COLUMBIA FERGUSON GAZA INTIFADA

Het nieuwe zwarte activisme, het quasi-feminisme en de islam beginnen althans in Amerika elkaar steeds meer te vinden in de Jodenhaat die verborgen wordt als “kritiek op Israël”. In Nederland lopen de lijnen van het “nieuwe zwarte bewustzijn” met de Jodenhaat nog ondergronds, maar ga gerust eens vragen aan een willekeurige anti-Zwarte-Pieter wat-ie van Israël denkt. De haat vanuit het nep-feminisme jegens Israël is allang duidelijk. Net als de liefde voor de islam in prominente pottenkoppen. Het nieuwe zwarte activisme, het nep-feminisme en de islam worden behalve in de Jodenhaat verbonden door een slachtoffer- en gevoeligheids-cultus. Niettemin bevat die cultus een enorme agressie in vooral het zwarte en moslimische activisme. Ik ben benieuwd wat voor slachtofferige identiteits-agressie de vermenging van Black Pantherisme, Gangsta-Rap en Islam gaat opleveren.

Front Page Magazine en Campus Watch brengen een verontrustend artikel op dit snijpunt van rancuneuze loser-lijnen. De snijpunt-uitstraling gaat uit van dit “Centre for Palestine Studies“.

Columbia header

Iedere keer als ik het Centrum googelde, kreeg ik een andere “header”. Maar deze intrigeerde me het meest. Ik kan de symboliek ervan moeilijk peilen. Is er een combinatie van eerbiedwaardige stropdassigheid en Oude Monumentale Cultuur bedoeld? Terwijl de werkelijkheid van Palestina voordat de Joden welvaart, welzijn en humaniteit brachten toch voornamelijk was: aan malaria en honger stervende boertjes onder een feodaal sharia-systeem.

In elk geval roept dit “Centrum” op een einde te maken aan al wat die welvaart, welzijn en humaniteit mogelijk heeft gemaakt en nog steeds maakt: Israël. Progressief New-York, want daar is de Columbia Universiteit gevestigd, doet zijn naam weer alle eer aan als een van regressiefste krachten ter wereld .

COLUMBIA BOYCOT AFFICHE

columbia Nadia Abu El-Haj.

Dit is Nadia Abu El-Haj. Zij is mededirecteur van het Palestijns-New-Yorkse geleerdheids-centrum Ik vond de foto van deze antisemiet op Canary Mission dat van zichzelf zegt:

“Canary Mission believes that we all have the right to know if an individual has been affiliated with movements that seek the destruction of Israel, routinely engage in anti-Semitic rhetoric and actions, and promote hatred of Jews.”

Die site bookmarken we, want elk discover the looney-left-networks is in deze tijd van infowars welkom.

Nadia Abu El-Haj is professor in de “antropologie” (what else?).  Ze beweert dat het Zionisme van de jaren 1930 gebaseerd was op een racistisch biologisme dat verwant was aan het nazisme: “the deep European racial vision stood at the center of this project of Israeli population genetics”. En natuurlijk noemt ze de enige inclusieve en humane staat in het Midden Oosten een “Apartheidsstaat”. Dat verbindt dan weer mooi het zwarte met het “Palestijnse” rancunisme.

COLUMBIA ROBIN KELLEY

Dit is Robin Kelley. Hij meent dat het doden van een zwarte in Ferguson door de Amerikaanse politie alle verband heeft met het IDF die een Hamas-terrorist via een drone-strike uitschakelt. Hij ziet ook een verband tussen politiegeweld tegen zwarten en transgenders. Zwart-tegen-zwart geweld, zwart-tegen-wit geweld, moslim-tegen-ongelovigen en moslim-tegen-moslim-geweld dat zesentachtigmiljoen keer erger is, wordt natuurlijk niet door Kelley genoemd. Kelly is voor een Judenrein Gaza. En Israël, vindt Kelley, moet gewoon verdwijnen: “There’s no future for a Jewish state in that region”. Kijk, dat is duidelijk.

COLUMBIA Doctor Abdul Rahim al-Shaikh

Nog een spreker op de bijeenkomst was Doctor Abdul Rahim al-Shaikh, een PLO-man. Die trok de algemene lijn dat Israël de schuld is van alles. Maar dat is dus niet waar. De “Palestijnen” zijn al vanaf 1920 onophoudelijk bezig terreur uit te oefenen en als ze dat niet hadden gedaan, had Palestina op de meest welvarend delen van Californië geleken. En als ze vandaag ophouden met die terreur, kan dat morgen alsnog. Maar dat gaat niet gebeuren als het aan Nadia Abu El-Haj, Robin Kelley en Abdul Rahim al-Shaikh ligt.

Zal ik nog maar eens wijzen op de twee korte cursussen Israël van Dennis Prager en Pat Condell?

____________________

VERKLARING:

Ik was van plan op te houden met schrijven tegen de bierkaai – de islamofilie en de Jodenhaat in de linkse monopoliemedia – omdat mijn gezondheid erdoor werd aangetast. Maar ik merk dat niet-schrijven in sommige gevallen mijn bloeddruk misschien wel erger verhoogt. In die gevallen zal ik dus toch schrijven. Ik vraag mij af hoeveel mensen in Europa zich inmiddels geestelijk-existentieel en puur lichamelijk zodanig belaagd voelen door het liegende linkse zelfverheffingsneurotenmachtsconglomeraat dat ze besloten hebben dat het opnemen van de wapens een natuurrecht is.

__________________