HOLLANDE EN DE DEFTIGE COLLABORERENDE JODENHet deftige Joodse CRIF-gehoor van president Hollande

Om het antisemitisme in Frankrijk te versterken heeft president Hollande aangekondigd om beter met moslims te gaan samenwerken. Dit is wat ik concludeer uit wat obsceen vrolijk-vrouwtje van het NOS-journaal Dionne Stax hedenmorgen 24 februari vertelde. Dionne bracht het bericht met de vertouwde Gooise “a”. Kijkt u vanaf 3:10 en hoor haar zeggen dat “de Franse president Hollande “hardere máátregelen tegen ráácisme en discrimináásie” wil. Je hóórt gewoon dat ze die aatjes in “Frans” en “harder” eigenlijk ook had willen Oobáámáá-en, maar ja: die twee medeklinkers na die “a” in “Frans” en “harder” verhinderen dat zélfs voor een Goois meisje.

Ze zegt: “Joden én moslims voelen zich onveilig en worden steeds vaker slachtoffer van geweld.”

Dat is lasterlijk en collaborerend gelul, natuurlijk. Ik ken geen enkele statistiek uit Frankrijk die dat bewijst en als die er al zijn dan zijn het de overtreffende trappen van Franse linkse regeringsleugens. Joden zijn namelijk het slachtoffer van moslims en moslims zijn de grootse antisemieten die er wereldwijd en dus ook in Frankrijk zijn. Nee, daar ga ik de bewijzen niet bij leveren. Ik wacht even tot ik voor een rechtbank sta, dan worden die bewijzen effectiever.

“Hollande ”, zegt een voice over. “sprak tijdens een diner met de Joodse gemeenschap in Frankrijk. Na de aanslagen op Cherlie Hebdo en de Joodse supermarkt in januari wil hij antisemitisme en discriminatie tegen moslims harder aanpakken.”

Kijkkijk: twee aanslagen door moslims op Joden en op “Joden” en géén aanslagen op moslims noch door Joden noch door Christenen zijn de voorgewende aanleiding om de moslims in bescherming te nemen. Ik neem dus niet eens de moeite die 10 A-4-tjes te vullen met islamitische aanslagen uit pakweg de laatste twee jaar.

Hollande zelf: “We gaan de wet aanscherpen zodat geen enkele antisemitische uiting of daad zonder antwoord zal blijven. Dat betekent hardere en meer effectieve straffen.”

Maar de bedoeling is dus blijkbaar dat ook geen enkele anti-slam-uiting zonder “antwoord” zal blijven. De daders en vervolgers worden dus tegelijk met hun slachtoffers in bescherming genomen. Het resultaat voor Frankrijk zal zijn: meer ongehinderde islamisering en dus meer antisemitisme. Je ziet Hollande spreken tegen een achtergrond waarop de afkorting CRIF staat. Dat is het “Conseil Représentatif des Intitutions juives de France”. De Joodse Raad van het hedendaagse Frankrijk, dus, zeg maar.

En dan de meest omineuze mededeling van de voice-over aan het slot:

“In april gaat de Franse regering met bedrijven als Google en Faceboek om de tafel om te kijken hoe discriminatie op internet kan worden bestreden.”

Zullen we dat commentaarloos laten? Nou nee, niet helemaal. Per saldo betekent dit gevaarlijke gelul dus dat de puur antisemitische islam in bescherming wordt genomen en dat Hollande dat wil doen via internetcensuur. Hij wil dus de enige mogelijkheid die er nog is voor een niet-collaborerend geluid afsluiten. Maar als mij mijn uitingsmogelijkheden op het internet afgepakt zouden worden, dan ga ik de straat op. En op een gegeven moment sluit ik niet uit dat ik dan die Kalazjnikov meeneem. Nou ja, die moet ik wel nog aanschaffen natuurlijk, maar er schijnt steeds meer aanvoer vanuit de Balkan te zijn, dus dat is geen probleem. kalashnikovUPDATE:

Kijk eens aan: de moslim-leiders van Frankrijk bewijzen al meteen, dus al TIJDENS de boven beschreven bijeenkomst belegd door het CRIF, dat “vrede” tussen Joden en moslims nóóit kan samen gaan met kritiek op moslims. En zelf-kritiek van moslims . . . . . nou ja, het enige voorbeeld dat ik kan bedenken is het recente optreden president Sisi van Egypte.

Tundra Tabloids schrijft:

“( . . .) Tuesday’s annual dinner hosted by France’s leading Jewish community group CRIF, attended by President François Hollande, was overshadowed after Muslim leaders from the CFCM (Conseil Francais du Culte Musulman) decided to boycott the event. The dinner was marked by the absence of the rector of the Great Mosque of Paris, Dalil Boubakeur, outraged over comments by Jewish leader, Roger Cukierman, blaming young Muslims for anti-Semitic violence.”

________________
Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron