In het midden de grote mysticus

In het midden de grote mysticus “Kassander” met zijn smaakvolle masker. Aan zijn rechterzijde staat Eddy Terstall Terstall en aan zijn linkerkant Hans Jansen (R.I.P.)

Ik ben wel eens stijlloos geweest tegen Van Rossem van GeenStijl en daarvoor heb ik netjes mijn excuus aangeboden. Maar ik vermoed dat-ie er van geleerd heeft. Eigenlijk heb ik ze bij GeenStijl alles geleerd wat echt van belang is inzake de islam, Israël en Geert Wilders. Nou ja, álles . . . . . . . tot Hans Jansen kwam en daarna “Spartacus”, maar eigenlijk waren ze zonder mijn spirituele lessen nooit voldoende geestelijk rijp geraakt om Hans te kunnen waarderen. Ik weet trouwens dat ze niet zelf op het idee zijn gekomen om Hans te engageren. Ze zijn ter redactie getipt door iemand . . . . . eh . . . . . uit de filmwereld en die was weer op dat idee gebracht door een vriend van Hans Jansen die ooit ook een heel goede vriend van mij scheen te zijn.

Genoeg geroddeld!

GOLAN HOOGTE CARTOONIk citeer nu uit een van mijn sermoenen die de redactie van GeenStijl op het goede pad gebracht en gehouden hebben. Het is november 2012:

“Is dit nou, vraag ik aan arrogant huftertje Van Rossem ‘volgens goed semitisch bezettingsgebruik’? Ik denk zelf ook na . . . . . .  En verdomd! Van Rossem heeft gelijk! Het is inderdaad goed Semitisch gebruik om na één Holocaust en drie hernieuwde pogingen tot genocide  – in 1948, 1967 en 1973 – eens te gaan kijken hoe daar een definitief einde aan gemaakt kan worden. Israël zal de Golan nooit meer opgeven. En ze hebben het recht van de hele kosmos aan hun zijde. En jij bent een kosmisch zelfingenomen domme kwal, Van Rossem, met je mainstream-antisemitisme.”
________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron