdedigt geen rechten meer, maar vooroordelen. En het grootste vooroordeel dat links koestert, is tegen Israël.”

PILAR RAHOLAPilar Rahola, “Links en toch hartstochtelijk pro-Israël

Als Moll een verklaring probeert te vinden voor de Linkse Liefde Voor Het Kwaad, dan komt hij toch weer uit op Christelijk schuldgevoel vanwege het kapitalisme- imperialisme-kolonialisme. Voor links zijn “lijfeigenen, boeren, bandieten, industrie- of plantage-arbeiders ( . . .), alle blanke en bruine medemensen onder aan de maatschappelijke ladder ( . . .) per definitie slachtoffer van dit imperialisme”. Hij noemt deze pathologie “victimisme” en hij wijst erop dat de “Palestijnen” onder Arafat een geniale zet hebben gedaan doordat zij “hun strijd tegen Israël hebben weten te verkopen als een anti-koloniale strijd. De Joden als brein achter de imperialistische, neokoloniale grootmacht Amerika. De Palestijnen als slachtoffer van dit kolonialisme.”

Maar de waarheid is natuurlijk omgekeerd. De Joodse immigratie naar Palestina maakte vanaf 1890 een eind maakte aan een wrede koloniale bezetting door Arabieren die in 638 na Christus begon en 1300 jaar lang duurde. De joden brachten vanaf 1890 in een leeg en desolaat land vol woeste gronden een maatschappij-orde die in alle opzichten volstrekt superieur was aan het wrede en irrationalistische islamitische feodalisme dat er heerste. Daarop kwam een agressieve reactie vanuit dat irrationalistische islamitische feodalisme dat elke essentiële eigenschap met het nazisme deelt: Jodenhaat, expansieve oorlogszucht inclusief Blut-und-Boden-Prinzip, Führerprinzip (de Jodenhatende moordenaar Mohammed is dé voorbeeldige mens die nagevolgd moet worden), Uebermenschen-waan, rancunisme en xenofobie. Het was dan ook natuurlijk dat de leider van de islam in Palestina, de Moefti van Jeruzalem Amin el-Hoesseini, een bondgenootschap aanging met Hitler. Als Hitler de oorlog zou hebben gewonnen, waren de uit nazi-Duitsland afkomstige en in Griekenland al klaarstaande mobiele vergassingsinstallaties naar Palestina verscheept en zou de Holocaust daar voortgezet zijn onder islamitische leiding. Er komen overigens steeds meer aanwijzingen dat de Moefti een groot aandeel heeft gehad in het besluit tot de Endlösung. Lees “De Nazi-wortels van het Palestijnse nationalisme” en “Was de Holocaust een oorspronkelijk islamitisch idee van de Moefti?” en “Palestina 1920 -1940: de moefti, de nazi’s en de Joden” en bekijk de video “The Nazi’s and the Palestinian Movement“.

Nee, niet Amerika en Israël zijn het imperialistisch-kolonialistische kwaad, maar de islam die ondanks al zijn reactionaire achterlijkheid bezig is het Westen succesvol te ondermijnen en infiltreren. Maar leg dat maar eens uit aan het onderstaande “progressieve” meisje met haar Palestijnensjaal en rondgierende hormonen in haar lijf en met waarschijnlijk een lover uit het circuit die het ook politiek helemaal met haar eens is. Jeugd, liefde en morele zelfverheffing boven foute oudjes uit: wat wil je nog meer? En zo kweken onze systeem-media de volgend generatie misleide en gehersenspoelde gekken die de islam tenslotte aan de macht zal brengen in Europa en misschien zelfs in Amerika.

PEGIDA WENEN NOS 2

Kijk nou toch! Dolle vreugde om eigen waanzin!

Lees al mijn odes aan het NON-journaal !!!
______________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron