Maarten van Rossem geeft een lezing onder de titel

Maarten van Rossem geeft een lezing onder de titel “Obama en de VS”: ik heb er geen seconde naar kunnen luisteren

Heb ik wel eens verteld dat Maarten van Rossem in de jury zat die mij een academisch prijsje toekende voor mijn doctorandusskripsie in 1989? Toen was ik blijkbaar nog “links” genoeg in zijn ogen, maar het verschil tussen Van Rossem en mij is dat ik links gebleven ben en dus een vijand van de islam en een vriend van Israël. De altijd zo heerlijk bedaard, bebaard en ook verder behaard in zijn eigen vet dobberende geleerde vindt nu juist dat het allemaal wel meevalt met de islam en dat het “expansieve Israël” veel gevaarlijker is. Als ik de professor-boerenlul zie zitten in een van de vele tv-programma’s waarin hij optreedt, kan ik ‘m wel schieten.

In het tv-programma “De slimste mens” hoorde ik Van Rossem onlangs vertellen dat Obama een geweldig succes had behaald met zijn nucleaire “Iran-Deal” en dat Obama bewezen had dat het óók eens een keertje opgelost kon worden zónder oorlog. Dan ben je dus net zo gestoord als de New York Times. Hoe komt het toch dat “links” overal zijn verstand heeft verloren? Of hebben ze het nooit gehad en heb ook ik me altijd in “links” vergist? In elk geval begrijpt de lezer dat Maarten van Rossem hier alle linkse idioten ter wereld personifieert en alleen maar uitgekozen is om in dit stukkie te figureren om wat aandacht te trekken voor mijn marginale weblogje. En voor het onderwerp dat ik behandel . . . . . . . .

Obama, een moslimbroeder dan wel een apocalyptische gek dan wel beide, heeft met zijn buitenlandse politiek – door het bevorderen van de “Arabische Lente”, dús het bevorderen van IS en door zijn treiteren van Israël – alle demonen in het Midden Oosten los gelaten op de wereld.

Hij heeft álle troepen uit Irak terug getrokken tegen het advies van zijn hele legertop in, alleen omdat hij zijn “zero”-verkiezingsbelofte wilde waar maken. Hij heeft in Libië samen met Hillary Clinton een moorddadige islamitische chaos geschapen waarin zijn eigen ambassadeur gruwelijk werd vermoord door zijn en Clintons nalatigheid. In Syrië hielp hij de krachten die Assad weg wilde hebben, terwijl hij toch inmiddels kon weten wat er los zou komen als Assad weg zou zijn, namelijk iets ergers, iets islamitisch-extremistisch’, hetzelfde dus wat er in Libië na de verdwijning van Khadaffi tevoorschijn kwam en wat er in Egypte oppopte na de verdwijning van Mubarak. In Syrië kreeg Obama zelfs een tweede kans toen hij het nog redelijk “gematigde” zogenaamde “Vrije Syrische Leger” kon helpen door een flight-free-zone in te stellen, dus door te zorgen dat Assad de rebellen niet kon bombarderen. Maar dat deed hij niet en hij wachtte tot Assad chemische wapens ging inzetten en het Vrije Syrische Leger was geïnfiltreerd, verslagen en overgenomen door het helse ISIS.

Maar het ergste is de“nucleaire deal” die Obama en Kerry aan het sluiten zijn met Iran. Die deal zal véél rampzaliger zijn voor het Westen dan de “deal” van Chamberlain met Hitler. Het gaat deze keer nog véél reëler over het overleven van het hele Westen dan in 1938.

Over de suïcidale Iran-deal is veel verstandigs gezegd door mensen op wier oordeel ik afga, maar de kwestie wordt goed samengevat in een paar speeches voor de Amerikaanse senaat. De speech van Lindsey Graham duurt een kwartier en blinkt uit door het vermogen van Graham zijn verbijstering duidelijk te maken over de apocalyptisch-krankzinnige onverantwoordelijkheid van Obama’s Democraten in de Senaat, die zelfs een filibuster gebruiken en er inderdaad in slagen te voorkomen dat er ueberhaupt een debat en een stemming zullen plaats vinden over, zoals Graham zegt, de meest essentiële en catastrofale beslissing in de buitenlandse politiek van de VS in de moderne geschiedenis.

En dan is een speech van de senator Marc Rubio, van slechts drie-en-eenhalve minuut en die hier staat uitgeschreven.

Wat zijn de feiten rond die Iran-deal? Behalve de gebruikelijke verzameling linkse waanzinnigen die je ook onder Joden vindt, zijn er in Israël geen mensen die deze deal goedkeuren. En Israël is het land dat existentieel bedreigd wordt door Iran, dus daar wordt wat scherper nagedacht over de kwestie dan door linkse narcisten in Amerika. De “hoogste leider” van Iran, Ali Khamenei, heeft na het sluiten van de deal nog maar eens publiekelijk verzekerd dat Israël over 25 jaar niet meer zal bestaan, dat de jihad de “Zionisten” in de toekomst elke seconde in angst zal doen leven, dat de VS de grote te vernietigen vijand blijft en dat er verder geen enkele onderhandeling meer zal zijn met de VS over de nu afgesloten deal. Het meest radicale regime op de planeet zal zo dadelijk de meest dodelijke wapens hebben die er bestaan. Het regime van Iran bestaat uit messianistische, apocalyptische fanatici die het als hun religieuze plicht zien het nucleaire Armageddon te doen plaats vinden. Obama gaat dezelfde weg op die Amerika met Noord-Korea al heeft afgelegd: naar een punt waarop het militair te gevaarlijk wordt om het regime nog aan te vallen en nu hebben de gekken in Noord-Korea dus atoomwapens. De deal geeft aan Iran een gelegenheid om op termijn atoombommen te maken en honderd miljard dollar om de intercontinentale raketten te bouwen die ze kunnen dragen. Ze zullen het geld ook gebruiken om hun conventionele militaire macht op te voeren en vooral ook de terreur te intensiveren via hun proxy’s Hezbollah, Hamas en PLO/Fatah. Deze Ayatollah’s zeggen dus openlijk dat ze Amerika en Israël zullen aanvallen. En ze zeggen dat niet alleen om het Iraanse volk gelukkig te maken, als een soort verkiezingsleuzen, want dat hebben ze niet nodig, ze hebben de macht en ze menen gewoon wat ze zeggen. Dat ze de macht hebben werd nog maar eens bewezen in 2009, toen er een revolte tegen de vervalste verkiezingen was. En Obama deed niets, toen de Ayatollahs de jonge mannen en vrouwen in de straten dood sloegen, dood schoten en in de gevangenissen martelden. Als ze hun eigen kinderen in de straten doodschieten, wat zouden ze dan met Westerse christenkinderen doen? In de komend jaren zullen de Ayatollahs doen wat ze ook de afgelopen 35 jaar hebben gedaan.

Ik gebruik veel het woord krankzinnig. En dat is niet zomaar een stijlfiguur om mijn boosheid uit te drukken. Ik bedoel echt dat “links” zo totaal incompetent, onwetend en onverantwoord is op de essentiële gebieden van islam, Israël en immigratie dat er geen ander conclusie meer overblijft: ze zijn klinisch-medisch gek. Ze horen in een inrichting, maar ze zitten breeduit de tv-schermen te vullen, schrijven de kranten vol en hebben leidende politieke posten, zoals Obama. De media zijn eveneens allemaal links en ook allemaal hartstikke gek. Ja, ik weet hoe bot en raar dat klinkt, maar dat is dus echt zo. Niet alleen bij het het NOS-journaal en Nieuwsuur zijn het antisemitische en islamofiele idioten, maar ook de Volkskrant en de NRC en de New York Times zijn kranten die gerund worden door psychoten. Door Jonathan S. Tobin van Commentary werd ik attent gemaakt op een stuk van de “editorial board” van de New York Times. Daar staat dit in:

“( . . .) while Israel undermines stability by failing to negotiate peace with the Palestinians. In the end, what’s most important for Israel’s security is the relationship with the United States. Those ties were put at risk by Prime Minister Benjamin Netanyahu and congressional Republicans, who polarized the debate over the Iran deal. [mijn blauwe vet]

Als je dat zegt, ben je heel simpel niet goed bij je kneiter. Zie voor de “Iran deal” hier boven en ik acht me zo langzamerhand een keertje ontslagen van de plicht tot filering van wat de zwaargewichten bij de NYT over “het vredesproces” zeggen. Als je nú nóg niet weet dat de Palmaffia’s geen vrede zouden kunnen sluiten al zouden ze het ineens willen, omdat ze hun bevolking al 100 jaar in de Jodenhaat aan het marineren zijn, dan ben je echt gewoon starnakels. Hier helpt niks meer aan. Je moet ze opsluiten, in een dwangbuis douwen, een spuitje geven, anything, maar hier helpt geen redeneren meer aan. Ze weten dus niks en ze zijn ook nog eens oninformeerbaar. Je hebt dat tv-programa The Undateables, maar hier heb je dus ook The Uninformables. Ze zijn  totaal feitenresistent.

In dat Iran zijn “religieuze” nazi’s aan het bewind. Die hebben een verbond met de nazi’s in Gaza en in Samaria-Judea (op “de Westbank”). Maar Obama en zijn Democraten zijn vooral bezig Israël te chanteren en onder druk te zetten om een “Palestijnse Staat” mogelijk te maken “op de Westbank”. Terwijl Iran openlijk de vernietiging van Israël proclameert en proxies PLO-fatah, Hamas en Hezbollah al jaren openlijk zeggen dat een Palestijnse Staat alleen maar een opstapje is voor de vernietiging van Israël. Maar even zo vrolijk schrijft de NYT dus Israel undermines stability by failing to negotiate peace with the Palestinians”. Dan ben je dus niet alleen niet goed bij je kokosnoot, maar dan ben je ook heel erg kwaadaardig.

