HOOGSTRATEN OGENSTAAR

Ik heb al tientallen keren gewezen op het antisemitisme van het NOS-journaal en met name van de “correspondente” Monique van Hoogstraten. Deze avond, vrijdag 15 januari 2016, had ze een item over een artistiek Jodinnetje in Israël dat de islam en de Joden via een “kunstproject” in liefde tot elkander wil brengen door Israëlische Arabieren en Israëlische Joden elkander minutenlang in de ogen te laten staren. Er is zelfs sprake van zoenen tussen vreemdelingen en nóg sterker: van homosueel zoenen. Ik wens haar veel succes bij het in tedere zin vermedemenselijken van de islamitische humanist van vooral de mannelijke kunne.

Het kunst-meizeke zelf is geheel vervuld van de universeel-hormonale liefde die de jeugd soms eigen kan zijn, vooral het vrouwelijke deel ervan. En het Moniekje heeft uit het ogenstaargedeelte van de film een paar sterke voorbeelden geselecteerd die bewijzen dat de Ogen in het Aangelaat van de Ander diep kunnen ontroeren. Ga maar eens kijken, vanaf 19:05:

Nu is het onwaarschijnlijk dat de verschroeiende haat die voortdurend door de Palmaffia’s in Samaria-Judea (“op de Westbank”) en in Gaza via alle media op de bevolking wordt losgelaten en die ook door vele in Israël wonende Arabieren wordt opgevangen, met het ogenstaarprojectje ook maar voor een miljardste procent verminderd zal worden. In feite heeft die haat-propaganda zo goed gewerkt dat er tussen Israël en “de Palestijnen” in geen duizend jaar vrede kan komen omdat de eerste de beste Palestijnse leider die ook maar een compromis met Israël voorstelt, direct wordt vermoord.

Over die haat rept het Moniekje met geen woord, maar wel laat ze zomaar-een-Joods-hormoon-meisje dit zeggen:

Hoogstraten meer liefde 1Hoogstraten meer liefde 2Hoogstraten meer liefde 3
Zal ik het nog even uitschrijven?

“We moeten meer liefde dan haat verspreiden. Onze regering doet dat niet. Dus moeten we het zelf doen. Dit land kan zoveel meer zijn dan het nu is.”

Nee, over de dagelijkse haat-golven die de Palmaffia’s over de Joden en Israël laten spoelen rept het Moniekje met geen woord, maar wel vermeldt ze tussen alle lievigheid nog even dit:

“Dit zoenen is politiek. Tegen de rechtse minister van onderwijs die op scholen een boek verbiedt over een liefde tussen een Jood en een Palestijn. Bij links wordt de video een hit.”

Ja, dat hebben we in Israël: links en rechts en politieke vrijheid en heftig debat en democratie. Dat is het grote verschil tussen Israël en de Palmaffia’s: er is in Israël een enorme rel ontstaan na het verbod van het boek van Dorit Rabinyan door de verantwoordelijke minister Naftali Bennett. In de delen van Samaria-Judea die onder de Palestijnse Autoriteit vallen, word je al vermoord als je een huis verkoopt aan een Jood.

Maar top-journalist Rik van de Westelaken is bepaald lichtelijk ontroerd als hij Van Hoogstratens item afsluit en het weerbericht aankondigt.

Zullen we nog maar eens verwijzen naar Palestinian Media Watch voor de broodnodige informatie? Niet dat het helpt. Niet bij top-journalisten, want die zijn van zichzelf al top.

Lees al mijn odes aan Nieuwsuur en NON-journaal!

______________

Advertenties