Op Ezra Levant heb ik al eens eerder opmerkzaam gemaakt. Hier legt hij uit dat Hamas en de nazi’s precies, maar dan ook precies hetzelfde zijn en dat de echte bazen van Hamas de Ayatollha’s van Iran zijn die een atoombom aan het bouwen zijn om Israël te vernietigen. Hij stelt nog maar eens vast dat in het charter van Hamas vele malen staat dat Israël vernietigd moet worden en hij laat een recente preek van een Hamas-imam zien van Hitleriaanse proporties: net zo hysterisch vol Jodenhaat en de belofte de Joden allemaal uit te roeien. Wat ook in de straten van het Westen door linkse activisten hand in hand met moslims wordt gezongen – “From te River to the sea/Palestine will be free” – is code voor: we zullen Israël vernietigen en alle Joden vermoorden.

Levant vertelt kort het verhaal van Gaza: hoe in 2005 Israël de eigen mensen met geweld uit hun schitterende woonomgeving in Gaza haalde en zo’n 300 broeikassen aan de “Palestijnen” aldaar schonk, waarna de “Palestijnen” de broeikassen vernielden omdat ze van Joden kwamen. De “Gazanen” maakten van hun nieuwe staatje Gaza niet een mooie, welvarende stadstaat, zoals mogelijk geweest zou zijn met die gunstige ligging aan zee, maar een lanceer-inrichting van raketten richting Israël. Tot Israël in de zomer van 2014 via de operatie “Protective Edge” een eind maakte aan de raketten-regen.

Levant zet een aantal mainstream-media commentaren achter elkaar waarin tijdens die operatie geklaagd wordt dat er zoveel meer Gazanen dan Israëli’s sneuvelen. En natuurlijk wordt in die commentaren ook benadrukt dat de Gaza-slachtoffers vooral ”burgers” zijn. Levant vermeldt niet dat dit soort cijfers altijd uit de koker van Hamas komen en dat niemand ze kan controleren. Maar hij stelt wel vast dat volgens de Westerse media de Joden zich dus rustig moeten laten afslachten, zoals dat gebeurde door de nazi’s in WO II. En dat er geen protest is als moslims elkaar bij tienduizenden afslachten in het verder Midden Oosten. Alleen als Joden zich verdedigen ontstaat er verontwaardiging.

Levant wijst op de tunnels die Hamas heeft gegraven met het hulpgeld dat ze ontvangen van de EU en de VN. Dat zijn geen primitieve tunneltjes die met een schop gegraven zijn maar grootscheepse projecten, professioneel, diep onder de grond, met staal en beton die onder de grens van Israël met Gaza door liepen en bedoeld waren om verrassings-terreur-aanvallen te doen in Israël. Dus mensen ter plekke af te slachten, maar ook om gijzelaars te nemen. Er werden in de tunnels wapens, nagemaakte uniformen van het Israëlische leger, tranquillizers en handboeien gevonden. Levant vermeldt niet dat de “blokkade” die Israël heeft ingesteld rond Gaza alléén betrekking had en heeft op spullen waarmee dit soort tunnels gebouwd kunnen worden – (voedsel, medicijnen, kleding en wat dies meer zij mag allemaal vrijelijk naar Gaza ingevoerd worden) – maar dat blijkbaar die blokkade niet heeft gewerkt. Israël ontdekte de terreur-tunnels dank zij de zelfverdedigende operatie “Protective Edge”.

Levant maakt herhaaldelijk de vergelijking tussen wat Hamas doet en wat de nazi’s deden in Auschwitz. Het is in feite hetzelfde, zegt hij, met dezelfde bedoelingen, maar met andere middelen. Levant vraagt retorisch: als Hamas werkelijk vergassing-installaties voor de Joden zou bouwen, zou de wereld dan tot inkeer komen? En hij antwoordt: welnee! De nieuwe Holocaust wordt openlijk gepland en het Westen met zijn 70 jaar oude “nooit meer” staat erbij en kijkt ernaar en is vooral bezig Israël de les te lezen. Het zal deze keer geen 6 jaar hoeven te duren, die nieuwe Holocaust. Het zou in 6 seconden kunnen, middels een Iraanse atoombom. En de nazi’s zijn deze keer niet alleen in Duitsland geconcentreerd, maar ze zijn overal in de straten van de Westerse steden, demonstrerend en schreeuwend om de dood van de Joden en de vernietiging van Israël.

Levant laat een tweet zien van een mooi jong Canadees meisje van Arabische afkomst, Afreeda Zaman – aan een Joodse vroegere klasgenoot van school! – waarin gezegd wordt dat Hitler gelijk had en dat alle Joden afgemaakt moeten worden. “All the Jews deserved to die during the Holocaust.” Een fraai poster-meisje voor de nieuwe Hitlerjugend, zegt Levant.

Levant waarschuwt: deze nieuwe moslimische nazi’s die zich al 5e colonnes overal in het Westen bevinden, de Hamas-al-Qaeda-IS-etcetera-aanhangers, zullen niet stoppen bij de vernietiging van Israël en het vermoorden van de Joden.

Bij toeval stuitte ik op een toepasselijke passage uit een oud stuk van mezelf (november 2012)  onder de titel: “Israël onder dubbelchantage van Hamas en Media”:

“Als ze [de Palmaffia’s] vandaag met terreur ophouden is het vandaag vrede en kan men eindelijk aan gewoon leven beginnen. Maar dat is voor een Palmaffia als Hamas onmogelijk: een maffia leeft bij roof, geweld, afpersing en corruptie.  Bovendien is dit een maffia met een “religie”, namelijk de islam, een “geloof” dat het recht van de sterkste mannen verbindt met seksuele gratificatie. Deze ideologie haalt het allerslechtste in de foutste mannen naar boven met de sterkste van motivaties: seks. Deze ideologie kan alleen vernietigd worden, niet hervormd.”

In Canadese straten:

In Canadese straten: “We wil kill all the Israel!”

___________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron

Advertenties