PVV CARTOON FILMPJE REL. 2Een perversje op “Joop.nl” is natuurlijk geen nieuws, want ” Joop.nl” (VARA) doet uitsluitend in verse perversjes. Maar dit was wel héél kleinzielig en smerigjes. Een van de comments pakte de essentie:

“Gaan we nu doen alsof de onhandige verwisseling van NPO en NOS hier de essentie is van deze kwestie? Zijn we zo blind geworden?”

Nou zijn ze bij Francisco van Jole c. s. echt niet blind, maar voluit ziende bewust kwaadaardig. Wat zou moeten gaan over de Vrijheid om het Grootste Totalitaire en Terroristische Kwaad te bekritiseren dat ooit de vrije wereld bedreigde, perverteerden de rotzakjes dus tot . . . . . .

PVV-leider weet verschil niet tussen NPO en NOS

Nu wil ik eraf wezen, maar ik denk dat het nog geen jaar geleden is dat ik Tom Egbers bij Nieuwsuur zag zitten en dat hij gecorrigeerd moest worden door Mariëlle Tweebeeke. Want Egbers had het over “te zien bij de NOS” in plaats van “te zien bij de NPO”. Dus . . . . .

Het volk dat door “de Joop” bediend wordt is overigens zo mogelijk nog creepyderder dan de site zelf: men is unaniem van mening dat Geert Wilders expres een verkeerd filmpje heeft ingestuurd om stennis te maken. Maar het NPO-journaal . . . . . . sorry . . . . . het NOS-journaal bericht in de acht-uur aflevering van zaterdagavond 20 juni – kijk vanaf 6:40 – dat het bedrijf “Infostrada” dat de uitzending moest verzorgen inmiddels excuses heeft gemaakt voor de fout. De mogelijkheid dat er een Joop-adept bij “Infostrada” een expressievelijk foutje heeft gemaakt, zal wel heel ver van de VARA-leefwereld liggen. Enfin, sabotage of niet: het heeft goed uitgepakt en de aandacht voor het filmpje is er alleen maar door vergroot.

PVV CARTOON FILMPJE REL_________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron