Nee, Youp van t‘ Hek heeft niet echt in de Al-Aqsa-moskee gepredikt, maar er op 15 september jongstleden stond daar wel een spirituele intellectualist uit de islamitische wereld die dezelfde ideeën over rasverbetering heeft als Youp. Hij vertelt dat het Westen de moslims haat. Dat Duitsland die vluchtelingen alleen opneemt om ze uit te buiten. Dat ze de werkkracht van die moslims nodig hebben omdat ze onvruchtbaar zijn geworden. Dat de moslims ze die vruchtbaarheid wel eens zullen geven. Dat de moslims het Westen onder de voet zullen lopen.

TEMPELBERG PREEK ASIELZOEKERS 2

TEMPELBERG PREEK ASIELZOEKERSPrecies dus wat Youp van ’t Hek ook wil. Ik heb twee stukkies over Youps laatste columns geschreven: “Youp van ’t Hek: de Johan Derksen van de grachtengordel” en “Islamitische immigratie als Jihad én . . . . . . . rasverbetering!”

Ik citeer Youp:

“Ik woon in een deel van Amsterdam waar volgens Het Parool een enorm vrouwenoverschot is. Vruchtbare vrouwen om precies te zijn. Vruchtbare vrouwen die zich dagelijks een tennisarm tinderen in de hoop dat ze op een avond de ware hun hol in slepen. De ware is de vader van hun toekomstige kinderen. Hun eierwekkers tikken meedogenloos. Laatst hoorde ik twee prachtige vrouwen van eind dertig in de buurtkroeg klagen over de saaie Nederlandse mannen. Afwasmachine-uitruimende watjes. De dames verheugden zich verschrikkelijk op de stoet vluchtelingen die onze kant op kwam.

De mooiste zuchtte: “Ze zijn stoer, slank, slim, hebben iets meegemaakt, hebben niet zo’n tuttige hipstermatras onder hun kin maar een echte baard, kijken begeerlijk waardoor je je weer vrouw voelt en het zijn gelukzoekers! Ze willen iets van hun toekomst maken!” “En volgens Geert zijn het niet alleen gelukzoekers, maar ook testosteronbommen”, lachte de ander. “Als ik ergens aan toe ben…” Toen vroegen ze aan mij of ik wist waar ze de meeste vluchtelingen konden vinden.

“Ik denk dat dat de angst van Geertje en zijn rechtse kornuiten is. Er komt vers bloed in de gedaante van een paar duizend mooie jonge mannen met een oosters temperament. En daar kan de gemiddelde PVV’er niet tegenop. Die hangt met zijn overgewicht op de bank en kijkt naar soortgenoten ( . . .). De hunkerende vrouwen zijn klaar met dit type mannen. Ze willen een Irakees, een Koerd of een Syriër. En ze mijmeren zacht over de prachtige kinderen die dit soort combinaties oplevert. Wat een heerlijke toekomst!”

Wist u, linkse lezer, dat de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem bovenop de puinhopen van de Joodse tempel is gebouwd nadat de Arabische moslims in 638 Palestina bloedig onder het kromzwaard hadden gebracht en de tempel hadden vernield? Nee, natuurlijk niet! U bent inzake Israël opgevoed door de NRC en Youp van ’t Hek en de “correspondente” van het NOS-journaal, de antisemitische rat Monique van Hoogstraten, die onmiddellijk een “reportage” klaar heeft als er een paperclip op het bureau van Netanyahu scheef ligt, maar de Palmaffia-terreur die onder ophitsing van Abbas al weken aan de gang is op de Tempelberg geheel onbesproken laat. De preek van die oncoloog met die pen in het borstzakje van zijn witte jurk maakt onderdeel uit van die terreurcampagne tegen Israël. Likoed Nederland gaat er dieper op in.

Hier nog een preekje van de prettige sheik, van juli 2015, ook in de Al-Aqsa-moskee: de islam zal over de wereld heersen!

_____________________

Advertenties