Zelfs als er een vernis van aangepastheid is, dan nog schuilt bij verreweg de meeste moslims onder dat laagje een harde kern van irrationalisme. Ik heb het in de afgelopen 40 jaar herhaalde malen mogen constateren. Door de bank genomen zijn ze in laatste instantie niet voor rede vatbaar. En dat komt omdat de islam een “religie” is die vanaf het begin expliciet de Rede heeft uitgesloten als mogelijke bron van kennis. Dit in tegenstelling tot het Christendom, waarin vooral tijdens de Verlichting gold: God is Rede. En ik sluit niet uit dat in 1400 jaar islam, dat is 70 generaties, veel moslims genetisch gemuteerd zijn en DNA-matig niet meer in staat zijn tot een rationeel vertoog en een redelijke dialoog. Is dat “racistisch”? Tsja, maar wat als het óók nog wáár is? In elk geval zijn de maatschappijen, staten, culturen, samenlevingen die de islam in die 1400 jaar gecreëerd heeft anti-humaan en agressief op een manier die één op één met het nazisme is te vergelijken. Wat dat betekent voor de toekomst van Europa hoef ik niet uit te spellen. En er zijn velen onder onze quasi- en verraders-elite die niet kunnen wachten tot die toekomst aangebroken zal zijn. Een van hen is de “Minister van Buitenlandse Zaken” van de EU, de communiste Federica Mogherini.

Mogherni met Palmafia-baas Abbas

Mogherini met Palmafia-baas Abbas

Mogherini met nog een andere welgedane Arabier

Mogherini met nog een andere welgedane Arabier

Terzake! Moslim-irrationalisme! Asjeblief! Ga toch die werkelijk geestige en hilarische video van 6 minuten bekijken waarin het irrationalisme van de moslim op de hak wordt genomen: “If I only had a brain”!

Ik zou die redeloosheid van moslims anecdote-gewijs gemakkelijk met een aantal voorbeelden uit eigen ervaring kunnen illustreren, maar de kern ervan is telkens: je komt héél erg aardige en zelfs redelijk opgeleide moslims tegen, maar zo gauw je kritiek op hun geloof hebt, klappen ze volledig dicht en is het over met het ongedwongen contact. Ze zijn in de kern (bijna) allemaal volstrekt hysterisch, hoe bedaard en redelijk ze aanvankelijk ook overkomen.

GeenStijl laat een video zien – de video is weg bij GeenStijl: hier nog wel – gemaakt vanuit een nachtelijk raam door een Marokkaanse terwijl ze zelf staat te schreeuwen dat de politie-agenten haar elfjarige broertje niet onder schot mogen houden, want dat zulks machtsmisbruik is. Deze Selma Yas heeft blijkbaar die opnames zelf op Facebook gezet, maar ook een tekstbericht gemaakt waarin ze zegt dat de jongen 14 is. Vervolgens heeft ze natuurlijk ingezien dat ze zichzelf tegensprak en uren later een tweede tekstbericht gemaakt, waarin het broertje ook ineens 11 jaar is. De waarheid is natuurlijk dat-ie 14 is, maar dat ze in die schreeuwpartij tegen die agenten hem zo jong en onschuldig mogelijk wilde laten zijn. De 14-jarige knaap was overigens zojuist betrokken geweest bij een beroving waarbij een vuurwapen gebruikt was.

Op de Facebook-pagina van Selma Yas waren op het moment dat ik hem zag een 40-tal reacties te zien. Zonder uitzondering moslim-namen en zonder uitzondering helemaal empathisch voor Selma en een aantal grof scheldend op de politie. Echt, het is een redeloze stam en ik zou bijna gezegd hebben “het wordt tijd dat de politiek en de media dit gaan inzien”, maar het is natuurlijk al te laat en ze gáán het niet inzien.

Ik vroeg eerder: “Zijn die Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?” Mijn natte vinger zegt: 75% komt door de islam en 25% van de misdadigheid komt autonoom uit de Berberse “cultuur”.

Ik schreef eerder:

“( . . .) een filmpje op YouTube: ‘Kankermongool, je halve kont staat open, slet!’ Uit nog een filmpje op YouTube [inmiddels verwijderd]: ‘Joden moeten uitgeroeid worden. Ik heb graspin hier, ik wil ze gelijk prikken, die Joden.’ En uit een berichtje op GeenStijl: ‘Tasjesrover (M) trapt zieke mevrouw (60) kapot’. Ik haal het uit het programma ‘Lichtgetinte huidskleur gezocht‘. Van het overzicht van het Marokkanenprobleem 2012 van GeenStijl. Uit een stukkie van Joost Niemöller die in juli 2013 de oogst aan een paar zomerweken van Marokkanen-terreur etaleert. En dat is dan nog alleen maar wat het nieuws haalt. En uit mijn eigen ervaringen natuurlijk, waarmee ik pagina’s kan vullen, wat ik in 2006 al inderdaad heb gedaan, ga maar eens lezen.

Wat het nieuws haalde, zei ik net. En dan heb je nog wat het nieuws niet haalde. De zomerzondagmiddag van 21 juli 2013 in een Amsterdams park. Een aantal Marokkanen met scooters staan bewust een breed pad te blokkeren.  Een echtpaar met een kinderwagen dat er graag langs wil wordt openlijk geterroriseerd. Van een jong stel dat komt aan fietsen, waagt de man het om te bellen. Hij wordt meteen bedreigd. ‘Hé, klootzak, ik maak je kapot. Maar eerst vermoorden we je wijf voor je ogen.’

Hij is hier boven al aangelinkt, maar ga vooral bovenstaande video [inmiddels verwijderd, maar hier nog wel te zien]  van drie kansenparelende cultuurverrijkertjes (nog) eens bekijken. Ze zijn zó “verontwaardigd” over wat Israël de “Palestijnse broeders” aandoet dat ze vinden dat alle Joden dood moeten. Dat is natuurlijk de verdienste van de schotelantenne, maar toch ook van de Israël-demonisering door de Nederlandse main-sewer-media.

En nog maar eens die Turkse ginger, die de vanzelfsprekendheids-barrière in de Jodenhaat doorbrak?

Ik schreef eerder:

“Ga eens naar die één minuut durende nieuwsflits van POW. Geluidsfragment van die juweliersvrouw uit Deurne die 112 belt nadat ze die twee Marokkaanse overvallers heeft neergeschoten. Haar paniek maakt vooral duidelijk dat ze niet wil dat de twee rotzakken kapot gaan. Let wel: dit tuig heeft haar en haar man overduidelijk naar het leven gestaan met vuurwapens. En dan zien we een paar reactietjes uit de Marokkaanse gemeenschap. Die Marokkanen daar in Deurne zijn dus heel verontwaardigd. Een grietje met een vette groene hoofddoek: ‘Kun je net zo goed een pistool pakken en iemand zó neerschieten: dat gáát niet!’

Ja, dat is krankzinnig, maar het is géén individuele gekte. Het hoort bij de islam. De moslim is namelijk nóóit de schuldige. Is het nog steeds niet doorgedrongen tot linkse halve garen dat Marokkanen standaard altijd alles ontkennen, al zijn ze betrapt op heterdaad of staan ze uitgebreid op bewakingscamera’s? Ze zijn nóóit schuldig en hebben áltijd gerechtvaardigde grieven. En als ze de kans krijgen dan slaan ze collectief aan het moorden. ( . . .) Ze zijn echt totaal geschift. Elke redelijkheid is deze types gewoon genetisch vreemd.”

“Ja, de nabestaanden hebben de bewakings-camera-beelden ook gezien.” Maar mooi dat ze naderhand een aanklacht tegen de juweliersvrouw indienden. Ongeveer zoals je niet je eigen islam maar de Nederlandse staat verantwoordelijk houdt voor de Syrië-gang van je kroost.

Met innige stem:

Met innige stem: “De mensen zijn héél boos. Vooral de Marokkaanse.”

“Niet goed dat de juweliersvrouw vrijuit gaat, want ze heeft wél een moord op haar naam staan.”

“Kun je net zo goed een pistool pakken en iemand zó neerschieten: dat gáát niet!”

“Kun je net zo goed een pistool pakken en iemand zó neerschieten: dat gáát niet!”

“Ik denk dat er best wel veel rellen zullen komen als het allemaal zo doorgaat.”

“Ik denk dat er best wel veel rellen zullen komen als het allemaal zo doorgaat.”

En dan is er nóg een filmpje van POW-nieuws waarin parelkansers de term “perversie” van een nieuwe dimensie voorzien:

“Niemand heeft het recht om twee mensen koelbloedig te vermoorden.”

“Niemand heeft het recht om twee mensen koelbloedig te vermoorden.”

“Als er twee Hollanders waren doodgeschoten, dan was heel Holland weer in onroer. Als je iets kan bijverdienen . . . . . [interviewer: met een geapende overval!?] . . . .  gewapend, ja ik weet het, maar de juwelier was ook gewapend. Belachelijk dat die vrouw niet vervolgd wordt. Er is geen recht in Nederland. Je hebt soms problemen als je jong bent en iedreen wel wel eens iets moois dragen of kopen. [interviewer: dan ga je toch gen overval plegen?!] Ja, maar als je geen werk hebt, wat doe je dan? Hij was geen beroepscrimineel en hij was nit al erder berecht voor zulke dingen, zoals dat in de krant staat.”

“Als er twee Hollanders waren doodgeschoten, dan was heel Holland weer in onroer. Als je iets kan bijverdienen . . . . . [interviewer: met een gewapende overval!?] . . . . gewapend, ja ik weet het, maar de juwelier was ook gewapend. Belachelijk dat die vrouw niet vervolgd wordt. Er is geen recht in Nederland. Je hebt soms problemen als je jong bent en iedereen wel wel eens iets moois dragen of kopen. [interviewer: dan ga je toch geen overval plegen?!] Ja, maar als je geen werk hebt, wat doe je dan? Hij was geen beroepscrimineel en hij was niet al eerder berecht voor zulke dingen, zoals dat in de krant staat.”

“Abdel [een van de overvallers] was goeie jongen. Hij geeft kleine boys uit de buurt geld om snoep te kopen. Ik heb geen woorden voor die vrouw dat ze er ongestraft mee weg komt, Is hun fout. Je hebt geen rcht om iemand door de kop te schieten. Nou heeft Geert Wilders zijn zin: twee Marokkanen minder.”

“Abdel [een van de overvallers] was goeie jongen. Hij geeft kleine boys uit de buurt geld om snoep te kopen. Ik heb geen woorden voor die vrouw dat ze er ongestraft mee weg komt. Is hun fout. Je hebt geen recht om iemand door de kop te schieten. Nou heeft Geert Wilders zijn zin: twee Marokkanen minder.”

“Niet leuk voor die jongens. En die vrouw krijgt niks. Is niet normaal.”

“Niet leuk voor die jongens. En die vrouw krijgt niks. Is niet normaal.”

“Dus als ik een zaak heb, mag ik ook iedereen neerschieten die mij berooft. Ze moet minimaal levenslang en TBS krijgen.”

“Dus als ik een zaak heb, mag ik ook iedereen neerschieten die mij berooft. Ze moet minimaal levenslang en TBS krijgen.”

Deze knaap wijst er op dat de overvallers in het hoofd en hart zijn geschoten [zal wel een leugen zijn] wat volgens hem wijst op grote koelbloedigheid van de juweliersvrouw.

Deze knaap wijst er op dat de overvallers in het hoofd en hart zijn geschoten [zal wel een leugen zijn] wat volgens hem wijst op grote koelbloedigheid van de juweliersvrouw.

___________________

Dit stuk is doorgeplaatst op E. J. Bron