MONPLASSER ALDEMEKKERMontasser AlDeemeh, met Palestijnensjaal :”In Vlaanderen blijf je altijd een allochtoon, hoe succesvol je ook bent

Kevin van De Auwera, webredacteur bij het Vlaamse “Knack”, is de collaborateur van dienst bij het verschaffen van podium aan de rancuneuze jankerd Montasser AlDe’emeh. Ik heb die Montasser AlDeemeh (krijg toch de tiefus met dat kommaatje in die kutnaam!) die ik van nu af aan Mondplasser Aldemèh-mèh-mèh dan wel Mondplasser Aldemekker zal noemen, want anders onthou ik zelfs niet bij benadering hoe hij heet, al eens eerder gefileerd. Dat eerdere artikel begon zo:

“Ik heb vanmorgen al een stukkie gewijd aan het Syriëgangersfenomeen in België. In een van de video’s die ik daarin al aanhaalde, treedt een geestelijk herder op die ik Pater Baardmans noemde, maar die in werkelijkheid Montasser AlDe’emeh heet. Hij blijkt “Onderzoeker internationale jihad en Vlaamse Syriëstrijders” aan de Universiteit van Antwerpen en die van Leuven. In een achter de betaalbarrière verstopt stuk in De Standaard legt deze Montasser AlDe’emeh de noodzaak tot het knuffelen der Syriëgangers uit. De titel luidt ‘Begrijpen in plaats van veroordelen’.”

U begrijpt dat ik na bovengeciteerde inleiding aan de taaie taak begon van het uitleggen waarom Mondplassers kleinzielige gezeik over het falen van Vlaamse politici bij het pamperen van agressieve moslimse klootzakken zo stuitend immoreel was. En dat deed ik dus ook. Het heeft uiteraard niet geholpen.Die Mondplasser moet doorgaan voor een gematigde moslim, maar dat is ten eerste onbestaanbaar want de islam is een totalitaire en onhervormbare roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie, zodat een “gematigde moslim” een contradictio in terminis wordt en ten tweede blijkt zo’n “gematigd” moslimverhaal altijd weer neer te komen op het slachtofferig beschuldigen van de Westerse thuislanden die hun moslims niet genoeg vertroetelen.

Vandaag krijgt Aldemekker opnieuw alle gelegenheid zijn slachtofferitis helemaal uit te leven in de Knack onder de titel “Aanpak van politie doet radicalisering nog toenemen” Omdat het de vorige keer niet geholpen heeft, zal ik niet opnieuw aantonen waarom Aldemèh-mèh-mèh een immorele, domme, ondankbare en wraakzuchtige loser is. Bovendien zijn er een aantal commentaren onder het stuk in de Knack verschenen, die een mijlpaal zouden betekenen in de discussie rond de islam als de censor van Knack ze zou laten staan. In elk geval gaan de comments van Hilde Gebuur de eeuwigheid halen, want nog voor de Knack-censor kon toeslaan hebben een paar alerte Vlamingen ze veilig gesteld en naar mij gestuurd.

Hulde aan Hilde! Voor deze comments:

Hilde Gebuur:
Montasser AlDe’emeh, is moslim en mee verdacht. Zijn artikels zijn aangebrand. Van deze boer geen eieren voor mij.

Hilde Gebuur:
Waarom worden we dagdagelijks gebrainwasht met deze onzin? De zachte aanpak werkt niet. Het is te laat. Moslims verkrachten en vermoorden ons, de ongelovigen. Onze strijd komt langzaam op gang, zoals een pletwals. De koran is een duivelsboek. De islam is een doodsreligie. Moslims zijn fascisten. De hoofddoek is een sympathie lid-teken van deze sex- en geweld cultuur.

Hilde Gebuur:
De islam is een door sex geobsedeerde geweldcultuur. Bij mannen wordt de voorhuid van hun penis gesneden zodat hun orgasme langer en intenser is. Bij vrouwen wordt de clitoris weg gesneden om hun orgasme te ontnemen. Mannen mogen tot 4 vrouwen gebruiken om te paren. Mannen mogen een huwelijk van 1 dag afsluiten om hun broek-goesting weg te schieten in een vrouw waarvan ze daarna mogen scheiden. Moslima’s moeten een hoofddoek dragen om het hete lid van hun moslims niet te verstijven. Vrouwen worden gestenigd nadat ze verkracht zijn door oversexte moslims. Dat is de islam, een door sex geobsedeerde geweldcultuur. Tegen vrouwen.

Hilde Gebuur:
( . . .) rustig blijven? Knack heeft deze Montasser AlDe’emeh een podium tegen ons, de ongelovigen! En ik moet rustig blijven tot ze mijn hoofd er af snijden met een bot mes. Niets rustig. Deze Montasser AlDe’emeh is een moslim en aldus medeplichtig met IS. IS is een moorddadige verkrachters bende. Daarom moet ook deze Montasser AlDe’emeh dringens achter slot en grendel. Hij zet mensen tegen elkaar op en gebruikt Knack daarvoor. Ik moet het doen met een simpele reactie die straks gewist wordt; net zoals zij mijn leven wissen, wanneer deze extreem-linkse fascistische oversekste islam bende het hier voor het zeggen krijgt.

Hilde Gebuur:
Parijse moord op democratie, op vrije meningsuiting; met collaboratie van links die het paard van Troye met islam-terroristen binnen halen; met goedkeuring van groenen die met een cordon sanitair de islam-klokkenluiders het zwijgen opleggen; met medewerking van media die de vrijheid van mening voorstellen als racisme om deze te kunnen censureren. “Aujourd’hui je suis Charlie, demain je serai Sharia.”

Hilde Gebuur:
“Je suis Charlie”: laffe hypocrisie om het probleem niet aan te pakken. Terreur wordt veroorzaakt door misvormde geesten die meestal het product zijn van ideologisch brainwashing. Jihadisme, Nazisme, Maoisme, Stalinisme, Racisme, Sexisme, enz… Door de verspreiders van de -ismen op te pakken en te heropvoeden is het probleem van de baan.

Hilde Gebuur:
Het wordt tijd om niet meer te wachten op onze politici en om stilaan het heft in eigen handen te nemen door oa deze Brian De Mulder bij aankomst in Zaventem ‘een kopje kleiner’ te maken. Voor Brian is dat bekend terrein uit Syrie. Deze Montasser AlDe’emeh zetten we dan op het vliegtuig terug naar Syrie zodat we hem bij zijn terugkeer ook op dezelfde manier kunnen onthalen. Extreem rechtse bewegingen kunnen dit vandaag reeds perfect opknappen voor ons, de ongelovigen.

Om 18:18 op 9 maart 2015 stonden alle reacties van Hilde Goedegebuur nog op de site van Knack. Ook deze laatste, van welke zelfs ik een beetje twijfels heb . . . . . maar allez . . . . . het is oorlog tenslotte!

UPDATE 22 APRIL 2016:

Montasser heeft een positieve ontwikkeling doorgemaakt en hij verdient eerherstel!

__________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron

 

 

 

Advertenties