U begrijpt dat de hidzjra hier als Arabische aanstormende hengst is verbeeld, want de aanstormende Profeet mag niet en dat zou ook maar slapende christenhonden wakker maken

U begrijpt dat op deze “trekking-poster” de hidzjra als Arabische aanstormende hengst is verbeeld, want de aanstormende Profeet mag niet en dat zou ook maar slapende christenhonden wakker maken

Dat wordt toch onderschat, het positieve belang van die islamitische migratie. In de eerste plaats in de zin van rasverbetering. Youp van ’t Hek heeft daar als eerste op gewezen. Naar aanleiding van de observatie dat het verzet tegen de islam van Geert Wilders cum suis neerkomt op seksuele jaloezie op de viriliteit van die jonge moslims – “testosteronbommen”(!) – ziet Youp het volgend scenario voor zich: hunkerende dames als in Amsterdam-Zuid die genoeg hebben van dat weke witte vlees van halfzachte Metro-mannen zijn er natuurlijk overal in Noord-West-Europa. Het zou wel eens kunnen dat die dames massaal naar de “vluchtelingen-centra” trekken om met bruine en viriele moslims te gaan paren. Youp ziet daaruit een sterk verbeterd en veelkleurig nageslacht voortkomen.

“Ik denk dat dat de angst van Geertje en zijn rechtse kornuiten is. Er komt vers bloed in de gedaante van een paar duizend mooie jonge mannen met een oosters temperament. En daar kan de gemiddelde PVV’er niet tegenop. Die hangt met zijn overgewicht op de bank en kijkt naar soortgenoten ( . . .). De hunkerende vrouwen zijn klaar met dit type mannen. Ze willen een Irakees, een Koerd of een Syriër. En ze mijmeren zacht over de prachtige kinderen die dit soort combinaties oplevert. Wat een heerlijke toekomst!”

Dat zou betekenen dat de vervanging van de bevolking van Europa niet alleen pure verdringing zal zijn, maar ook vermenging. Toch nog de verhoopte “Melting Pot”! Ik heb Youp niet over “negers” gehoord en dat is begrijpelijk, want echt zwarte mensen en moslims dat ligt toch onderling gevoelig. En het is natuurlijk wel zo, dat – de islamitische traditie getrouw – alleen de mannelijke moslims de witte vrouwen gaan neuken. Er zal geen rasvermenging plaats vinden doordat witte mannen moslimvrouwen bevruchten. En dat is misschien maar goed ook, gezien de inferioriteit van, zoals Youp treffend zegt “afwasmachine-uitruimende watjes”.

Dr. Bill Warner is wat zijn naam zegt: een waarschuwer, een enorme droogkloot en net zo’n enorme deskundige op het gebied van de islam. Hij heeft een videootje on-line gezet waarin hij zelfs mij, toch ook niet geheel óningevoerd in islamibus, een aandachtspuntje onder de aandacht brengt. Namelijk dat die migratie van moslims misschien wel voortgedreven wordt door de oorlog en de ellende die de islam altijd en overal veroorzaakt, maar toch ook door de gedachte van de hidzjra (hidjra, hegira), dat is de tocht van Mohammed in 622 na Christus vanuit Mekka, dat hem verbande, naar Medina, alwaar hij al snel begon met zijn geloof opdringen, terreur, roofmoordtochten, critici uit de weg laten ruimen en Joden vermassavermoorden. Binnen de kortste keren was niet alleen Medina in Mohammeds macht, maar ook Mekka en het hele Arabische schiereiland. En honderd jaar later, in 732, stonden de legers van Mohammed niet alleen tot aan de knieën in het bloed maar deden ze dat tot in Afghanistan en tot in Zuid-Frankrijk. Poitiers 732 Karel Martel: ring a bell?

Die hidzjra was dus vanuit het islamitische, dus het totalitair-testosteronaire perspectief een geweldig succes. Dat testosteronair aspect heeft overigens, puur wetenschappelijk gezien, twee sub-aspecten: het neuk-sub-aspect en het moord-sub-aspect. Ik heb het wel eens zó verwoord:

“Tenslotte, zo bedacht ik, gaat die islam alleen over neuken . . . . . . . en de manieren om aan zoveel mogelijk jonge vrouwen te komen. Die manieren blijken roven en moorden te zijn en die manieren blijken toevallig ook nog testosteronverhogend waardoor je weer meer zin in neuken krijgt. Dat geloof zit goed in mekaar en ik begin steeds beter te snappen waarom vrouwen er zo dol op zijn.”

U ziet: Youp en ik zijn hier één geest. En ga toch vooral die kleine vijf minuten naar Wim Waarschuwer luisteren, die vertelt onder andere dat de hele jaartelling van de moslims nicht von ungefähr vanaf de hidzjra (hidjra, hegira) wordt gerekend.

Hieronder ziet u wat afbeeldingen van hidzjra-propaganda-materiaal dat ik op een moslimvriendelijke website heb gevonden. Er is werkelijk vanalles met “hegira”: gewone bekers, reis(!)bekers, petten, T-shirts sleutelhangers, magneetjes, I-pad-hoesjes, stickers, muismatten, wenskaarten, posters, schorten en misschien nog wel meer. Let op de typerende gebrekkige vertaling uit het Engels in het Nederlands. Maar let vooral ook op het Engels, want vele items hebben een Engels opschrift: “I love Trek”. Het is dus vooral ook op de “ontvangende landen” gericht. Maar hier hebben we het dus niet over het gewone “trekking” met je wandelschoen erop uit en dan ook weer terug. Dit is vorm van “trekking” waarbij het de bedoeling is om op de plaats van bestemming te blijven en die te islamiseren.

Verdorie: ben ik onderweg, al schrijvend aan het bovenstaande, mijn ironiserende Youp-toon toch langzaam verloren.

hidzjra 1

hidzjra T shirt

hidzjra T shirt 2

hidzjra petten

hidzjra beker hidzjra magneetjes

hidzjra muismat

hidzjra treks i pad

hidzjra treks reisbeker

______________

Advertenties