Montasser AlDe'emeh met zelfbewuste blik en

Montasser AlDe’emeh met zelfbewuste blik en “Palestijnensjaal”

“Dit is geen bedreiging of wat dom gepraat. Dit is een oorlogsverklaring en de plannen zijn al gesmeed. Alles gaat de lucht in in België. Bibliotheken, scholen, ziekenhuizen, winkelstraten, discotheken. ( . . .) Alle plaatsen waar ongelovigen zijn. Wij houden geen rekening meer met al het gepraat over onschuldige slachtoffers. Alle ongelovigen worden vermoord. We doden hen zoals zij ons doden. Begrepen?”

“Geen gepraat meer. Daarvoor is het te laat. De komende dagen, weken, maanden en jaren zal er alleen maar terreur zijn in jullie wijken, jullie straten, jullie huizen en jullie slaapkamers. De broeders zullen alles doen om de ongelovigen te terroriseren en ze staan binnenkort in Europa.”

“Jullie [moslimjongeren in België] zijn de slapende leeuwen die moeten ontwaken en elke ongelovige op straat afslachten”.

Eens even kijken of jullie het snappen, lezers. Test! Het bovenstaande is te vinden in een artikel in het Belgische Knack van donderdag 20 augustus 2015. De vraag luidt: wat is het meest opvallend woord in de volgende zin in het linkse, censurerende collaboratie-blaadje “Knack”?

“De dreigboodschap zou zijn ingesproken door de Antwerpse Syriëstrijder Abdellah Nouamane (20), die lid was van Sharia4Belgium en in juni 2013 naar Syrië vertrok, er eerst vocht namens Al-Nusra en later voor Islamitische Staat.”

Héél goed! Dat is het woord “Syriëstrijder” meer specifiek het tweede deel van het woord, namelijk “strijder” voor een totaal-terrorist die genocide op de Belgen wil plegen.

Het is een heel klein detail, die aanduiding “strijder”, maar kosmisch tekenend voor de diepte waarmee de kanker van de collaboratie tot in het merg van de linkse monopoliecultuur is ingevreten. Het heeft iets weg van de manier waarop de Israël-demonisering wordt verzorgd door diezelfde pensée unique: het zit in alle keuzes en in alle details.

In het bericht in Knack komt iemand ter sprake over wie ik het ook wel eens heb gehad, namelijk Montasser AlDe’emeh:

“Het dreigement werd niet gepost op sociale media maar via WhatsApp verstuurd naar jihadspecialist Montasser AlDe’emeh, die zowel ouders van Syrië-strijders als teruggekeerden begeleidt. ( . . .) Voor zijn onderzoek naar de beweegredenen van Syrië-strijders trok Montasser AlDe’emeh vorig jaar zelf naar het front en hij houdt contact met Vlaamse jihadisten daar. ( . . .) AlDe’emeh zegt zeker te zijn dat een meerderheid onder de Belgische moslims absoluut geen oren naar de boodschap heeft.”

Nog maar eens een kleine bewustzijns-test, lezer? Wat is het typisch linkse trekje in deze passage? Juist! Dat is de impliciete boodschap dat het maar een minderheid is en dat IS eigenlijk een afwijking van de islam is. En dat is niet waar, want de onhervormbare islam is in zijn geheel en in de mainstream een genocidale en totalitaire leer die elke essentie met het nazisme deelt. En dan is er ook nog de naïeve aanname dat je jihadisten therapeutisch kunt benaderen. Dat is volgens Nicolai Sennels, een Deense psycholoog die honderden islamitische misdadigers heeft behandeld, onmogelijk.

En dan komt het mooiste. Een pervertering die al jaren onder een paar van mijn vrienden en bekenden een running gag is, maar waarvan we wisten dat-ie ooit echt zou komen. Ongeveer zoals wanneer de “Palestijnen” alsmaar niet kunnen ophouden met terreur dat aan Israël moet liggen.

Montasser AlDe’emeh:

“Maar de kans is reëel dat enkelingen wel naar geweld zullen grijpen en daarom wil ik duidelijk maken wat IS hiermee beoogt. IS heeft niets liever dan dat de moslimhaat oplaait, dat er varkenskoppen naar moskeeën worden gegooid of dat die zelfs in brand worden gestoken. Zo kan ze westerse moslims vertellen dat zij hier niet veilig zijn en ze beter ook vertrekken naar het kalifaat. Eigenlijk zijn islamhaters objectieve bondgenoten van IS.”

Daar is-ie! Islamitische terreur? Dat komt van dat islam bashen door die islamofoben! Dus ongeveer zoals je de Holocaust en de hele Tweede Wereldoorlog aan nazifobie zou wijten.

En bij Knack slikken ze het voor zoete koek.

UPDATE 21 AUGUSTUS:

In een nieuw interview met Montasser AlDe’emeh in de Standaard van 21 augustus 2015 benadrukt hij nog eens dat “Belgen moeten weten tot wat IS in staat is”.

Maarrr . . . . . . . tegelijk zegt hij:

“Er verschijnen iedere dag negatieve artikels over IS. Zo wordt dagelijks het imago van de moslims besmeurd.”

Besmeurd? Dus hier is weer eens de ontkenning dat IS de ware en onveranderlijke islam vertegenwoordigt, dus die islam met meer dan 200 oproepen in de Koran om de ongelovigen te be-oorlogen en die meer dan 20 oproepen om ze te doden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het voorbeeld van de Profeet Mohammed, massamoordenaar, roofmoordenaar, sluipmoordenaar, slavenhaler, leugenaar, bedrieger en extreme polygamist.

Ik vraag me af of bij AlDe’emeh inmiddels het inzicht is doorgebroken dat IS wel degelijk de ware islam vertegenwoordigt, maar dat hij dit soort zinnen, over dat “besmeuren” invoegt om zich in te dekken, dus gewoon uit angst. Want hij zegt inderdaad dat hij doodsbedreigingen heeft gehad.

UPDATE 22 APRIL 2016:

Montasser heeft een positieve ontwikkeling doorgemaakt en hij verdient eerherstel!

______________

Advertenties