“Geert Wilders zit al te applaudisseren thuis in zijn bunker!”“Geert Wilders zit al te applaudisseren thuis in zijn bunker!”

Let op hoe vergenoegd Derksen bij deze opmerking zit te kijken. De werkelijk schrijnend domme immoraliteit van zijn gemakzuchtige gelul dringt totaal niet tot hem door: hier hebben we het dus over een cultuur die de wereld al 1400 jaar heeft overspoeld met massamoord, slavernij, racisme en terreur, die de laatste decennia bezig is Nederland en Europa te ontwrichten met misdaad, parasitisme en islamisering en wat doet Derksen? Die genottert over het feit dat de man die dit aan de kaak stelt een gevangene is in zijn eigen land. Dan ben je dus geschift. Maar echt.

Ik had eerst twee andere titels voor dit stukje.
Ik begon met:
“Anti-racist”, laffe spitsburger en icoon van de wegkijkcultuur Johan Derksen wordt hilarisch op zijn nummer gezet door euforist René van der Gijp.
Maar die was een beetje lang.
Toen switchte ik naar:
Johan Derksen collaboreert met nazi’s en is een verrader van verzetsstrijders.
Dat was al korter en aandachttrekkender en óók hartstikke waar.
Maar de ultiem perverse laffe huichelarij van Derksen wordt toch het best gevangen in wat er nu als kop staat.

Als er na de apokalyptische Islamitische Oorlogen van de toekomst nog een Nederland zal overblijven, moet er een monument komen waarin de oorzaak van die oorlogen een plek heeft. Die oorzaak? De wegkijkcultuur, de weigering het probleem te definiëren en de haathetze die werd gevoerd tegen die ene moedige benoemer van het oudste nazisme ter wereld, de enige linkse politicus van Nederland. Ja, Wilders, die bedoel ik. Naast het marmeren standbeeld van Wilders moet het in verduurzaamde hard-stront uitgehouwen schijnheilige smoel van Johan Derksen komen als de fossiele icoon van de langharige kortzichtigheid die al veertig jaar lang niet alleen de Nederlandse maar de hele Europese cultuur in politiek correcte verstening houdt.

Misschien is het dodelijkste wat je kan overkomen een eulogie van Fons de Poel, grootverdienende braafheidsuitdrager in halve ruste en een veteraan van het linkse zelfmanifestantendom. Ik hoorde Fons de Poel laatst zes keer herhalen dat hij Johan Derksen een gewéldige man vindt. Waarom precies maakte Fons niet duidelijk, maar dat ligt voor de hand: Fons en Johan delen dat quasi-kosmopolitisme dat in feite D66-obscurantisme is, de overtuiging dat de islam een soort Christendom en “Wilders” het Kwaad is.

Je moet Derksen echt even bekijken terwijl hij helemaal aan het begin van de laatste uitzending van Voetbal International een Jan Muldertje doet. Jan Mulder is, zoals men weet, de nationale moralist, het geweten van Nederland en zo erg anti-racist dat je meteen voelt dat-ie net als Johan Derksen iets aan het verdringen is. Jan Mulder placht vroeger bij de aanvang van het zondagavondse voetbaldeskundigenpraatprogramma van de NOS ter inleiding eerst even een stand-upje te doen om een Belangrijke Verklaring af te leggen over bijvoorbeeld het rechtsbuitenprobleem bij Feyenoord of het alsmaar toenemend bananengooien langs de velden. Dat brokje format heeft Voetbal International sinds kort overgenomen en dus stond Derksen bij het begin van de laatste uitzending van VI een voorzetje van Wilfred Genee in te koppen.

Zie hem handenwringend en met een uitgestreken smoel het voornaamste staan verzwijgen, namelijk de reden dat Wilders “minder, minder, minder” riep, te weten dat het wéér lichtgetinte kansenparels uit de islamitische cultuurkring zijn geweest die iemand om niks in elkaar hebben geslagen. Deze keer een vrouwelijke politie-agent. Hoor toch eens hoe een zwaar verontruste Derksen een stroom van moraliserende zever uit zijn bek laat stromen zonder de echte oorzaak van zijn verontrusting te durven benoemen. De Saab-rijder Johan Derksen is een laffe en hypokriete lul, een typische vertegenwoordiger van het hedonistisch-narcistische zelfmanifestantendom dat zich links waant maar rechts is. Johan Derksen, met al zijn vertoon van besnord ouwe-jongens-krentenbrood-realisme is een zelfverheffingsneuroot, een geestelijk onvolwassene, een langharige kwast die de jaren zestig nooit ontgroeid is.

Op minuut 25 wordt de kwestie van de “jeugdspelers van Ajax die zich hebben misdragen” uitgebreid besproken. Wie niet weet waarover dit gaat, kan het beste even bij GeenStijl terecht:

“Even voorstellen, Zakaria El Azzouzi, Ashraf El Mahdioui en Samet Bulut, van de Ajax-jeugdselectie. Geen onverdienstelijke spelers, met vooral een sterk staaltje verdediging in de benen. Zelfs een toeterende politieauto met een agente in burger komt niet door hun linie heen. Hun gepatenteerde verdedigingstechniek? Jank die trut van een chauffeur uit haar coureursstoel, zodat zij ‘diverse schaafwonden, meerdere bloeduitstortingen en een gebroken sleutelbeen’ oploopt.”
[mijn blauwe vet]

Hoofdverdachte blijkt Zakaria el-Azzouzi, maar, aldus de eveneens bij VI aanzittende chef-voetbal van de Telegraaf Valentijn Driessen, die twee anderen zijn na de mishandeling gevlucht samen met de hoofddader en hebben niemand ingelicht over de gewonde vrouw die ze achterlieten. Driessen vertelt verder dat El-Azzouzi ook in de kleedkamer “een echt vechtersbaasje” is en al eens een “conducteur heeft bedreigd”.