NASCHRIFT:

Ik citeer uit een prachtstuk van Leon de Winter in de Telegraaf van 23 september 2015. Het gaat over Bert Koenders die in Teheran op bezoek was:

“Beste Bert, het was een mooi bezoek aan Iran, toch? Genoten van de paleizen en de brede grijnzen van de gastheren? Enig idee hoeveel mensen er zijn opgehangen of zijn doodgemarteld tijdens jouw bezoek? Je weet ’t, sinds de ’hervormer’ Rohani president is, is het aantal ophangingen catastrofaal gestegen. Shahrokh Zamani, de vakbondsman, stierf vorige week in zijn cel na vier jaar gevangenisstraf; hij streed voor onafhankelijke vakbonden en werd daarvoor gestraft. Ach, voetnootje is hij.

( . . .)

Tijdens je bezoek ging Assad lekker door in Syrië: elke dag tussen de honderd en tweehonderd doden, mede door jouw Iraanse lachebekkies. Goh, wat stond je te glunderen op de foto die het officiële Iraanse persbureau op zijn site plaatste. Dat je daar staat naast een religieuze fascist – ach: voetnootje.

Bert, je weet toch dat in Iran de onderdrukkende organisaties grote economische macht hebben opgebouwd via roof, onderdrukking, corruptie? De opbrengsten van de deals die nu gesloten worden, zullen voor een groot deel gaan naar types die homo’s ophangen omdat ze homo’s zijn. De Opperste Leider, Khamenei himself, leidt een conglomeraat dat 100 miljard dollar waard is, zo rekende de Foundation for Defense of Democracies uit – tientallen miljarden zijn onderweg naar hem, met dank aan Obama, en ook een beetje aan jou, Bert.

Je had zeker geen tijd om de feministe Bahareh Hedayat ter sprake te brengen? Nadat ze twee keer was gearresteerd, werd ze in 2010 tot bijna tien jaar gevangenisstraf veroordeeld voor propaganda tegen de staat. Beetje lullig voor Bahareh, maar waarom zou je je tegen de Iraanse staat keren als die geleid wordt door glimlachende mannetjes met strakgeschoren baardjes? Dom, toch? Je zult je tijd gebruikt hebben voor belangrijker dingen dan Bahareh, denk ik. Voetnootje, die dame.

Weet je, Bert, ik kan deze hele week de krant vullen met namen van mannen en vrouwen die in de gevangenissen van die grijnzende mannen wegrotten door gebrek aan voedsel, aan medische verzorging, aan daglicht. Ze zitten daar omdat ze de vrijheid zoeken die jij en ik zo koesteren en normaal vinden, nee, die we essentieel achten voor een humaan bestaan. Ach, voetnoten.

De Iran-deal die Obama zo graag met de religieus-waanzinnige Opperste Leider Khamenei sloot, zwijgt over de rest van het perverse apocalyptische gedrag van Iran, dat het Midden-Oosten in brand heeft gestoken en dat graag met de hele wereld wil doen, zo schreeuwen de moellahs voortdurend van de daken. Kop in het zand en hopen dat ze niet echt met een atoomwapen de wereld willen opschudden voor de komst van de Twaalfde Imam die de boodschap van de allerlaatste profeet nog eens komt benadrukken. Voetnootje?

Bert, waarom kon je als vertegenwoordiger van een fier land dat tirannen veracht niet wat afstand houden? Je stond te lachen als een onnozel kind. Ik denk dat je jezelf nu als een echte Realpolitiker beschouwt nu je zaken doet met de smerigste schoften van onze tijd. Het begon bij Obama en het grijpt om zich heen – de morele rotting waardoor we ons door tuig laten manipuleren omdat we geen overtuigingen meer hebben en bang zijn.

( . . .)

Holocaustoverlevende en winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur Imre Kertesz schrijft over de ondergang van Europa in zijn recente boek Letzte Einkehr:

’Europa zal spoedig door zijn huidige vooruitstrevendheid, die kinderlijk en suïcidaal is, ten onder gaan. Europa heeft Hitler voortgebracht; en na Hitler is het een continent zonder argumenten: de deuren staan wijd open voor de islam; het durft niet langer over ras en religie te praten terwijl de islam de taal van de haat tegen buitenlandse rassen en religies kent. (…) Ik zou willen praten over de manier waarop moslims Europa overspoelen, bezetten en ontegenzeggelijk vernietigen; over de manier waarop Europa zich daarmee identificeert, over de suïcidale vooruitstrevendheid en de domme democratie. Het eindigt altijd op dezelfde manier: de beschaving bereikt een rijpingsniveau waarop zij niet alleen niet bij machte is zichzelf te verdedigen maar ook op ogenschijnlijk onbegrijpelijke manier haar eigen vijand aanbidt.’ [mijn blauwe vet]

________________________