Derksen met op de achtergrond de jeugdspeler Zakaria el-Azzouzi

Derksen met op de achtergrond de jeugdspeler Zakaria el-Azzouzi

Waarna Derksen vertelt over de achtergrond-informatie die hij als hoofdredacteur van VI altijd kreeg over de misdragingen van de jeugdspelers van Ajax: “aanrandingen, verkrachtingen, diefstallen, auto’s stelen, joy-riding“ en dan, zegt Derksen, “heb ik het over de laatste 25 jaar” en “Ajax heeft dat altijd in de doofpot gestopt”. Ja, dat laatste ging nu niet, want deze keer niet een machteloze burger, maar een agente van politie. Opmerkelijk overigens: is 25 jaar geleden niet zo’n beetje het ogenblik waarop de eerste zoontjes van “gastarbeiders” kunnen zijn “doorgebroken” bij Ajax en ook de Surinaamse en Antilliaanse kansenparels in opkomst waren?

Maar in het betoog van Derksen geen spoor van de criminele terreur die licht-en zwaar-getintiërs de laatste decennia door Nederland hebben getrokken. Maar gelukkig doet Gijp op 28 minuten een verlichte uitspraak:

“Toen ik 16 was zei mijn moeder al: als er twee Marokkanen en een Turk in een auto zitten dan moet je nooit claxonneren. Niet doen!”

Waarop Genee lafjes: “Tsja, ik weet niet of dit helemaal goed valt . . . . .”

Derksen valt in: “Geert Wilders zit al te applaudisseren thuis in zijn bunker!”

Let op hoe vergenoegd Derksen bij deze opmerking zit te kijken. De werkelijk schrijnend domme immoraliteit van zijn gemakzuchtige gelul dringt totaal niet tot hem door: hier hebben we het dus over een cultuur die de wereld al 1400 jaar heeft overspoeld met massamoord, slavernij, racisme en terreur, die de laatste decennia bezig is Nederland en Europa te ontwrichten met misdaad, parasitisme en islamisering en wat doet Derksen? Die genottert over het feit dat de man die dit aan de kaak stelt een gevangene is in zijn eigen land. Dan ben je dus geschift. Maar echt.

Op 40:25, als het gaat over Ajax-speler Boilesen, geeft Derksen er blijk van dat hij de portée van de grap van Gijp heeft begrepen. Hij zegt:

“Het enige voordeel met Boilesen is dat als je ergens voor een stoplicht staat dan mag je rustig toeteren.”

Gijp: “Jajaja , en dít doen, je middelvinger opsteken, naar Boilesen.”

Het is jammer dat Boilesen een Deen is en geen Zweed, want Gijp bedóélde natuurlijk dat Johan Derksen en zijn Zweedse Saab en Kristoffer Peterson die wél een Zweed is net zo hard bezig zijn ten onder te gaan als heel Zweden zelf en wel aan laffe lankmoedigheid.

Kristoffer Peterson? Dat is een speler van FC Utrecht, die een paar weken geleden door zijn Marokkaanse teamgenoot Anouar Kali een gebroken kaak werd geslagen. In een interview meteen daarna liet de Zweed Peterson al weten dat hij Kali al had vergeven. Ja, dat ook door Saab-rijder Derksen verkeerd begrepen Christendom is de reden dat heel Zweden en heel Europa bezig is ten onder te gaan aan islamitische agressie. Anouar Kali is inmiddels verkocht aan Al-Arabi uit Qatar.

Anouar Kali

Anouar Kali

Kristoffer Peterson

Kristoffer Peterson

Ah, Qatar! Dat herinnert me eraan dat ik de domme Wildershaat van Derksen al eerder gefileerd heb in twee stukken. Ga ze lezen, want ze zijn net zo goed geschreven als het onderhavige artikel. Let vooral op Derksens uitspraak dat de nazislamitische Führer van Qatar natuurlijk totaal niet op de hoogte is van de wrede en corrupte praktijken waardoor er doden vallen bij de stadionbouw voor de Hete Wereldkampioenschappen Voetbal in 2022. Waar hebben we dat toch eerder gehoord: “Der Führer weiss das nicht!”

Ik ben u nog de verklaring van de titel boven dit stuk schuldig. Op 3:35 horen we Derksen zeggen:

“Van de VVD hoeven ze niet meer te bellen. Sinds ze met Geert Wilders samen geweest zijn, wil ik niks meer met de VVD te maken hebben.”

“Samen geweest”. Ooit vrees voor indirecte besmetting kwezelachtiger verwoord gehoord? Ga ik hier nog iets aan toevoegen? Ga ik dit nog verder uitleggen? Lijkt me niet nodig. Tsjonge-jonge: wat moet je dán een kwal zijn, als je zó iets zegt! En dan te bedenken dat Derksen ooit heeft moeten verhuizen vanwege terreur door Marokkanen. De linkse ziekte die bezig is Nederland, Europa, het hele Westen te slopen kan niet beter geïllustreerd worden.
________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron